reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Joanko potowek odpukac nie mamy, ale Milenka rozbiera sie z wszystkiego, a zwlaszcza z pieluszki ::) za to uwielbia zakladac sobie tetrowke na glowe i udaje Matke Terese ;D
fajnie, ze podroz pociagiem sie dokonala, mam nadzieje, ze wspomnienia pozostana mino wszystko pozytywne i jako doroslejsi obywatele beda lubiec Intarcity ;D

ide teraz ogladac niecenzurowanego Szymona
ale bede zagladac, bo spac sie nie da

RATUNKU!!!!!!! WILGOTNOŚĆ 60%, TEMPERATURA 30 stopni. Biedny Kruszolek jest cala spocona i co godzine sie budzi, uff...
P.S W koncu udalo mi sie z pomoca meza pokazac Wam Majeczke, mam nadzieje, ze nie jest za duza??????? DOBRANOC i naprawde duzzzzzzzzzo chlodu ;D ;D ;D

Joanko Sandrunia tez strasznie sie poci i niestety ma potowki :( na szyji i pod brudka na ramionkach i kilka na karku.
Pojawily jej sie wkilka dni temu. Ja narazie posypuje ja pudrem j&j i chyba jest lepiej(wydaje mi sie, ze znikaja), jutro mam zamiar kupic nadmanganian potasu lub zrobie poprostu krochmal.

Milej nicki mamusie i kolorowych snow dzieciaczki :) :-*

Joanka pisze:
Kochane moje totalna klęska po dzisiejszym dniu dopadła mojego krzysia, jest calutki w potówkach, poci się jak jeden z tych @%@^^ piłkarzy w sąsiednim kraju. Sama nie wiem jak na to zaradzić, ale najbardziej martwią mnie te potówki. Maja ich nigdy nie miała....
jak jest u Was ?

a ja myśląłam, że Pariskę w opóźnionym trybie wysypało po truskawkach ::)
ale to raczej są potówki :(
w dzień mała lata tylko w pieluszcze
chwilami bez
ale mam już nasikane wszędzie... jakbym miała szczeniaczka w domu ::)

heja z wieczora ;D

Joanka słyszałam ,że na potówki dobrze działa kąpiel w nadmanganianie potasu. ale nie sprawdzałam
u nas narazie( odpukać)) potówek brak :)

Melanie ;D ja też mam nasikane wszędzie ,Marcel uwielbia na golaska biegać ::)

Misiako cudna ta Majeczka Twoja, wygląda na małego łobuza ;)

Dzin dobry ;D
Znowu ukrop, a my jak na zlosc mamy duzo urzedowej bieganiny. Majeczka dziekuje za wszystkie komplementy ;D ;D :D :D ;D ;D
Odezwiemy sie pozniej pa 8)

reklama
Witajcie poranną porą, zaraz mykamy na spacerek, bo do 11 to ostateczność na dworze...
W domu nie lepiej...
Mówicie na golaska... nie założyłam więc dzis rano Krzysiowi pieluszki i odnotowałam 3 plamy w trzech kątach i wielkie dwudniowe qpsko....
Wyobraźcie sobie, że kiedy zauważyłam że Krzyś zabiera się za załatwienie grubszej sprawy, podleciałam do niego z nocnikiem, a on sobie klapnął na niego.
Niestety po fakcie.
Ale wie, mój zuch że na kibelku się siedzi... ::) to już coś ;D

No i wczoraj również zaczął się "puszczać" ...na razie tak dla szpanu - jednoręcznie.... ;D

No i na koniec wielka i cudowna wiadomośc, oto co zapowiada Onet na przyszły tydzień :
Środa, 28.06.2006 19/27 °C
Czwartek, 29.06.2006 18/27 °C
Piątek, 30.06.2006 17/26 °C
Sobota, 01.07.2006 20/29 °C
Niedziela, 02.07.2006 16/26 °C
Poniedziałek, 03.07.2006 19/28 °C
Wtorek, 04.07.2006 14/28 °C

NO MORE 30 0

Do góry