kangurki
Fan(ka)
hej mamuśki
byliśmy wczoraj sobie u doca, Max ma uczulenie na słońce-bidulek:/
spacerki między 11a 16 latem odpadają, wakacje nad morzem tym bardziej:/
więc zaraz idziemy po zakupki, żeby szybko wrócić i spędzić dzień @ home
baasia bałaś się bardzo wyjazdu? Bo my z mężem coraz bardziej na serio myślimy o Szwecji, tyle że ja mam tyle obaw, że raczej się nie zdecyduje
jest dużo plusów, jeden największy to oczywiście KASA, ale wyjechać gdzieś, gdzie się nikogo nie zna, nie ma bliskich...
coraz więcej o tym myślę i coraz mniej mi się to podoba
kurcze w sobote mamy rocznice ślubu, w niedziele moje urodziny, a damian będzie od rana do wieczora w szkole
inaczej to sobie wyobrażałam...
kupujecie coś tatusiom(mężom;P) na dzień ojca? ja nawet chciałam, ale Damian też nie pomyślał o tym że był Dzień Matki, więc go olewam
miłego dzionka
ciekawe co u Gosiczki? Ciągle o tym myślę
byliśmy wczoraj sobie u doca, Max ma uczulenie na słońce-bidulek:/
spacerki między 11a 16 latem odpadają, wakacje nad morzem tym bardziej:/
więc zaraz idziemy po zakupki, żeby szybko wrócić i spędzić dzień @ home
baasia bałaś się bardzo wyjazdu? Bo my z mężem coraz bardziej na serio myślimy o Szwecji, tyle że ja mam tyle obaw, że raczej się nie zdecyduje
jest dużo plusów, jeden największy to oczywiście KASA, ale wyjechać gdzieś, gdzie się nikogo nie zna, nie ma bliskich...
coraz więcej o tym myślę i coraz mniej mi się to podoba
kurcze w sobote mamy rocznice ślubu, w niedziele moje urodziny, a damian będzie od rana do wieczora w szkole
inaczej to sobie wyobrażałam...
kupujecie coś tatusiom(mężom;P) na dzień ojca? ja nawet chciałam, ale Damian też nie pomyślał o tym że był Dzień Matki, więc go olewam
miłego dzionka
ciekawe co u Gosiczki? Ciągle o tym myślę