reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
baasia pisze:
Jeny Martusia zazdroszcze pogody u nas nieciekawie- chyba niedlugo kurtki z szaf powyciagam :( moze przeslecie troche slonka z Polski :)

A w Gdyni leje przeokropnie, przed chwila padal grad, blyska sie, grzmi - co za pogoda... ::) Myslalam ze mi ten grad okna powybija te Velux-owe, tak dawalo... ::) (a mieszkamy na poddaszu)

Bry wieczór panie :)
Wczoraj mój mały rozrabiaka tak walnął w kompa, że aż go popsół i przez to do dzisiaj netu nie miałam. Troche zaległości mi się porobiło i powoili nadrabiam :)
Witam kolejną wrześnióweczkę...fajnie że nas coraz więcej :D
Koreczeku gratuluję zdania testów...ja się właśnie zapisałam na kurs od poniedziałku już zajęcia ;D
Gorąc taki że ciężko wytrzymać Mati chodził dziś w samym pampersie ;D i przez te upały włochacza ogoliłam bo włosy to miał aż mokre :/ Fotka nowego fryzu jutro bo już mi się oczy kleją :)

Witam serdecznie :)
Znów wcinam się Wam, ale cenię Wasze opinie jako doświadczonych i mądrych mamuś ;D
A więc zastanawiam się nad różnymi rzeczami dla mojej Maleńkiej i mam do Was pytanie odnośnie wanienki... Zastanawiam się czy warto kupić taka wanienkę, która ma od razu wyprofilowaną "fokę" czyli niby taką że dziecko można kłaść na tym foteliku (foce) a także później można podobno kąpać jak jest starsze, siedzące obok (już nie w "foce") Co sądzicie o tym czy to się sprawdza? No i mam ogromne wątpliwości co do stelaża do wanienki. Czy te stelaże są wygodne i funkcjonalne? Może polecacie jakieś konkretne sprawdzone rozwiązanie?
Będę bardzo wdzięczna za wszelkie rady :)
Pozdrawiam :-*

reklama
czesc Kochane Wrzesnioweczki
dzis znow maksymalnie goraco, jeszcze da sie oddychac, ale za godzinke, dwie sie zacznie
burzy, jak w wielkopolsce, u nas nie bylo, ale wszystko przed nami
przejedziemy sie popoludniu nad rzeke, moze bedzie chlodniej

rozczulaly mnie przez ostatni tydzien dzieci sypiace kwiatki
szkoda, ze juz dzis ich nie bedzie :(

Koreczku
, a o ktorej trzymac kciuki za Ciebie na tym egzaminie?

Miyu, przestraszylam sie ze tak przy skorze Matiego ogolilas :D
fajnie wyglada ;D
chyba nie spal podczas uslugi fryzjerskiej, bo tak rowno wyszlo
obcinalas go maszynka z nakladka czy przy grzebieniu?

Ines u nas sprawdzila sie zwykla wanienka, foczki nigdy nie dokupowalismy
a foczka na stale daje pozniej mniej mozliwosci, np. dziecka nie polozysz w wanience na brzuszku, nie bedzie stawalo na kolankach jak Łukaszek Aniulkowy itp.
stelaza tez nie mielismy, przez pierwsze pol roku kapalismy w pokoju na lozku, pozniej przenieslismy sie do wanny

Do góry