reklama
Witam
U nas dziś wreszcie pojawiło się słoneczko. Bo ostatnie dwa tygodnie były paskudne. Ciągle coś na głowę padało. Moja mała nabiła sobie dziś pierwszego guza...takiego odczuwalnego. Mocno płakała....ale wystarczyło ją przystawić do klawiatury laptopa...a cały ból szybko minął. Uwielbia wyrywać klawisze z klawiatury......aż się trzęsie z radości. Dzień minął całkiem przyjemnie. I jak dobrze, że jutro już piątek...kocham piątki ;D
U nas dziś wreszcie pojawiło się słoneczko. Bo ostatnie dwa tygodnie były paskudne. Ciągle coś na głowę padało. Moja mała nabiła sobie dziś pierwszego guza...takiego odczuwalnego. Mocno płakała....ale wystarczyło ją przystawić do klawiatury laptopa...a cały ból szybko minął. Uwielbia wyrywać klawisze z klawiatury......aż się trzęsie z radości. Dzień minął całkiem przyjemnie. I jak dobrze, że jutro już piątek...kocham piątki ;D
M
Melanie
Gość
witamy w klubie zasmarkańcowGosiczka pisze:Co tu tak pusto? Ostatni post 5 godzin temu ???
My siedzimy w domku bo Kuba zakatarzony.Woda mu z nosa leci, a jak spi to chrumka jak prosiak przez te gluty.
muszę Wam powiedzieć, że my walczymy z katarem ze Sterimarem i jakoś przesypiamy nocki :
mieliśmy jeszcze kropelki nasivin ale sie nam wylały - teraz juz katarek się kończy uffff...
M
Melanie
Gość
baasia pisze:Czesc Mamuski
Strasznie sie za wami stesknilam ,dzisiaj rodzice polecieli do Polski- bylo milo ale sie skonczylo teraz pewnie zobaczymy sie dopiero w przyszlym roku
poza tym u nas zar tropikow, od tygodnia ok 30 stopni- Nicolasa mecza takie upaly
a i od soboty zaczynam prace -dostalam kontrakt na weekendowe zmiany- dosyc ciezko bo od 6-18 ale na bardzo dobrych warunkach wiec sie zdecydowalam
gratuluję pracy
dzisiaj i wczoraj myślałam o Was, bo nie pamiętałam kiedy dokładnie mieli rodzice wyjechać :
fajnie, że już wróciłaś do nas
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
kurcze nasza darusia zachorowała
M
Melanie
Gość
jak to ??????
Gosiczka
Mamusia Kubusia
Melanie pisze:witamy w klubie zasmarkańcowGosiczka pisze:Co tu tak pusto? Ostatni post 5 godzin temu ???
My siedzimy w domku bo Kuba zakatarzony.Woda mu z nosa leci, a jak spi to chrumka jak prosiak przez te gluty.
muszę Wam powiedzieć, że my walczymy z katarem ze Sterimarem i jakoś przesypiamy nocki :
mieliśmy jeszcze kropelki nasivin ale sie nam wylały - teraz juz katarek się kończy uffff...
My podobnie - marimer (to to samo co sterimar), grucha do odciagania glutow, nasivin i wielki wrzask przy tym Nocki tez przesypiamy
M
Melanie
Gość
gruch użylismy 2 razy, bo wrzask był nie do zniesienia
potem tylko wycieraliśmy gluty mokrym wacikiem, żeby noska nie obszczypało
potem tylko wycieraliśmy gluty mokrym wacikiem, żeby noska nie obszczypało
reklama
kangurki
Fan(ka)
heloł
muszę się pochwalić że Maks dziś prawie całą noc przespał w swoim wyrku
i tatuś do niego wstawał nad ranem wymiękł i stwierdził że wstaje do pracy i musi być przytomny :
od razu go uświadomiłam że ja wstaje o tej samej porze co on i też nie leżę cały dzień
za to dziś będę cały dzień sama znowu, Damian po pracy jedzie do szkoły
i jutro rano też i w niedziele:/
kiszka...
zaraz zacznie padać i cały dzień w domu...
ale podobno w przyszłym tygodniu ma być ładna pogoda... ;D
muszę się pochwalić że Maks dziś prawie całą noc przespał w swoim wyrku
i tatuś do niego wstawał nad ranem wymiękł i stwierdził że wstaje do pracy i musi być przytomny :
od razu go uświadomiłam że ja wstaje o tej samej porze co on i też nie leżę cały dzień
za to dziś będę cały dzień sama znowu, Damian po pracy jedzie do szkoły
i jutro rano też i w niedziele:/
kiszka...
zaraz zacznie padać i cały dzień w domu...
ale podobno w przyszłym tygodniu ma być ładna pogoda... ;D