reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Hej Ineczko
Twoja historia przywolala moje koszmarne wspomnienia sprzed 2 tygodni. Wracal sobie moj malz wieczorkiem i mowi ze szczurek juz na niego czekal (mieszkamy na 4 pietrze) na polpietrze. Szybko obwachalam mojego wspol czy mu sie czasam "biale myszki " nie snily, ale wygladalo na to ze mowi prawde. Drugiego dnia z fotelikiem i Majka w jednej dloni i 30 kg zakupami w drugiej dloni wracalam do domu, a ten dziad jeden (szczur ma sie rozumiec) czekal na nas na wycieraczce. Nie zastanawiajac sie dlugo poszlam na dol do sasiada, ktory kazal mi isc do auta i czekac. No wiec poszlam i po jakiejs chwili wrocilam, jak sie okazalo za wczesnie... Trafilam na moment, w ktorym sasiad bez mrugniecia okiem tlukl szczura mopem. Taki byl jego smutny koniec, nawet mialam wyrzuty sumienia, green peace itd., ale albo on albo my brrrr....
Teraz w calej klatce powystawiane sa trutki i zakaz wystawiania smieci za drzwi. Zycze Wam rownie owocnego finalu tej historii ;D ;D ;D

reklama
o rany
co za krwawa historia :p
ale dobrze się skończyła ;D

Joanko
w cholere z tymi wysypkami :p :( :( :( :(

Beatka jakie to szczęście, że będziesz miała dostęp do bb ;D
nie ukrywam , że dołączyłabym baaaaardzo chętnie do Ciebie na ten miesiąc ::) ;)
no zobacz jaka jestem bladziusieńka :D

Mel nie zauważyłam zebyś była blada ;D
ale zapraszam, niestety nie mogę do siebie do domku, ale jakbyście wybierały się gdzieś nad morze to czekam w Dębkach, tak jak Mel pisze :)
a neta będę miała po 9-tym jak szwagier przyjedzie, chyba że nie wytrzymam i skoczę do kafejki ;D

Beatka ja chce tez nad morze :) uwielbiam je i plaze i wygrzewac sie, jak bylam mlodsza to latem potrafilam cale dnie spedzac na plazy od 10 do 18 i tak cale wakacje, albo urlop a wieczorkiem jeszcze jakas dyskoteka- to bylo zycie...

Joanka bidulka ta Twoja Majeczka z AZS dobrze, ze stoisz na strazy- trzymamy kciuki zeby szybko jej przeszlo

U nas dzisiaj sloneczko i czlowiek odrazu ma lepszy humor :)

a u nas dziś zimno:)
aż mi się przyjemnie spało pod cieplutką kołderką z cieplutkim mężem obok i z Maksiem na cyckach:)

uciekam bo monster szaleje;/

wczoraj wydłubał z klawiatury laptopa 9, dziś u, jeszcze m się ledwo trzyma:)

miłego dzionka babolki

U nas w nocy znowu burza, a od rana znowu Afryka 30 stopni, wilgotnosc 60%, wlasciwie to po co ja biore rano prysznic???????????
Maja pobudka 0 5.45 i aktywnosc od rana do nadal. O kurcze koncze, bo moje dziecko rozwinelo tasme z kasety tatusia, upsss....gdzie ona ja znalazla???? A teraz zczaila sie w koncie z niewinna minka i sadzi kupsko, ale super ;D ;D ;D Musze interweniowac, narka:0

reklama
Beatka to byly czasy, slonce plaza, dyskoteka, a potem rano basenik i wygrzewanie kacyka do wieczora 8) 8) 8)
My wybieramy sie na wakacje pod koniec lipca, maja bedzie miala 10 miesiecy i to dopiero bedzie cudowny wypoczynek.
Proponowane rozrywki dla rodzica:
bieganie za dzieckiem caly dzien :p ;D
zabawa w nie wolno (odpowiednio wstawic np. jesc trawy, robaka, piasku itd.) :p ;D
wariacje slonowodne i proba unieskutecznienia ich, :p ;D
Mycie buzi calodobowe (odpowiednio wstawic z lodow, czekolady, owocow itp.) :p ;D
Proba ograniczenia placu zabaw do kocyka i parasola (z gory skazana na porazke) :p ;D
i jeszcze wiele innych ciekawszych, ktore wychodza w praniu. :p ;D
Nagroda za takie wakacje ( zwypoczynkiem nie majace nic wspolnego) TO OGROMNY USMIECH I SOCZYSTY BUZIAK TWOJEJ POCIECHY ;D ;D ;D

Do góry