reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
strasznie długo musiałam czekać, aż się zaloguję, pół dnia ! :mad: zrezygnuję chyba z tego sieciowego operatora ! :p

Grooszko, trzymajcie się pobocza i niech kierowca nie szarżuje. A pod Miliczem będzie Wam o stokroć lepiej niż we Wrocku, czego Wam na ten tydzień Kochana gorąco życzę.

Koreczku, no jak to, nie udało się ???

Ineczko, to tak jak z naszą wczorajszą wycieczką ciuchcią, "ale co się odwlecze..." Przekonasz się, że za góra dwa dni znów najdą Was upały, nasz naszły....

Baasiu
, cały czas ślę ku Wam błękitne niebo i żar tropików :laugh:

A my dostaliśy dzisiaj zwrot podatku ;D i chyba zapowiada się krótkie, ale zawsze szaleństwo ;D

Czesc Kochane...

od rana probuje napisac posta, tak trudno zajac sie czyms, skupic... wszystko stracilo sens...

Joanko ja od pol miesiaca nie moglam nic napisac, a nawet czesto zalogowac sie, niech zyje neostrada :p
zmienilam sie w rasowego podgladacza :laugh:

u nas upal, a wlasciwie duchota :(
mam wrazenie, ze wszystko sie lepi i rozplywa :p

Grooha odpoczywajcie ile sie da, poza miastem zawsze chlodniej ;)
i ciszej...
spokojnej drogi!

Ineczko
u nas tez sie wczoraj zapowiadalo na gradobicie, niebo bylo olowiane, ale z wielkiego deszczu nici :(
tylko paszno i durno...

ide kapac Marude
i chyba sama sie wymocze

widze, ze nie tylko ja mialam dzis problem z polaczeniem sie z BB
burza byla bez gradu, ale pioruny bily :( Milenka nie chciala tego przespac, dobrze ze okna choc troche tlumily te dzwieki
po 18tej maz wzial core na spacer na ktorym uciela sobie drzemke, wrocili odswiezeni i zaczynamy spa ;D

Witajcie dziewczynki

U mnie dzisiaj za oknem w cieniu było 37 stopni.... to juz lekka przesada.

Podobnie jak większośc z Was myslę o Gosiczce.... w nocy nie mogłam spac. Podobnie jak Joance, ostatnie dni dały mi duzo do myslenia...

Miłego i spokojnego wieczoru życzę Wam babeczki

reklama
Witam, nie wiem o co chodzi z GOSICZKA, ale sie domyslam, ze o to co najgorsze. Nie mialam okazji jej poznac, ale z calego serca laczymy sie z nia w modlitwie i oferujemy kazda pomoc.

Do góry