reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Ineczko dziękuję:) :-*

Kinek a nie masz czegoś dla faceta? :p takie adidaski niebieskie też byłyby cool:D

beatka mam takie same problemy z telefonem, ale przez Maksa, bo rzucanie telefonem to jedna z jego ulubionych zabaw:D

przed chwilą moja kuzynka przyniosła mi po kilku prośbach, smsach i telefonach moją sukienkę ze ślubu
bo druga kuzynka jest w ciąży i chciała pożyczyć bo idą na wesele w sobotę

więc wyciągam ją z siatki a tam centralnie na tyłku ślad żelazka
a ta kretynka miała tą sukienkę prawie rok
już wiem dlaczego

powiedziałam jej że nie chcę kasy tylko taką samą kieckę:)najlepiej w rozmiarze 36 zamiast 42:p

reklama
Kangurki Bezczelna ta twoja kuzynka. Brak mi słów :p Sędzina z resztą nie lepsza :p

Dla chłopaka miałabym sandałki OLD NAVY, ale bez metki. Też niestety na Hankę za duże a szkoda, bo fajne

Kangurki ale kuzyneczka wychowana no no no ::) :p :p :p
sie by jej wpierdol przydał ;D

a my kupiliśmy dzisiaj Parisce buty
wkleje je na wyprawce

kinek pisze:
Kangurki Bezczelna ta twoja kuzynka. Brak mi słów  :p Sędzina z resztą nie lepsza  :p

Dla chłopaka miałabym sandałki OLD NAVY, ale bez metki. Też niestety na Hankę za duże a szkoda, bo fajne

Jak wygladaja i ile bys za nie chciala? Bo szukam czegos dla Kluski. I jaki rozmiar.

kinek pisze:
[
e bez metki to już nie to samo:p

witam :)

jestem padnięta jak mało kiedy, i to przez własną głupote :p wczoraj wieczorem Maks marudził oczywiście przez zęby więc dostał panadolu i dentinox i w końcu zasnął. A panadol się skończył więc miałam nadzieję że mały do rana wytrzyma
a on obudził się o 24 i zaczął wyć z bólu. I żel nie pomagał, więc wysłałam Damiana do apteki po panadol. oczywiście gdzieś zapodzialiśmy kluczyki od cara, więc było wielkie szukanie, w końcu jednak się udało, mnie rozbolała głowa, ale po panadolu Maks zasnął. Na 2 godzinki, potem znowu łyżka syropu no i wstał o 6
całe szczęście trochę mu przeszło
w ogóle on najbardziej to w nocy cierpi

i my przy okazji:p

Ale pogoda się ładna zrobiła:)słonko świeci, Damian kosi trawe a ja marzę o łóżku:p

miłego dzionka mamuśki:D

czesc dziewczyny kochane :)

U nas spoko ;D
Sandra wczoraj zasnela o 18 na dwie godziny i potem nam szalala do polnocy ;) Pierwszy raz jej sie zdazylo.

Goscie do nas wczoraj zawitali wiec nie bedzie mnie przez caly weekendzik.

Odezwe sie do was pewnie w poniedzialek :( szkoda bo wolalabym byc z wami na bierzaco ;)

Pozdrawiam was serdecznie i milego i slonecznego weekendziku wam zycze :D :D

Dzien dobry. A mnie sie papieroska chce jak nie wiem co :)

A jak nie nastapi zaden kataklizm to za dwa tygodnie bede juz na wczasach :) I juz sie nie moge doczekac.

reklama
Noooooo Gosiczka ale Ci dobrze ::) wakacje za pasem i stokrotki od młodszych facetów ach.... pomarzyć można ;)

Kangurki
wspójczuję kochana, naprawdę Cię podziwiam
wielki szacuneczek :)

Do góry