reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
baasia pisze:
samo sie narobilo, to wada genetyczna - nigdy niewiadomo kiedy sie odezwie, ale teraz jest na maksa, mam nadzieje ze w tym kraju mi pomoga...

Baasiu może sama poszukasz w necie świetnych specjalistów w Twoim mieście ::)
mam nadzieję, że najpóźniej w przyszłym miesiącu napisasz nam, że to była dla nich (lekarzy) pestka :) :) :)

Martusia78 to torbielowatosc obu nerek

dzieki dziewczyny za slowa otuchy- raczej nie jestem z tych marudzacych, ale Nicolas mnie potrzebuje a ja nie mam sily, to mnie dreczy

yezoo jest tak upalnie że zaraz padne;/

nawet Maksiowi nie chce się biegać

dostaliśmy dziś paczkę z bobowity i życzenia urodzinowe:)i kartonik mleka, próbke kaszki i mus owocowy

Maks olał wszystkie 3 rzeczy:)
zjadł dziś suchą bułkę i wypił 2 litry herbatki:)))

mam nadzieję że niedługo będzie wielka ulewa i wkońcu powietrze nada się do oddychania
baasia 3maj się mocno, oby Niki był grzeczny:)

baasia ...jeszcze trochę i będzie Ciebie nosił na rękach :)

po pierwsze to mocny chłopiec, a po drugie napewno dobrze go wychowasz i będzie bardzo kochał swoja mamuśkę :)

biedna jesteś baasiu :( zdrowiej szybko! :-* :-* :-*

Ineczko a jaką dajesz kaszkę? ryżową? może spróbuj dać Milence pszenną albo manne. moja lekarka powiedziała, że jak nie chce jeść to kombinować i tyle :)
Majka ryżowej nie chciała już jak niecałe 7 miesięcy miała

Beatko, daje ryzowa, ale poprobuje, dzieki :-*

juz wrocilysmy ze spacerku, zar sie z nieba leje
Milenka namietnie oblewala sie woda z kapka ::)
zaczne chyba nosic litrowy bidon od gerbera, to moze jej starczy na caly spacer nastepnym razem ;D

Baasiu, nie martw sie. Bedzie dobrze, w kraju, w ktorym mieszkasz na pewno Cie wylecza. Jestem pewna, ze obie nereczki beda funkcjonowac bez zarzutu- zobaczysz... :) Trzeba tylko w to wierzyc :)
Trzymaj sie cieplutko :D

reklama
Elo! W koncu pokropilo u nas cale 5 minut, biedna Majusia cala w potowkach.
Ineczko jak moja pszczolka nie chciala jesc kaszy to dodawalam do niej troche deserku i jak pozostale mamy co dwa tygodnie zmieniam smak.
Baasiubadz silna i nie dawaj sie, strasznie Ci wspolczuje bo chyba nie ma nic gorszego niz uziemienie w domu. Juz niedlugo wyzdrowiejesz i bedziecie brykac z Nickim az bedziesz miala dosyc. Tego Ci zyczymy i duzo optymistycznego sloneczka i usmiechu ;D 8)
Joanko oby Twoje prognozy sie potwierdzily O0
No teraz to dopiero lunelo deszczem i burza hurrrrra!!!!!!!!!! Moze bedzie czym oddychac w nocy ;D
Wykonczona jestem jutro znowu czeka mnie pol dnia w urzedach a potem spacerek nad naszym jeziorkiem :laugh:
Spokojnej i chlodnej nocki :D

Do góry