reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Joanko, wlasnie sie zastanawialam czy Wislok nie ma takiego samego charakterku jak Widawa, niestety jej nie widzialam na zywo, wiec ciezko stwierdzic ;D
ale tez zalewa :(
Milenka jeszcze w takich gorach gorzastych nie byla, ale ma za soba spacerki po pogorzu dynowskim i strzyzowskim oraz goreczki krosnienskie ;D
na wakacjach skoczymy moze do Zakopanego

reklama
::) ::) ::) te buźki powinny wyrażać westchnienie. Cudowne macie plany. PIotrek właśnie dzwonił i pytał kiedy ma wziąśc urolp, ma do wykorzystania 2 tygodnie, bo pozostałę 2 przeznaczamy na październikową IE. No i cóż, urolp Piotrak przeznaczymy na wyjazd do mojej rodzinki w Polkowicach, w celach stomatologicznych. leczenie tam jest tańśze a ja mam w planach wymianę szczęki  :p na taką ;D ot i urlop w zagłębiu miedziowym....

podróż pociągiem odłożona, wczoraj na termometrze w cieniu mieliśmy 39 stopni i nie rozumiem doprawdy dlaczego w pogodzie podają 32, mówiąc to z taką zatroskaną miną czyżby Psie Pole wykraczało poza normy i miary ?

Na podróż lokomotywą chyba jednak poczekamy do soboty kiey to ma być chłodniej i co ważniejsze tatuś będzie...pod ręką.

Ineczko sprawa będzie 17 sierpnia dopiero

a z tego co się podowiadywałam to będzie pierwsza rozprawa a średnio jest 4-5 i każda co pół roku
więc kiedy Maks pójdzie do przedszkola a ja do pracy (pewnie już w Szwecji:) to się skończy nasza walka z ZUSem

eh...

tak mi smutno od rana, płakałam z godzinę a Maks razem ze mną jak się dowiedziałam o Gosiczce...

nawet się z moim łośkiem pogodziłam chociaż mnie wkurzał od rana
niesprawiedliwy ten świat:(

A my dzisiaj wyjeżdżamy, na wiochę, super.
Pakuję się od rana co nie jest łatwe z Olafem (Joanko ty wiesz o czym mówię) i w ty upale. o 16 planowany odjazd..samochodem w siną dal.
Zostawiam problemy w domu lecz pozostaję z myślą o Gosiczce.

Joanka pisze:
::) ::) ::) te buźki powinny wyrażać westchnienie. Cudowne macie plany.
moj maz tez wlasnie dzwonil i urlop mu sie okroi o kilka dni ::)
a ten wypad do Zakopanego to tylko jednodniowy bedzie
jak wyjedziemy do rodzinki za Krakow to stamtad mamy 2 godzinki do Zakopanego
tylko ze moj luby jest zbyt miastowy i nie lubi chodzic po gorach
poza tym cisnienie mu tam tak skacze, ze zywi sie tylko pigulami
popatrze sobie na Tatry z dolu ;D

Grooszka a kiedy zawracasz? masz tam neta?

Kangurki, zeby jeszcze jakies przyzwoite odsetki doliczali do tych wstrzymanych pieniedzy :mad:

ja tez ciagle mysle o Gosiczce :...(
wszystko ma taki inny wydzwiek
a ten swiat sie nadal obraca...

Ineczko neta tam nie ma ( :-[ :mad:)
a wracamy w czwartek lub piątek jak mąż po nas przyjedzie po tych swoich żołnierskich eskapadach, no chyba, że nie przyjedzie i mnie tam zostawi na zawsze :-[ :-[ :-[

Ineczko mój mężul jak mu powiedziałam, że chcę jechać na Ślęzę to się najpierw zapytał czy da się tam wjechać samochodem, taki z niego turysta, a ja lubię powędrować po górach może w przyszłości Olaf będzie mi towarzyszył. Zakopane super - zazdroszczę i życzę przyjemnie spędzonego urlopu - pierwszego z Milenką.

reklama
Czesc...
no i wyciagnelam kurtki z szafy - wlasnie wrocilismy ze spaceru i glowa mi peka od tej zawieruchy, zimno,strasznie wieje i pada :p jak tak dalej bedzie to chyba do soboty nie ruszam sie z domu, i ta straszna wiadomosc -strasznie smutno i przykro...

Kangurki zyczymy, zeby ta walka z ZUSem skonczyla sie szybko- naleza Ci sie te pieniadze.
Ineczko mam super wspomnienia zwiazane z Zakopanem- tez bym tam pojechala chociaz na jeden dzien- ale kto wie moze w przyszlym roku...
Groohazyczymy milego pobytu :)
Joanko a ja Ci jednak zazdroszcze tego ciepelka, i kochana nie zapominaj o nas i przesylaj sloneczko bo zamarzniemy w tym naszym Leeds

Do góry