reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Witam z ranca :D
U nas nocka spoko :) z tym, ze nie pamietam kiedy i jak przynioslam nassza gwiazdeczke do loza :p
taka spiaca bylam ;)
Obudzilam sie o 3.05 ze skrecona szyja :p i cyckiem na wierzchu :p :p a rodzinka spala (przy zaswieconej lampce nocnej :))
Pogoda nawet nawet chlodno i troche wieje, ale przynajmniej nie pada.
Idziemy niedlugo do lekarza bo nam sie recepty pokonczyly ;) no i tak pogadac ogolnie :D

Melanie pisze:
no wiesz... zawsze możesz powiedziec, że dziecko ma zły dzień i tyle
dziecko to dziecko
i trudno... spotkanie trzeba odłożyc na poźniej  ;D

Masz dobry pomysl ;D ;D
Pomysle czy nie skorzystac :p :p
heheeh to by sie zdziwili ;)

Kangurki ale jazda w sadzie, wspolczuje ci. Co za baba. Wiesniara :p :p. Szkoda slow.

Ja tez nie przepadam za ziaja :) W sumie to nie mam zadnego kosmetyku ::)
Ale fotke chyba wysle ;D musze jakas ladna poszukac :D

Ide poczytac ;)

hejka!
lata , nawet wiosny u nas nie widać :mad:
wryyyyy,....
grad padał wczoraj, ogromny , jak żyje 33 lata prawie takiego nie widziałam
w momencie się biało zrobiło... jak w zimie

Kangurki moja sprawa z Zusem trwa 3 lata juz ::) :mad: ,życze Ci by Twoja zakończyła sie sukcesem w krotszym czasie :)

Anineczka i Monia chyba urządzają nowy domek i czasu brak

a ja lubie balsam brązujący ziaji, w zimie go używa i jak dla mnie jest super a próbowałm róznych ::) ::)

Marcel troche marudzi i nie moge wyczaić dlaczego: zęby , alergia na babcie czy pogoda dołująca??? :p

miłego dnia życze,mimo pogody ;)

Witam

Wczorajszy Dzień Dziecka minął bardzo fajnie. Hania miała co chwilkę jakiś gości, którzy przynosili prezenty. Tatuś wcześniej wrócił z pracy, przyniósł obiecaną zabawkę a potem wziął na spacer i do cioci na naleśniki. Hania z tatkiem wróciła do domu o 21 !!! Zwykle o tej porze od godzinki już spała .Wczoraj nawet kąpieli nie było, tylko zabawa i w łożeczku wylądowała po 11.A ja odetchnęłam, bo mieszkanko puste przez 3 godziny i mogłam zająć się tylko sobą.
Dzisiaj rano zadzwonil mój brat i........JESTEM CIOCIĄ :laugh: !!! Mój bratanek Kuba urodził się dzisiaj o 5.20 : waży 3150 i ma 59cm. Myślę ,że za 3 tygodnie zobaczę go i wyściskam. Niestety brat robił zdjęcia aparatem. Nie mam pojęcia jak mogli aparatu nie wziąść :p
A i Kuba urodził się w czepku ::), na dodatek pępowina była 2 razy owinięta wokół szyjki ale lekarze szybko sobie z nią poradzili i Kuba zaliczył 10 punktów ;D

Debiutuję też na allegro. Wystawiłam Hanulkowe butki, które tatuś przywiózł jej z NY. Są za duże niestety. Hania już ma kilka par bucików na 18-24miesiące a na teraz nie bardzo, więc postanowiłam sprzedać i w zamian kupić jej jakieś inne. Śliczne dziewczęce butki mają w Zarze.
A to link do hanulowych adidasków :

http://www.allegro.pl/item107328065_cudne_adidaski_old_navy_18_24].html

a mi się zwalił telefon, wogóle sieci żadnej nie łapie :p
do tego Majka śpi a na 12 mamy ćwiczenia ::) tak ładnie śpi że szkoda i ją budzić ;D

czesc dziewczyny!!!
dzis udało mi sie was troche poczytac i starczylo mi jeszcze czasu zeby cos skrobnąc ::) pani Iga śpi
u mnie nic sie nie zmienilo ( poza tym ze Iga prawie w ogóle nie spi w dzien) nie pracuje , walcze z moja prca mgr i z promotorka :p karmie Igę cycusiem ale powoli zamierzac to kończyc bo mam juz dosc wstawania co 3 a czaem co 2 godziny w nocy,
Iga ma juz 4 zęby (nareszcie!!!) w sumie to wychodzily jej dosc bezboleśnie :)
nie raczkuje :p tylko sie kreci po podłodze ale strasznie chce wstawac i jak tylko sie czegos złapie to raz dwa i juz na nóżkach

ciesze sie ze wszystkie wrzesniaczki zdrowo rosna i żałuje że mi czasu dla was nie starcza :p

siwasek my tu bedziemy czekały ;)
pozałatwiaj co trzeba a potem WRÓĆ !!!!!!!

Kinek pogratuluj braciszkowi i jego żonie :) :) :)
Kubuś dośc wysoki facecik ::) :)
no i jak będą fotki to koniecznie sie pochwal

ja akutualnie szukam bucików dla Pariski
objechaliśmy juz kilka sklepów i dupa
dzisiaj jesze skoczyny do Auchana, tam są chyba 3 sklepy sportowe, może uda nam się coś dorwać ::)
a Twoją aukje dodam sobie do obserwowanych ;D
buciki są ładne :)

reklama
czesc ;D
u nas zimno, 15 st. brrr
Milenka spi, ale jak wstanie to pewnie pojedziemy na spacer

wczoraj jak pojechalismy na Plac Zabaw Fantazja to mi cora zasnela w drodze i tyle bylo swiatecznych atrakcji :(

Siwasku zagladaj czesciej i pisz za kazdym razem ;D
tak milo ze o nas pamietasz ;D

Kinek fajne buciki ;D
i gratulacje dla rodzinki Kubusia
wypytaj, czy sa zadowoleni z prywatnej kliniki

Kangurki w szoku jestem, ze ten babsztyl taki uprzedzony !!!
wczoraj trzymalam kciuki i 17tego tez bede trzymac

Marta3x chyba rodzice zaczynaja doskwierac
moze Marcelowi sie juz znudzilo rozpieszczanie
ja sie z mama widuje raz na 2 tygodnie przez kilka godzin, bo dluzej tobysmy sobie krzywde zrobily ;D

Do góry