martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
hhihihih Aniulka niezla aparatka z ciebie ;D ;D ;D
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
aguula pisze:Grooha, my jeszcze nie mialysmy okazji sie poznac... tak mi sie wydaje... Wiec mowie pierwsze: "czesc" i zycze powodzenia, na pewno wszystko sie ulozy.
Mojego meza siostra tez nie mogla dostac kredytu na mieszkanie ze wzgledu na zarobki.. dogadali sie z rodzicami, ze rodzice wezma ten kredyt na siebie a oni go beda splacac. I tak sie dzieje.Dzisiaj odebrali klucze do mieszkania... Moze u Was tez wchodzilaby taka opcja... nie wiem... tak sobie "gdybam" ...
Pozdrawiam
baasia pisze:Aniulka ale mnie rozbawilas z tymi talezami :laugh: a Kuba nie protestowal?
misiako pisze:.Polecam ksiazki T.Hogg "Jezyk niemowlaka" i "Jezyk dwulatka". Trzymajcie za nas kciuki,pozdrawiamy
Melanie pisze:aguula pisze:Mel, rzeczywiscie jestes Mistrzyni Naprawde w ogole sie nie obudzila? Nic a nic?
nic a nic ;D