reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Dobry dziewczyny

Wczorajszy dzień minął mi bardzo przyjemnie. Byliśmy u cioci na działce i cały dzień spędzliśmy na słonku. Hania tak się rozkręciła ,że dopiero o 11 zagoniłam ja do łóżeczka. Jacek poszedł na wieczór kawalerski kumpla na 20 i ja znowu sama...ale fajnie było . Wypiłam winko, poczytałam książkę...Przyszedł o 6 nad ranem..Chyba dobrze się bawił..
Dzisiejszy dzień w domu, bo lało :p Hanka dla odmiany marudna jakby miała kaca. Jedyna radość, że wreszcie przyszła paczka z krzesełkiem do karmienia. Złożyliśmy je i ....spore. Trochę kuchnię zagraciło :),Wszystkie znaki na ziemi i niebie każą nam szukać większego lokum :laugh:
Widziałam prognozę pogody na lato i ma być max 20 stopni. Trudno mi w to uwierzyć.
Pali się u nas jakiś supermarket.Jacek pojechał zbaczyć który.Przez okno widziałam kłęby dymu w oddal...Latam po kanałach, żeby dowiedzieć się o tym z tv i nigdzie nic nie mówią :mad:i

reklama
wiesz co kinek tak to jest z krzesełami, nasze też w końcu wyladowało w kuchni, przyzwyczaisz się :laugh:

mój chłop znowu wybył, zastanawiam sie czy lepiej jak go często nie ma na chwilę /czyt. pare godzin i późno wraca/ czy jakby wybywał raz na jakiś czas na kilka dni ::)
moja promotorka bombardowała mnie bezskutecznie telefonami w weekend,aż sie zdenerwowałam o co chodzi ???
bo mój telefon nadal nie działa :mad:
jutro zadzwonię do niej

Elóweczka z wieczoreczka :)
Mój chłop też wybył, ale do pracy :)
Zerkam jednym okiem na Opole, podobała mi się Natalka i Anna Maria no i oczywiście Marylka, niestety Makowiecki się nie popisał i miał straszne wory pod oczami :[

Yo yo
Chcialabym sie tylko zameldowac....Zyje, choc co wieczor podlaczam sie do kroploweczki i respiratorka... to z braku netu :p
Chatka super, okolice rowniez,ale to miasteczko jest takie male :( Chyba przyzwyczailam sie do ogromnego miasta i tutaj na spacerach niemam sie gdzie rozpedzic. W pol godziny przechodze miasto wzdluz i wszerz ;D
Narazie sie nie nudze, bo jest tyle roboty w domku,ze hej.
Od 4 dni mamy niespotykana pogode...swieci slonce od rana do wieczora, a przy tym ze 30 stopni jest. Wlasnie sie dzis niezle spieklam.
Bylismy dzis na rybkach, ale dla Antka pogoda jest zbyt niebezpieczna, tak wiec zostala z nim steskniona niania :laugh:
A ja wkoncu jakas ksiazke dorwalam i niezle sobie wypoczelam.
Teraz jestem w kafejce internetowej,a mezus usypia dziecko...zyc nie umierac :laugh:
Postaram sie choc w czesci nadrobic zaleglosci ;D ;D
He he ciekawe czy mi sie uda ::)
Kurde babolki moje kochane, normalnie zyc bez Was nie moge ;) :-* :-*

anineczkaaaaaaaaaaaa no poprostu jestem w szoku jak można się uzależnić ;D
Ciszę się zę super Ci się mieszka i wsio się układa :)
Ja zmykam spać bo ostatnio strasznie niewyspana chodzę :[
Uściskaj Anteczka i pozdrow męża,mam nadziej że uda Ci się necik w domciu założyć :)

anieczko kołuj neta bo padniesz:)

a tak w ogóle to dzień dobry:)
może dobry:p
Maks znowu szalał @ night przez zębole i jestem do d...
a dziś wstał o 6 szczęśliwy i zadowolony z życia
gorzej z matką:/

w nocy przez sen zamiast wody do butelki wlalam mu coli bo butelki przy łózku stały
i wychlał całą butlę, oczywiście nic mu nie jest ;D i nawet w spaniu mu to za bardzo nie przeszkadzało

ale mi głupio troche

qrcze zimno u nas a będziemy musieli uderzyć po coś do jedzenia, mam totalnego lenia

miłego dzionka babolki ;D

anineczko seriion wiem co cujesz tez nie umiem bez WAS żyć , wogóle to zazdroszcze pogody

jak u nas serio bedzie tak jak pzrez ostatni tydzien to sie załamie wieje zimno i deszcz

Beatka
jaj juz mam zgłowy promotora nie dopusci mnie teraz do obrony tylko we wrzesniu

Dzień dobry :)

U mnie jak u większości zimno i szaro brrr ::) :p. Wybierałam się właśnie do miasta ale Łukasz zasnął więc wybrałam się na BB.

Anineczko
suuuuper że jesteś i super że jest u Ciebie super. ;D ;D ;D Zazdroszczę Ci pogody.... wpadaj często bo smutno bez ciebie ;) ;)

czesc Kochane Kobietki ;D

zamarzam :(
zimno i polewa

Anineczko ;D pokaz jak sie uzadzacie ;D
dobrze ze masz choc kafejke @

Kangurki ale pomylka z tymi babelkami ;D

Miyu, ja tez walcze z niewyspaniem i niedogrzaniem, wiec od kilku dni o 22 podusia
i o cudzie Milenka mi juz druga noc obudzila sie raz okolo 5tej ;D

Beatko, ja wole jak maz jest jak mowi ze bedzie i jak go nie ma, gdy mowi, ze go nie bedzie ;D

reklama
hello!!!
:) :) :) :) :)
moje kochane wrześnióweczki, moja skarbnico wiedzy
a szczególnie anineczko i groooho mamm pytanie do was bo wy juz leciałyscie samolotem z dzieciakami
jak dzieciaki znoszą lot, czy płaczą przy starcie, bo ponoc huczy w uszach itd???jak wasze chłopaki zniosłuy podróz???
bo za pare dni wybieramy sie z Igą w samolotową podróż i mój mężowiec bardzo przeżywa że Iga będzie płakac.

Do góry