reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Dzien Dobry Wrzesniowki!

wreszcie popadalo i nawet da sie oddychac ;)

Joanko ja tez dzis kiepsko spalam, ale nie wstawalam - nie chcialam obudzic reszty domownikow, a szczegolnie tej najmniejszej lokatorki ;)

Tuniu udanych zakupow ;)

sprobuje teraz popracowac, a potem w koncu ide do fryzjera...
zaroslam, jak dziki agrest

reklama
czesc Kochane ;D
u nas tez upalnie, wczorajsze deszcze nic nie pomogly

rancem jak sie tatus obudzil zrobilam mu mala sesyjke z coreczka
jednak efekty dopiero jak wywolam, bo nadal nie mam cyfrowki
mam tylko nadzieje, ze bedzie warto czekac i ze cos ladnego wyszlo

Joanko trzymam kciuki za plany weekendowe
moja polowica jutro pracuje, ale w niedziele napewno gdzies wyskoczymy za miasto ;D

przyjemnego dzionka Mamusie ;D

hej mamuski!! :)

U nas ani deszczu, ani burzy. Dobrze, że chociaz się troszkę zachmurzyło. Przynajmniej nie jest tak duszno. :p

Blanusku obowiązkowo zdjecia prosimy, jak wygląda dziki agrest po przerzedzeniu ;D ;D

Tuniu udanych zakupów

Joanko
trzymaj się kochana :-*

Ja dzisiaj ide do pracy... ::) nocka z głowy. Zaraz obiadek a potem spadam zaholowac dzieciaki do babci.
:D
No i dzisiaj jest Dzień Ojca.... :) Wszystkiego najlepszego dla wszystkich tatusiów ;)

Witam mamusie :)

U nas wczoraj pogada byla ladna i fajna :) rano wialo, a pozniej nawet jeden listek sie nie ruszal ale goraco nie bylo :)
Dzis za to zrobilo sie zimniej i pada deszczyk co jakis czas. Narazie siedzimy w domku pozniej wyjdziemy na placyk :D

Prawdopodobnie jutro jedziemy do mojej rodziny do Jastrzebia Zdroju.
Dzis moj maz sie dowiedzial, ze jutro musi isc do pracy wiec musimy wieczorkiem sie ugadac czy jedziemy jutro kolo 14 czy w niedziele rankiem.
Maz by wolal jutro, a ja sie zastanawiam :) ale niezdecydowana jestem ;) :p
Odwiedzimy 3/4 mojej rodziny. Troche mi sie nie che do nich isc ale jak bedizemy u jednej ciotki a do reszty nie wejdziemy to bedize obraza ;)
Wiec trzeba to jakos pogodzic.

Mieszka tam tez moj chrzesniak. Troche dziwna sprawa z tym chrzesniakiem.
Kiedys moj kuzyn kolegowal sie z pewna para, a mnie widzieli 2 razy w zyciu na oczy i poprosili mnie za chrzestna mame  ::) ::) ::)
Dziecku niby sie nie odmawia... wiec sie zgodizlam.
No i teraz jak tylko tam jedizemy to trzeba do nich zagladnac. I cos kupic  ::) ::) ::)

A dzis musze zrobic z soba porzadeczek i zakolegowac sie z depilatorkiem ;D bo cala zarosnieta jestem :p :p :p :p :p

Aniulka pisze:
Blanusku obowiązkowo zdjecia prosimy, jak wygląda dziki agrest po przerzedzeniu ;D ;D

Tuniu udanych zakupów

Joanko trzymaj się kochana :-*

Pozwolisz, ze cie zacytuje Aniulko :) Dokladnie to sama chcialam napisac naszym mamusiom :) ;D

Aniulko milej nocki w pracy.

Wszystkim tatusiom zycze duzo szczesia, cierpliwosci i zadowolenia ze swoich pociech ;D ;D

Milego dzionka wrzesniowi rodzice :)

Byliśmy u lekarki, Majka i Krzyś nie mają nic poważnego, dostali obje wit C, homeopatię ( Homeodose 8 ) jak zwykle, a Maja dodatkowo Cet alergin bo ją bidulkę znów wysypało. Była czyściutka i promienna po wakacjach na Mazurach, a po tygodniu we Wrocławiu znów ma wszystko zapchane, cienie pod oczmi i to paskudne AZS wróciło...
Jeszcze kilka dni temu miałam kryzys wyjazdowy, potężne wahania co do decyzji o wyjeździe, ale po tym jak się przekonałam  jak tragiczny wpływ na zdrowie moich dzieci ma życie we Wrocławiu, strasznie się dziś zawzięłam i zrobię wszystko by Piotrek łyknął jak najwięcej angielskiego do października i żeby nasze plany wypaliły. Dzieci w Irlandii ponoć pozbywają się astmy i alergii wziewnych. Co za cudowna perspektywa. Ja stawiam na wodę wrocławską A tam podobno woda z kranu jest nawet wyborna do picia...
no...i wracając do wizyty u doka, w poczekalni było dziecko ze szkarlatyną, po jaką cholerę jak tam szłam z zakatarzonymi bąblami...ech, w końcu są izolatki dla zakaźnych....no trudno, poczekamy i zobaczymy.
Pogoda za to jest cudowna. Nie więcej niż 25 stopni, chmurki i zero potu na moim ciele..

Ineczko, dziękuję i czekam na zdjęcia z rańca. Nadal uważam że zdjęcia z lustrzanki i wywoływane na papierze są najwspanialsze.

MIłego Kochane

Czesc Kobitki :)

A ja dzisiaj caly dzien mialam skopany, nocke rowniez. Po tych wszystkich zlych wiadomosciach nic sie nie klei... nic sie nie chce... wszystko wydaje sie bez sensu... :(

Moje dziecko wlasnie padlo ze zmeczenia. Nie spal od godz. 13, wiec po kapieli dostal butle i od razu "odjechal". :) Oby czesciej tak zasypial tj w 5 min. ;) Zazwyczaj wariuje ponad godzine w lozeczku, robi fikolki, staje na glowie, chce chodzic po mieszkaniu lub robic kilometry w lozeczku, po prostu cuda wianki wyprawia :)

U nas tez pogoda ok, taka mi sie podoba, nie za goraca- nie za zimno - w sam raz.

a u nas znow byla burza z piorunami, ledwo ucieklysmy znad rzeki ::)
tatus dostal od szefa prezent na Dzien Taty i nie siedzial nadgodzin ;)
a Milenka dzis po raz pierwszy skladala sylaby ta-ta-ta-ta
w wykonaniu jej cieniutkiego glosiku rewelacyjnie to wyszlo, szkoda tylko, ze tata tego nie slyszal

Joanko, zdrowy klimat Irlandii to rewelacyjny argument, zeby tam mieszkac :)

Aguula fajnie by bylo tak wczesnie klasc dzieci spac, u nas jeszcze z 1,5 godzinki zejdzie albo i dluzej zanim sie mala wyszaleje ;D

Ineczko, to ta-ta -ta w wykonaniu Mielenki na pewno bylo z okazji Dnia Taty. Ale mu prezent zrobila :)

Dawid jeszcze nie mowi tata. Ostatnio ma etap na samogloske aaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Cale dnie krzyczy: aaaaaaa. Ciekawe kiedy mu przejdzie? Ostatnio mial etap na baba. Non stop krzyczal ba-ba-ba-ba. Ale w koncu nie ma co sie dziwic; wiekszosc dnia spedza z wlasnie baba ;)

Super by bylo gdyby dzieci zasypialy o 19 a budzily sie o 7-8 rano. Ale obie wiemy, ze to niemozliwe.
Takie zasypianie Dawidka o 19 jest sporadyczne. Wczoraj tez zasnal po 19, bo go babcia i ja po powrocie z pracy przetrzymalysmy. Ale za to Maly obudzil sie o 3 w nocy i wariowal w lozeczku do 4.30 ::) Wiec juz sama nie wiem co jest lepsze.. ::)

No i musze konczyc, bo moj Szkrab juz sie wyspal. Kurcze, a myslalam ze wieczorek wolny bedzie... ;) ::)

to jest możliwe aguula ;D
Majka dziś płaczliwa, chyba zęby dają się we znaki :p ale odłozona do łóżeczka sama zasypia, dziś się obudziła po 20 minutach obrócona o 180stopni, więc ją z powrotem obróciłam i ponownie sama zasnęła :)
jakiś dziwny dzisiaj dzień, nie mam humoru zupełnie :( pokłóciłam się z małżonem o to że mu długopis spadł jak dziecko usypiałam :( ehhhh
ide się pogodzić

reklama
Do góry