reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Dzien Dobry :)
U nas upaly- siedze w domu wszystkie okna otwarte a i tak jest goraco :p jak zimno zle ,ale jak za goraco tez niedobrze- a w sobote juz o 10 ma byc 30 stopni - a ja w pracy :( a jak nie pracowalam to wszystkie weekendy byly deszczowe.
Na 12 ide do dentysty , troche sie boje ale od jakiegos czasu pobolewa mnie zab wiec czas najwyzszy sie wbrac- tymbardziej, ze tylko do wrzesnia mam darmowego dentyste na maternity card ( przysluguje rok po porodzie) wiec musze to wykorzystac :)
Rodzice dojechali szczesliwie o 00.00 wyladowali w Rebiechowie- przed chwila rozmawialam z mama - kurcze nie sadzilam ze az tak bede tesknila, Niki chyba narazie nie zauwazyl ich nieobecnosci- szaleje z zabawkami i swiata poza nimi nie widzi :)

chorutkim dzieciaczkom zyczymy duzo duzo zdrowka :-*

Czesc :) :)

Moja gwiazdeczka zasnela wczoraj o 17 i myslalm , ze jak zwykle na pare min, a ona juz zasnela na noc.
Zdazylam ja tylkoprzewinac i przebrac w pizamke i spala twardo jak kamien. Moj brudasek maly nawet nie zdazylam ja umyc ;) no ale raz moze sie zdazyc :p

Obudzila sie o 00.00 wyspana, pojadla i chciala szalec po naszym lozku ale przytulilam ja do siebie i usnela ;D mialam zamiar ja do lozeczka odstawic a.e tez mi sie przysnelo i obudzilysmy sie przed 6 :) pobawilysmy sie wyprawilysmy tate do pracki i poszlysmy lulu ;D Wstalysmy o 9.30 zyc nie umierac :p :p

Pogoda kiepsciutka sie robi, wiec spacer odopada :( Zostaje nam tylko siedziec na placu.
Ale najppierw w domku musze posprzatac :( a tak mi sie nie chce :p

Biedactwa wasze malenkie choruja :(
Wspolczuje serdecznie. Sandra ma katar jak ja po 2 tyg i krzyczy na widok gruszki wiec wiem co przezywacie :(
Oby szybciutko wyzdrowialy.

A my tez stosowalysmy wode morska UNIMER PEDIATRIC glutki same wylatuja z noska, kropelki do noska nasiwin i Euphorbium, wit C 2x dzniennie po 6 kropli, i inhalacje z 1 litra wody, 4 lyzek soli i 4 lyzek rumianku (siedzialam nad garnkiem z niunia zeby wdychala, a wieczorem ustawialam jej kolo lozeczka) no i oklepywanko aby na oskrzelach nie osiadlo.

Mam nadzieje ze cos wam sie przyda.

Pozdrawiam i buziakuje chorowitkow :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

czesc Kobietki ;D
u nas pada, choc zapowiadalo sie pogodnie
moze przejdzie i sie przejasni ;D
Milenka dzis jakas nieswoja, spalaby lub lezala tylko przy cycu, nic nie zjadla z porannej kaszki :(
boje sie, zeby nie zlapala jakiegos wiruska w przychodni,
bo jak bylysmy wczoraj to zaraz po nas wchodzily przeziebione dzieci :(

dzis siedzimy same caly dzien, bo tato po pracce jedzie z szefem na meczowe piwo
a co tam! ubierzemy sie we flagi i tez bedziemy kibicowac z Milenka ;D

Ineczko miejmy nadzieje ze to tyklo pogoda tak wpływa na Milenke a nie jaies wirusisko :p
a zakatarzonym bablom zyczymy zdrówka :-*

u nas cieplutko i pieknie

kurcze zaczuynam sie denerwowac bo dzisiaj miał byc paszport Igi no ale niestety go nie ma a za tydzien wyjezdzamy miejmy nadzieje ze bedzie w poniedzialek bo jak nie to nie wiem co zrobimy :(

gosiaczek ta sztuka by mi sie przydala wysypalo mnie przed okresem i nie daje sobie r4qdy z syfkami a jak cisnę to sie szczypie i chodzę cala czerwona ;)

reklama
Do góry