reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
witam !
ku... czy wszedzie taka pogoda jak u mnie?
leje . leje , leje jak w listopadzie
idzie jakie ocieplenie od pólnocy????
bo zwarjuje :mad: :mad: :mad: :mad:

marta3x pisze:
witam !

u mnie dzisiaj pogoda była zajebista
Pariska osmarkana latała w letniej kiecce bez rajtuzów ;D

Melanie pisze:
marta3x pisze:
witam !

u mnie dzisiaj pogoda była zajebista
Pariska osmarkana latała w letniej kiecce bez rajtuzów ;D
o to może dojdzie ciepło do nas przynajmniej w poniedziałek
już nie licze że jutro
::) :p

U nas było słoneczko ale czy ciepło to Wam nie powiem bo 12 godzin w zamkniętej puszce (czyt w pracy). Ale jak jechałam do domu to wiatr był taki chłodny

reklama
biedny chłopak...

my pobudka 6,20 ale tylko dzięki Damianowi, który płynie właśnie do szwecji i znowu go nie będzie:/do piątku będę alone:p
mam już plan poodwiedzać moich kumpli:D

zęby dalej w drodze, moje nerwy na wyczerpaniu

i deszcz się zbliża

i jeszcze jestem wqrwiona bo się wczoraj pokłóciłam z łosiem, a potem poszliśmy spać i nawet nie zdążyliśmy sie jakoś dogadać
a teraz on dzwoni co 10 minut ale jakoś nie mam ochoty się kłócić przez telefon

miłego dzionka:D

Do góry