reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

misiako pisze:
Witam, nie wiem o co chodzi z GOSICZKA, ale sie domyslam, ze o to co najgorsze. Nie mialam okazji jej poznac, ale z calego serca laczymy sie z nia w modlitwie i oferujemy kazda pomoc.

Melanie załozyła watek na którym wpisują sie lipcówki. Jesli chcesz cos przekazac Gosi, to proponuje tam się udac. Chyba, że tylko chciałas nas poinformowac... ::)

reklama
jeeeny... juz chyba bardziej duszno byc nie moze :(
nie wiem ile jest stopni, bo termometr powiedzial "adios" i rtec w nim sie pokawalkowala, czesc zostala na 50 stopniu, reszta wrocila do 25 kreski ::) ::) ::)

orzezwienie prysznica to juz tylko wspomnienie, znowu wszystko sie lepi :p

Aniulka
spokojnej nocy, a jutro moze bedzie lepiej, jesli spadnie deszcz...

ja tez juz sie zwijam
Dobrej nocy...

a u nas juz chyba zimniej byc nie moze siedze w domu w polarze i jeszcze ogrzewanie wlaczylam- co sie dzieje z ta pogoda ???
ja tez mialam dzisiaj problem zeby sie dostac na bb
dobrej nocki mamusie :-*

a u nas przyjemny chłodek, w sam raz żeby śmigać w bieliźnie i sie nie spocić ;) w mojej studni termometr wskazywał tylko 26 a w domu jest pewnie ze 23 i mam luz ;D czasem się przydaje ta ciemnica z zakazem wstępu dla słońca i murami których cytadela by się nie powstydziła ::)

dzień dobry moje Kochane!

nie odzywałam się bo miałam problemy z pudłem i strona otwierała mi się 20 min. więc czytałam jedną stronę dostawałam furii nie mogąc przeczytać drugiej i włączałam.

pogoda jak dla mnie idealna ;D tylko żałuję, że nie mogę z niej w pełni korzystać.
kiedy termometr pokazuje ponad 28 zaczynam normalnie funkcjonować. chyba powinnam urodzić się w tropikach :)
choć w środę miałam już wszystkiego dość, bo byłam w saunie tzn. we wrocławiu :laugh: i macie rację, że tam mocniej grzeje. poza tym w autobusie nagrzanym do granic możliwości to naprawdę można ześwirować.

lecę z Rozi na zakupki!

miłego dnia!

reklama
Witaj Tuniu, witajcie Mamusie,

no tak to właśnie się zyje we Wrocławiu, jak w saunie, choć porównanie trafne wyłącznie pod kątem parności, po powietrze to czyste nie jest...

MIłych zakupów babolki :laugh:

a my zaraz śmigamy do lekarza, niby nic, ale jak to mówiła tydzień temu zbliża się weekend, a Krzyś kiepsko śpi przez ten katar, z nosa mu nie leci, tylko zalega w środku i boedaczek nie może oddychać, kaszle i do tego ta temp., nawet w nocy. Dzisiaj obudziłam się o 2 w nocy, zjadłąm 3 nektarynki, zrobiłąm przegląd TV kanałów, i znów nie mogłam odgonić kiepskich myśli. Jeśłi chodzi o pogodę, czułąm się jak rok temu w ciąży z Krzysiem...

Jutro może skoczymy nad jakieś jeziorko ::)
w ostateczności nad Morskie Oko, nasz Wrocławski stawik kąpielowy...

Do góry