reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

kangurki pisze:
Kociak pisze:
strasznie mi ciezko pisac mam od 1 czerwca tipsy i jeszcze sie nie przyzwyczailam do nich slizgaja mi sie na klawiaturze i przy okazji naciskam 5 innych iterek
o to mi chodziło:)

ja tipsy miałam 2 razy w życiu-na studniówce i na ślubie:p

i nie wyobrażam sobie jak można w nich normalnie żyć:D ;D

Mozna :p Ja to nawet syfki potrafilam usuwac (i to opuszkami, nie paznokciami :p co przy 1-cm koncowkach nie jest proste )

reklama
Obzarlam sie wlasnie pizza knorr (pyszna, z oliwkami, boczkiem, papryka i pieczarkami i cebulka i serem ;D ) i robiac ja poparzylam sobie obie rece :p A teraz czekajac az dozywocie wroci z pracy ide sie wyprac w wannie i poczytac pottera. milego wieczoru !!!

Witam wieczorkiem :)

Weekendzik z goscmi minal nam fajnie ;)
Wczoraj bylismy na zakupach w plejadzie i znow nie znalazlam kapelusika z nausznikami :( same z gumka.
Kupilismy bodziaki i pajacyki bo juz rekawki zakrotkie :)

Ogladalismy ten pchacz hippcio :)
Fajny jest :)
Poogladalismy go i teraz sie zastanawiamy czy go kupowac czy nie ::) ???
Tylko sie tak zastanawiam czy dziecisie naprawde tym bawia ???

Mel i jak Paris interesuje sie hipciem? Pcha go juz?

Dzis natomiast bylam u dentysty wyrwac zeba. Dolna lewa osemke, wlasnie przestaje mi dzialac znieczulenie i boli jak cholera!!
Nie jem kolacji bo boje sie buzie otworzyc choc juz tablete zjadlam.
Zaraz chyba pojde spac i przespie ten cholerny bol.

A co do tipsow to sa super :)
Ja mialam na slub i tak zostaly do porodu :)
I strasznie bylam z nich zadowolona i tez wszystko umialam w nich robic ;D
Mam ochote sobie teraz zrobic ale boje sie ze niunie pokalecze.
Jeszcze sie wstrzymam chyba troche ;) :p

martusia_78 pisze:
Ogladalismy ten pchacz hippcio :)
Fajny jest :)
Poogladalismy go i teraz sie zastanawiamy czy go kupowac czy nie  ::) ???
Tylko sie tak zastanawiam czy dziecisie naprawde tym bawia ???

Moja szwagierka kupiła coś takiego swojemu rocznemu synkowi i on ma to głęboko, ale pewnie różne są reakcje i każdy bąbel lubi co innego. :)

Czy Wam suwaczki z tik taka też nawalają? Późnią się, stoją, potem co jakieś 3 dni nadrabiają? Bo mi tak co chwilę... ::) :p

te ósemki to o kant dupy potłuc :p współczuję Martusia i boje się że mnie to samo czeka - trzecia ósemka mi rośnie i dentystka mi powiedziała że dwie dolne do wyrwania bo miejsca nie mają :p jedna dolna rośnie mi od dwóch lat i nie wylazła tylko co 3 miesiące się odzywa i głowa mnie boli przez tydzień ::)
a po jednej górnej to miałam szczękościsk i było zajebiście - łyżeczka mi sie nie mieściła między zębami ;D nie mówiąc o gorączce

jestem przerażona zwłaszcza że ostatni raz mi borowali w siódmej klasie, mam jedną plombę i właściwie nie wiem co to dentysta! :(

reklama
hello:)
ja nie mam żadnej ósemki
mam nadzieję że tak już zostanie:)

nocka standard
tyle że chłop zmądrzał i wieczorem w końcu napisał miłego smska

antybiotyk mi sie skończył a jakoś czuje sie jak dupa,

ale pogoda chyba ładna będzie:)

wczoraj na obiad zamówiłam sobie spaghetti bolognese i Maks zjadł mi połowe:)lubi czosnek ;D

Do góry