Gratki)) Koreczku, tylko tak dalej, dla pocieszenia ja zdalam dopiero za 2 razem, trzymamy kciuki)koreczek83 pisze:Zdałam alle tylko narzie tety ale i tak sie ciesze ;D
reklama
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
DZiękuje za gratulejszyn ;D
Ineczko spoko nawet na nie zwracałam uwagi
Ineczko spoko nawet na nie zwracałam uwagi
aguula
Fanka BB :)
koreczek83 pisze:Zdałam alle tylko narzie tety ale i tak sie ciesze ;D
Gratuluje i zycze aby na placu i w miescie poszlo Ci rownie gladko
aguula
baasia pisze:Aguula a gdzie pracujesz?
Pracuje w duzej firmie finansowej, wspolpracuje ze srednimi i duzymi przedsiebiorstwami
aguula
baasia pisze:Jeny Martusia zazdroszcze pogody u nas nieciekawie- chyba niedlugo kurtki z szaf powyciagam moze przeslecie troche slonka z Polski
A w Gdyni leje przeokropnie, przed chwila padal grad, blyska sie, grzmi - co za pogoda... : Myslalam ze mi ten grad okna powybija te Velux-owe, tak dawalo... : (a mieszkamy na poddaszu)
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
dzięki aguula bedziecie trzymac kciuki 14 lipca
miyu
Bry wieczór panie
Wczoraj mój mały rozrabiaka tak walnął w kompa, że aż go popsół i przez to do dzisiaj netu nie miałam. Troche zaległości mi się porobiło i powoili nadrabiam
Witam kolejną wrześnióweczkę...fajnie że nas coraz więcej
Koreczeku gratuluję zdania testów...ja się właśnie zapisałam na kurs od poniedziałku już zajęcia ;D
Gorąc taki że ciężko wytrzymać Mati chodził dziś w samym pampersie ;D i przez te upały włochacza ogoliłam bo włosy to miał aż mokre :/ Fotka nowego fryzu jutro bo już mi się oczy kleją
Wczoraj mój mały rozrabiaka tak walnął w kompa, że aż go popsół i przez to do dzisiaj netu nie miałam. Troche zaległości mi się porobiło i powoili nadrabiam
Witam kolejną wrześnióweczkę...fajnie że nas coraz więcej
Koreczeku gratuluję zdania testów...ja się właśnie zapisałam na kurs od poniedziałku już zajęcia ;D
Gorąc taki że ciężko wytrzymać Mati chodził dziś w samym pampersie ;D i przez te upały włochacza ogoliłam bo włosy to miał aż mokre :/ Fotka nowego fryzu jutro bo już mi się oczy kleją
Witam serdecznie
Znów wcinam się Wam, ale cenię Wasze opinie jako doświadczonych i mądrych mamuś ;D
A więc zastanawiam się nad różnymi rzeczami dla mojej Maleńkiej i mam do Was pytanie odnośnie wanienki... Zastanawiam się czy warto kupić taka wanienkę, która ma od razu wyprofilowaną "fokę" czyli niby taką że dziecko można kłaść na tym foteliku (foce) a także później można podobno kąpać jak jest starsze, siedzące obok (już nie w "foce") Co sądzicie o tym czy to się sprawdza? No i mam ogromne wątpliwości co do stelaża do wanienki. Czy te stelaże są wygodne i funkcjonalne? Może polecacie jakieś konkretne sprawdzone rozwiązanie?
Będę bardzo wdzięczna za wszelkie rady
Pozdrawiam :-*
Znów wcinam się Wam, ale cenię Wasze opinie jako doświadczonych i mądrych mamuś ;D
A więc zastanawiam się nad różnymi rzeczami dla mojej Maleńkiej i mam do Was pytanie odnośnie wanienki... Zastanawiam się czy warto kupić taka wanienkę, która ma od razu wyprofilowaną "fokę" czyli niby taką że dziecko można kłaść na tym foteliku (foce) a także później można podobno kąpać jak jest starsze, siedzące obok (już nie w "foce") Co sądzicie o tym czy to się sprawdza? No i mam ogromne wątpliwości co do stelaża do wanienki. Czy te stelaże są wygodne i funkcjonalne? Może polecacie jakieś konkretne sprawdzone rozwiązanie?
Będę bardzo wdzięczna za wszelkie rady
Pozdrawiam :-*
reklama
czesc Kochane Wrzesnioweczki
dzis znow maksymalnie goraco, jeszcze da sie oddychac, ale za godzinke, dwie sie zacznie
burzy, jak w wielkopolsce, u nas nie bylo, ale wszystko przed nami
przejedziemy sie popoludniu nad rzeke, moze bedzie chlodniej
rozczulaly mnie przez ostatni tydzien dzieci sypiace kwiatki
szkoda, ze juz dzis ich nie bedzie
Koreczku, a o ktorej trzymac kciuki za Ciebie na tym egzaminie?
Miyu, przestraszylam sie ze tak przy skorze Matiego ogolilas
fajnie wyglada ;D
chyba nie spal podczas uslugi fryzjerskiej, bo tak rowno wyszlo
obcinalas go maszynka z nakladka czy przy grzebieniu?
Ines u nas sprawdzila sie zwykla wanienka, foczki nigdy nie dokupowalismy
a foczka na stale daje pozniej mniej mozliwosci, np. dziecka nie polozysz w wanience na brzuszku, nie bedzie stawalo na kolankach jak Łukaszek Aniulkowy itp.
stelaza tez nie mielismy, przez pierwsze pol roku kapalismy w pokoju na lozku, pozniej przenieslismy sie do wanny
dzis znow maksymalnie goraco, jeszcze da sie oddychac, ale za godzinke, dwie sie zacznie
burzy, jak w wielkopolsce, u nas nie bylo, ale wszystko przed nami
przejedziemy sie popoludniu nad rzeke, moze bedzie chlodniej
rozczulaly mnie przez ostatni tydzien dzieci sypiace kwiatki
szkoda, ze juz dzis ich nie bedzie
Koreczku, a o ktorej trzymac kciuki za Ciebie na tym egzaminie?
Miyu, przestraszylam sie ze tak przy skorze Matiego ogolilas
fajnie wyglada ;D
chyba nie spal podczas uslugi fryzjerskiej, bo tak rowno wyszlo
obcinalas go maszynka z nakladka czy przy grzebieniu?
Ines u nas sprawdzila sie zwykla wanienka, foczki nigdy nie dokupowalismy
a foczka na stale daje pozniej mniej mozliwosci, np. dziecka nie polozysz w wanience na brzuszku, nie bedzie stawalo na kolankach jak Łukaszek Aniulkowy itp.
stelaza tez nie mielismy, przez pierwsze pol roku kapalismy w pokoju na lozku, pozniej przenieslismy sie do wanny