reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Dobranoc Aniulka.

Jejku, ile Wy kobietki piszecie... ;) ::) Trudno Was dogonic, dlatego po nocach musze tu siedziec, zeby poczytac co naskrobalyscie no i odpisac choc slowko, zeby znowu nie bylo, ze bawie sie w podgladaczke :p :) ;)

Kangurki, az trudno uwierzyc, ze mozna byc uczulonym na slonce. Mam nadzieje, ze to uczulenie mija z czasem tak samo jak np. skaza bialkowa. Trzymam kciuki za dzielnego Maksia.

Koreczek, zdalas?

Kinek, milego urlopu. Oj, zazdroszcze tych augustowskich terenow :)

Grooha, doskonale Cie rozumiem jesli chodzi o ten kredyt - tez byloby mi glupio prosic kogos... U mnie w rodzinie bylo akurat odwrotnie, bo to tesciowie sami zaproponowali, ze wezma ten kredyt za swoja corke. Wiec nie musieli nikogo prosic... szczesciarze... :)
Wiesz, jest takie przyslowie: Co mnie nie zabije, to mnie wzmocni... wiec na pewno dacie rade :)

Hej Misiako, Trzymam kciuki za Was i zycze przespanych nocek :) Jezyk niemowlat przeczytalam juz kilka razy, a zaczelam juz gdy bylam w ciazy. Tez polecam. Ale tu chyba wszystkie znaja te magiczne zaklecia Tracy Hogg.

Dobra, uciekam juz, bo jutro znowu bede nieprzytomna w pracy. :(

Pozdrawiam Was wszystkie :)

Dobry wieczór :D
Własnie miałam iśc spać, ale nie mogłam się powstrzymać i musiałam zajrzeć na bb ;)
Aniulka zabawny był ten Twój post o Twoim roztargnieniu :laugh: :laugh:. Tak mi sie podobał, że przeczytałam mojemu mężowi :D
Martusia_78Jeżeli chodzi o spanie Roberta w nocy, to jest już duża poprawa. Wczoraj na przykład 2 razy się lekko przebudził i wystarczyło go pogłaskać, dać smoczka i spał dalej w swoim łóżeczku. Przez te upały w dzień nie śpi najlepiej ( u nas w domu, mimo zasłoniętych okien, jest około 30st, a na balkonie mamy 40 st)
Kangurki szkoda, że Maksiu ma te uczulenie na słońce :( , ale dobrze, że już znacie przyczynę tej strasznej wysypki
Grooha to przykre, że nie możesz dogadać się z siostrą i tatą. Tak mieszkając, to Ci nie zazdroszczę. Ja z mężem i z Sarą mieszkaliśmy cały czas z moimi rodzicami. W sumie dogadywaliśmy się bardzo dobrze. Dopiero rok temu zamieszkaliśmy sami. A nie mielibyśmy tego mieszkania, gdyby nie moi teście, którzy wzięli na siebie kredyt. My niestety nie mieliśmy zdolności kredytowej. Moi rodzice i teście, jak tylko mogą ,nam pomagają. Życzę Ci aby stosunki z rodziną się poprawiły, choćby ze względu na Olafa :)
Witaj Misiako. życzę konsekwencji i wytrwałości w nauce spania, bez cycusia, w swoim łóżeczku Waszej pociechy. U nas to trwa już ponad tydzień i widoczna jest poprawa. Na szczęście ja i mój mąż razem zdecydowaliśmy się na ten krok. Mój mąż śpi w pokoju z dziećmi, a ja śpię w drugim pokoju. Moja rola polega na tym, że nie przeszkadzam mojemu mężowi i wierzę, że jako ojciec też jest w stanie uspokoić swoje dziecko. Ja Roberta nie uspakajam, bo przy mnie mogłoby to uspakajanie dłużej trwać ze względu na moje mleczko, które Robercik do tej pory chłeptał sobie w nocy. Jedynie jak Robert obudzi się rano tj. 5- 6, biorę go do siebie i karmię. Wtedy potrafi jeszcze ze mną pospać 1-2 godzinki :)
Jeszcze zajrzę na inne wątki i idę spać. Dobranoc wrześnióweczki :D

Melanie pisze:
misiako pisze:
.Polecam ksiazki T.Hogg "Jezyk niemowlaka" i "Jezyk dwulatka". Trzymajcie za nas kciuki,pozdrawiamy :D

cze ;D

a jest też 'Język niemowlaka' ::) ???

buuuuuuuuuuu.... a mi sie obraz zawiesza jak są takie duże zdjęcia w podpisie u Was
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
i nie moge strony przewijać do dołu bo się zacina
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Cze dokladny tytul to "Jezyk niemowlat" zamawialam przez internet w klubie dla Ciebie za 9,90 zl. Pozdrawim:0

martusia_78 pisze:
Kangurki a jaki zasilek ?

Moze mnie tez sie nalezy a nic nie wiem ??? ???
nie wiem co to za zasiłek, jak się ma mniejsze dochody niż ok. 500 zł na osobę to coś przysługuje

w zeszłym roku to było 504 zł a w tym nie wiem

mój mąż ma na kwitku z pracy 1050 zł więc się załapujemy:D
tylko kurcze nie wiem jakie to wielkie pieniądze, ale żadne na drodze nie leżą:)

jak przyjemnie jest na dworze, pada czasem i w końcu jest czym oddychać:)

Dzien Dobry :)

koreczek83 gratulacje zdanych testow :) nastepnym razem napewno jazda tez badzie do przodu
Aguula a gdzie pracujesz?
Aniulka jak zwykle chyle czola przed Toba :) ja po 12 godzinach w weekend juz na nic nie mam sily- a ty tyle pracujesz i masz 2 dzieci- naprawde podziwiam
Witamy Misiako i trzymamy za was kciuki.

my na dzisiaj nie mamy zadnych konkretnych planow- tylko na 1.30 do lekarza a potem jak pogoda dopisze to plac zabaw, ale cos zbiera sie na deszcz :(
wczoraj znowu bylam tlumaczem- juz mam tego czasami dosyc ,ale juz taka jestem ze nie bardzo potrafie odmowic...

reklama
misiako pisze:
Melanie pisze:
misiako pisze:
.Polecam ksiazki T.Hogg "Jezyk niemowlaka" i "Jezyk dwulatka". Trzymajcie za nas kciuki,pozdrawiamy :D

cze ;D

a jest też 'Język niemowlaka' ::) ???

buuuuuuuuuuu.... a mi sie obraz zawiesza jak są takie duże zdjęcia w podpisie u Was
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
i nie moge strony przewijać do dołu bo się zacina
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Cze dokladny tytul to "Jezyk niemowlat" zamawialam przez internet w klubie dla Ciebie za 9,90 zl. Pozdrawim:0

aaaaaa Język niemowląt
to my już tu wszystkie znamy
myślałam ze piszesz o czymś nowym ::)

Do góry