reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

czesc kobitki nie bylo mnie kilka dni i tyle juz namazane :)
strasznie mi ciezko pisac mam od 1 czerwca tipsy i jeszcze sie nie przyzwyczailam do nich slizgaja mi sie na klawiaturze i przy okazji naciskam 5 innych iterek
ale mysle ze se przyzwyczaje pieluchy juz bez problemu zmieniam ;)

martyna nadal marudzi swinstwo jej do tej pory nie zniklo wiec leczenia ciag dalszy moge tylko odstawic bisetol:)
net mi strasznie chodzi ale mam juz foty na kompie wiec jak z najde czas to wkleje :)

reklama
Kociak robisz się na wampa?:p

super że z Martynką lepiej:)

Maks przysnął w wózku jak wracaliśmy z zakupów więc mam jakieś 3 minuty tylko dla siebie:p

kupiłam sobie czereśnie na poprawę humoru:)

Kociak pisze:
strasznie mi ciezko pisac mam od 1 czerwca tipsy i jeszcze sie nie przyzwyczailam do nich slizgaja mi sie na klawiaturze i przy okazji naciskam 5 innych iterek
o to mi chodziło:)

ja tipsy miałam 2 razy w życiu-na studniówce i na ślubie:p

i nie wyobrażam sobie jak można w nich normalnie żyć:D ;D

kangurki ja miaalm kiedys tipsy
przd ciaza i podczas do czasu kiedy pojechalam na sanki i odpadli mi dwa
i reszte zerwalam
i na dodatek z tymi tipsami mialam praktyki :)
a teraz prace na zakladzie moich rodzicow

reklama
Do góry