reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Ja na szczescie nigdy do nutramigenu nie dodawalam deserku, a kaszke ryzowa robilam na wodzie i dopiero wtedy dolaczalam deserek. Teraz kaszke dodaje do nutramigenu i taki zestaw w butelce Kruszkowi najlepiej smakuje 8)

Bry wieczór :)
Ja tylko na chwilkę bo niemałż ma dziś wolne więc...;]
Misiako ta twoja Majeczka to taki mały łobuzik widać :)
Na szczęście Mati kazkę lubi i nie ma problemów z jedzeniem :)
Basieńko kochana kuruj się tam i zdrowij szybciutko...

Beatko ale smiesznie Twoja Majusia marszczy nosek, to chyba tez maly lobuziak ;D Pozdrawiamy Was goraco, upsss... to znaczy chlodno ;D 8) ;D

u mnie w domu jest chłodno akurat misiako ;) więc luz
łobuziak to z niej powoli wychodzi, na razie zaczęła być uparta >:D >:D >:D

jeny jak ja Wam zazdroszczę tych burz, u nas powietrze stoi... od kilku dni coś krąży wokół miasta i tyle :p wczoraj błyskało się przez dwie godziny i tyle było burzę widać :mad: :mad: :mad:
a ostatnia to ledwo co popadało chyba żeby nadzieję nam zrobić tylko :p

Witam Mile Panie :)

My juz od 6 na nogach- Nicolas protestuje ,nie chce spac i troche marudzi- moze to zeby, a moze brak spacerow...
poza tym pochmorno, deszczowo czyli angielska pogoda ;D ktora wszyscy juz przeklinaja- w zeszlym roku bylo zdecydowanie ladniej, ale 2 lata temu podobno caly czas padalo...
wczoraj przyjechali znajomi z Polski beda mieszkac nad nami- zawsze weselej- dzisiaj z rana wyruszyli na posukiwanie pracy

a i musze wam sie pochwalic jestem strasznie dumna z mojego mezulka- awansowal w pracy :)

czesc dziewczyny w
czoraj wraz z dziewczynami z bloków spedziłysmy cały dzionke na ogródku dzieciaczki w baseniku a my pod prysznicem hihih
ja nie moge narzekac na upały mi tego bardzo brakowało choc też czasem juz nie daje rady wytrzymac

basiu zycze szybkiego powrotu do zdrówka

reklama
Czesc Slonka :)

U nas wczoraj wieczorem zaczelo lac, grzmiec i blyskac sie i tak bylo az do 3 nad ranem.
A dzis piekna pogoda :) nie ma upalow ale jest cieplo i da sie oddychac.

Ja znow w nocy spac nie moglam ::) ::)
Budzilam sie co chwilke.
Okolo 1 Sandrunia sie obudzila i chciala koniecznie do nas do lozka, wiec ja wzielam dalam cycusia i zasnela.
Juz ja milam do lozeczka zanosic, a tu osiurany bok i moja polowa lozka :p przebralam ja cala i pieluszke zmienilam, a nawet mascia pupcie wysmarowalam. Wszystko na spiocha ;) Zanioslam ja do lozeczka, zgasilam swiatlo i sie polozylam. Slysze, ze nasza mysza wstaje i poplakuje. Wiec znow do niej wstaje, a ona rozbawiona, usmiech od ucha do ucha. Wyspana :p i tak siedzialysmy do 3 az panna zasnela. Ale jeszcze pospalam do 7 i o 8.30 poszlysmy napic sie kawki na swierzym powietrzu :) Teraz ja pisze z wami a niunia spi juz od godzinki :)

Wczoraj moj maz rozmawial na gg z naszym kuzynem. Ktory od tygodnia jest w Irlandii.
Bardzo sobie chwalil, pobyt tam. Jest szczesliwy i wogole caly w niebowziety. ;D ;D ;D
Pracuje i nawet mu sie podoba ;)

Jak moj maz znim rozmawial to wiecie co ja robilam ??? ???
Ogladalam mecz Francja-Brazylia choc nie zosze meczy :p :p
Ale ten mi sie wyjatkowo podobl. Ladnie grali hihi

baasiu gratulacje dla meza ;D

Milego dnia i buziakow 102 :) :-*

Do góry