reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Witam z ranca :D
U nas nocka spoko :) z tym, ze nie pamietam kiedy i jak przynioslam nassza gwiazdeczke do loza :p
taka spiaca bylam ;)
Obudzilam sie o 3.05 ze skrecona szyja :p i cyckiem na wierzchu :p :p a rodzinka spala (przy zaswieconej lampce nocnej :))
Pogoda nawet nawet chlodno i troche wieje, ale przynajmniej nie pada.
Idziemy niedlugo do lekarza bo nam sie recepty pokonczyly ;) no i tak pogadac ogolnie :D

Melanie pisze:
no wiesz... zawsze możesz powiedziec, że dziecko ma zły dzień i tyle
dziecko to dziecko
i trudno... spotkanie trzeba odłożyc na poźniej  ;D

Masz dobry pomysl ;D ;D
Pomysle czy nie skorzystac :p :p
heheeh to by sie zdziwili ;)

Kangurki ale jazda w sadzie, wspolczuje ci. Co za baba. Wiesniara :p :p. Szkoda slow.

Ja tez nie przepadam za ziaja :) W sumie to nie mam zadnego kosmetyku ::)
Ale fotke chyba wysle ;D musze jakas ladna poszukac :D

Ide poczytac ;)

hejka!
lata , nawet wiosny u nas nie widać :mad:
wryyyyy,....
grad padał wczoraj, ogromny , jak żyje 33 lata prawie takiego nie widziałam
w momencie się biało zrobiło... jak w zimie

Kangurki moja sprawa z Zusem trwa 3 lata juz ::) :mad: ,życze Ci by Twoja zakończyła sie sukcesem w krotszym czasie :)

Anineczka i Monia chyba urządzają nowy domek i czasu brak

a ja lubie balsam brązujący ziaji, w zimie go używa i jak dla mnie jest super a próbowałm róznych ::) ::)

Marcel troche marudzi i nie moge wyczaić dlaczego: zęby , alergia na babcie czy pogoda dołująca??? :p

miłego dnia życze,mimo pogody ;)

Witam

Wczorajszy Dzień Dziecka minął bardzo fajnie. Hania miała co chwilkę jakiś gości, którzy przynosili prezenty. Tatuś wcześniej wrócił z pracy, przyniósł obiecaną zabawkę a potem wziął na spacer i do cioci na naleśniki. Hania z tatkiem wróciła do domu o 21 !!! Zwykle o tej porze od godzinki już spała .Wczoraj nawet kąpieli nie było, tylko zabawa i w łożeczku wylądowała po 11.A ja odetchnęłam, bo mieszkanko puste przez 3 godziny i mogłam zająć się tylko sobą.
Dzisiaj rano zadzwonil mój brat i........JESTEM CIOCIĄ :laugh: !!! Mój bratanek Kuba urodził się dzisiaj o 5.20 : waży 3150 i ma 59cm. Myślę ,że za 3 tygodnie zobaczę go i wyściskam. Niestety brat robił zdjęcia aparatem. Nie mam pojęcia jak mogli aparatu nie wziąść :p
A i Kuba urodził się w czepku ::), na dodatek pępowina była 2 razy owinięta wokół szyjki ale lekarze szybko sobie z nią poradzili i Kuba zaliczył 10 punktów ;D

Debiutuję też na allegro. Wystawiłam Hanulkowe butki, które tatuś przywiózł jej z NY. Są za duże niestety. Hania już ma kilka par bucików na 18-24miesiące a na teraz nie bardzo, więc postanowiłam sprzedać i w zamian kupić jej jakieś inne. Śliczne dziewczęce butki mają w Zarze.
A to link do hanulowych adidasków :

http://www.allegro.pl/item107328065_cudne_adidaski_old_navy_18_24].html

a mi się zwalił telefon, wogóle sieci żadnej nie łapie :p
do tego Majka śpi a na 12 mamy ćwiczenia ::) tak ładnie śpi że szkoda i ją budzić ;D

czesc dziewczyny!!!
dzis udało mi sie was troche poczytac i starczylo mi jeszcze czasu zeby cos skrobnąc ::) pani Iga śpi
u mnie nic sie nie zmienilo ( poza tym ze Iga prawie w ogóle nie spi w dzien) nie pracuje , walcze z moja prca mgr i z promotorka :p karmie Igę cycusiem ale powoli zamierzac to kończyc bo mam juz dosc wstawania co 3 a czaem co 2 godziny w nocy,
Iga ma juz 4 zęby (nareszcie!!!) w sumie to wychodzily jej dosc bezboleśnie :)
nie raczkuje :p tylko sie kreci po podłodze ale strasznie chce wstawac i jak tylko sie czegos złapie to raz dwa i juz na nóżkach

ciesze sie ze wszystkie wrzesniaczki zdrowo rosna i żałuje że mi czasu dla was nie starcza :p

siwasek my tu bedziemy czekały ;)
pozałatwiaj co trzeba a potem WRÓĆ !!!!!!!

Kinek pogratuluj braciszkowi i jego żonie :) :) :)
Kubuś dośc wysoki facecik ::) :)
no i jak będą fotki to koniecznie sie pochwal

ja akutualnie szukam bucików dla Pariski
objechaliśmy juz kilka sklepów i dupa
dzisiaj jesze skoczyny do Auchana, tam są chyba 3 sklepy sportowe, może uda nam się coś dorwać ::)
a Twoją aukje dodam sobie do obserwowanych ;D
buciki są ładne :)

reklama
czesc ;D
u nas zimno, 15 st. brrr
Milenka spi, ale jak wstanie to pewnie pojedziemy na spacer

wczoraj jak pojechalismy na Plac Zabaw Fantazja to mi cora zasnela w drodze i tyle bylo swiatecznych atrakcji :(

Siwasku zagladaj czesciej i pisz za kazdym razem ;D
tak milo ze o nas pamietasz ;D

Kinek fajne buciki ;D
i gratulacje dla rodzinki Kubusia
wypytaj, czy sa zadowoleni z prywatnej kliniki

Kangurki w szoku jestem, ze ten babsztyl taki uprzedzony !!!
wczoraj trzymalam kciuki i 17tego tez bede trzymac

Marta3x chyba rodzice zaczynaja doskwierac
moze Marcelowi sie juz znudzilo rozpieszczanie
ja sie z mama widuje raz na 2 tygodnie przez kilka godzin, bo dluzej tobysmy sobie krzywde zrobily ;D

Do góry