reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

kangurki pisze:
Kociak pisze:
strasznie mi ciezko pisac mam od 1 czerwca tipsy i jeszcze sie nie przyzwyczailam do nich slizgaja mi sie na klawiaturze i przy okazji naciskam 5 innych iterek
o to mi chodziło:)

ja tipsy miałam 2 razy w życiu-na studniówce i na ślubie:p

i nie wyobrażam sobie jak można w nich normalnie żyć:D ;D

Mozna :p Ja to nawet syfki potrafilam usuwac (i to opuszkami, nie paznokciami :p co przy 1-cm koncowkach nie jest proste )

reklama
Obzarlam sie wlasnie pizza knorr (pyszna, z oliwkami, boczkiem, papryka i pieczarkami i cebulka i serem ;D ) i robiac ja poparzylam sobie obie rece :p A teraz czekajac az dozywocie wroci z pracy ide sie wyprac w wannie i poczytac pottera. milego wieczoru !!!

Witam wieczorkiem :)

Weekendzik z goscmi minal nam fajnie ;)
Wczoraj bylismy na zakupach w plejadzie i znow nie znalazlam kapelusika z nausznikami :( same z gumka.
Kupilismy bodziaki i pajacyki bo juz rekawki zakrotkie :)

Ogladalismy ten pchacz hippcio :)
Fajny jest :)
Poogladalismy go i teraz sie zastanawiamy czy go kupowac czy nie ::) ???
Tylko sie tak zastanawiam czy dziecisie naprawde tym bawia ???

Mel i jak Paris interesuje sie hipciem? Pcha go juz?

Dzis natomiast bylam u dentysty wyrwac zeba. Dolna lewa osemke, wlasnie przestaje mi dzialac znieczulenie i boli jak cholera!!
Nie jem kolacji bo boje sie buzie otworzyc choc juz tablete zjadlam.
Zaraz chyba pojde spac i przespie ten cholerny bol.

A co do tipsow to sa super :)
Ja mialam na slub i tak zostaly do porodu :)
I strasznie bylam z nich zadowolona i tez wszystko umialam w nich robic ;D
Mam ochote sobie teraz zrobic ale boje sie ze niunie pokalecze.
Jeszcze sie wstrzymam chyba troche ;) :p

martusia_78 pisze:
Ogladalismy ten pchacz hippcio :)
Fajny jest :)
Poogladalismy go i teraz sie zastanawiamy czy go kupowac czy nie  ::) ???
Tylko sie tak zastanawiam czy dziecisie naprawde tym bawia ???

Moja szwagierka kupiła coś takiego swojemu rocznemu synkowi i on ma to głęboko, ale pewnie różne są reakcje i każdy bąbel lubi co innego. :)

Czy Wam suwaczki z tik taka też nawalają? Późnią się, stoją, potem co jakieś 3 dni nadrabiają? Bo mi tak co chwilę... ::) :p

te ósemki to o kant dupy potłuc :p współczuję Martusia i boje się że mnie to samo czeka - trzecia ósemka mi rośnie i dentystka mi powiedziała że dwie dolne do wyrwania bo miejsca nie mają :p jedna dolna rośnie mi od dwóch lat i nie wylazła tylko co 3 miesiące się odzywa i głowa mnie boli przez tydzień ::)
a po jednej górnej to miałam szczękościsk i było zajebiście - łyżeczka mi sie nie mieściła między zębami ;D nie mówiąc o gorączce

jestem przerażona zwłaszcza że ostatni raz mi borowali w siódmej klasie, mam jedną plombę i właściwie nie wiem co to dentysta! :(

reklama
hello:)
ja nie mam żadnej ósemki
mam nadzieję że tak już zostanie:)

nocka standard
tyle że chłop zmądrzał i wieczorem w końcu napisał miłego smska

antybiotyk mi sie skończył a jakoś czuje sie jak dupa,

ale pogoda chyba ładna będzie:)

wczoraj na obiad zamówiłam sobie spaghetti bolognese i Maks zjadł mi połowe:)lubi czosnek ;D

Do góry