reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
aguula pisze:
Grooha, my jeszcze nie mialysmy okazji sie poznac... tak mi sie wydaje... Wiec mowie pierwsze: "czesc" i zycze powodzenia, na pewno wszystko sie ulozy.
Mojego meza siostra tez nie mogla dostac kredytu na mieszkanie ze wzgledu na zarobki.. dogadali sie z rodzicami, ze rodzice wezma ten kredyt na siebie a oni go beda splacac. I tak sie dzieje.Dzisiaj odebrali klucze do mieszkania... Moze u Was tez wchodzilaby taka opcja... nie wiem... tak sobie "gdybam" ...
Pozdrawiam

witam witam,
miałam się już przedwczoraj przywitać, ale byłam zapatrzona w swoje beznadziejne sprawy,
bardzo miło jest Cię tu widzieć i mam nadzieję, że się zaklimatyzujesz i zostaniesz już z nami,
a co do tematu to jest mi głupio prosić kogoś, żeby wziął kredyt za mnie, a jak mi się coś stanie, to będzie musiał go spłacać, braliśmy i to pod uwagę i nie znaleźliśmy osoby, która by się na to zgodziła.

Cze Dziewczyny :D
My tez za wzorem zaklinaczki probowalismy nauczyc Majusie spania bez cyca i udalo sie. Ale wkrotce potem pojechalismy do mojej Babci i spala z nami w lozku ( w domu spi sama w lozeczku) no i jak sie budzila to podawalam jej piers. Mala od razu wyczula moja niekonsekwencje i zaczelo sie budzenie nocne od poczatku. Nie potrafie sie kolejny raz zmobilizowac, bo wygodniej jest mi spac, podac piers i miec swiety spokoj.Obiecuje sobie pelna mobilizacje w weekend, bo jak powalczymy w nocy, to w dzien maz zajmie sie Maja a ja troche odespie. Moja dzidzia budzi sie teraz okolo 3 razy w nocy i wstaje 6-7 rano.W dzien czasem spi 2 godziny,czasem godzine, czasem 2 drzemki po pol godziny.Polecam ksiazki T.Hogg "Jezyk niemowlaka" i "Jezyk dwulatka". Trzymajcie za nas kciuki,pozdrawiamy :D

baasia pisze:
Aniulka ale mnie rozbawilas z tymi talezami :laugh: a Kuba nie protestowal?

baasiu
no własnie że nie.... ::) on jest lekko zakrecony i bujajacy w obłokach, więc jemu to nie sprawia róznicy w czym lub na czym je.... a jeszcze zjadł trochę i powiedział: "juz nie moge... pełen talerz mi nałożyłas, nigdy nie nal;ewałas tak duzo..." ::) ::) ;D ;D ;D ;D

cze misiako
:)

misiako pisze:
.Polecam ksiazki T.Hogg "Jezyk niemowlaka" i "Jezyk dwulatka". Trzymajcie za nas kciuki,pozdrawiamy :D

cze ;D

a jest też 'Język niemowlaka' ::) ???

buuuuuuuuuuu.... a mi sie obraz zawiesza jak są takie duże zdjęcia w podpisie u Was
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
i nie moge strony przewijać do dołu bo się zacina
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Ja tez chyle czoła Mistrzuniu ;D ;D ;D ;D to nie lada sztuka!

, chociaz musze Wam powiedziec, że ja juz kilka razy niedośc że zmieniałam pieluchę to jeszcze przebierałam do snu Łukasza na spika.... i tez sie nie obudził nic a nic ;)

reklama
Do góry