reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
siwasek pisze:
Ineczko miejmy nadzieje ze to tyklo pogoda tak wpływa na Milenke a nie jaies wirusisko :p
a zakatarzonym bablom zyczymy zdrówka :-*
mam nadzieje, ze to tylko pogoda
ale jeszcze nie poszlysmy na spacer, bo co ja nakarmie to zasypia na dluzej, budzi sie, podjada i znow zasypia :(

Siwasku a daleko wyjezdzasz i na dlugo?

Ineczka pisze:
Siwasku a daleko wyjezdzasz i na dlugo?
jedziemy na tydzien, wiec nie na dlugo, do Grecji, na Rodos wszystko jest zapłacone, zaplanowane tylko nie ma paszportu Igi, kurde mam nadzieje ze bedzie bo jak nie to nie wiem co zrobimy....

to trzymam mocno kciuki, zeby paszport byl na poniedzialek
super, ze sie powygrzewacie ;D
ach ::)
moja siostra tez pojedzie wypoczywac, ale na poludnie Wloch
mam nadzieje, ze pogoda bedzie cudna ;D

Wklejam ostatnie 2 zdjecia i uciekam bo sie patryk zacznie wnerwiac ze sie
tylko jestem ciekawa co mam robic ::)
jutro postaram sie do was wpasc bedziecie pewnie mialy mnie po dzisiejszym dniu dosc na troszke ;)

Siwasek to ja też trzymam kciuki za paszport Igusi i nie powiem, zazdroszczę tej Grecji.

U mnie dziś strasznie zimno, słońce się nawet na sekundę nie pojawiło. Mam jakieś dreszcze - nie wiem, może to po solarium bo chyba przesadziłam.

Jutro mamy wesele i mam nadzieję, że będzie ciepło...

reklama
Do góry