reklama
mam nadzieje, ze to tylko pogodasiwasek pisze:Ineczko miejmy nadzieje ze to tyklo pogoda tak wpływa na Milenke a nie jaies wirusisko
a zakatarzonym bablom zyczymy zdrówka :-*
ale jeszcze nie poszlysmy na spacer, bo co ja nakarmie to zasypia na dluzej, budzi sie, podjada i znow zasypia
Siwasku a daleko wyjezdzasz i na dlugo?
siwasek
Fanka BB :)
jedziemy na tydzien, wiec nie na dlugo, do Grecji, na Rodos wszystko jest zapłacone, zaplanowane tylko nie ma paszportu Igi, kurde mam nadzieje ze bedzie bo jak nie to nie wiem co zrobimy....Ineczka pisze:Siwasku a daleko wyjezdzasz i na dlugo?
edyta27
O&M
Siwasek to ja też trzymam kciuki za paszport Igusi i nie powiem, zazdroszczę tej Grecji.
U mnie dziś strasznie zimno, słońce się nawet na sekundę nie pojawiło. Mam jakieś dreszcze - nie wiem, może to po solarium bo chyba przesadziłam.
Jutro mamy wesele i mam nadzieję, że będzie ciepło...
U mnie dziś strasznie zimno, słońce się nawet na sekundę nie pojawiło. Mam jakieś dreszcze - nie wiem, może to po solarium bo chyba przesadziłam.
Jutro mamy wesele i mam nadzieję, że będzie ciepło...
reklama
M
Melanie
Gość
martusia_78 pisze:inhalacje z 1 litra wody, 4 lyzek soli i 4 lyzek rumianku (siedzialam nad garnkiem z niunia zeby wdychala,
a nie bałaś się, że Sandra niechybnie złabie za garnek i poparzy się tym wrzątkiem ???