reklama
no właśnie siwaska dawno nie było...
ja nie narzekam na zus, łącznie ze zwolnieniem wyszło mi że 9 miesięcy pracowałam a drugie 9 mi płacili ;D i nikt się nie czepiał
ale słyszałam o takich numerach jaki piszesz kangurki... ale beznadzieja.
tak naprawdę to śmialiśmy sie z mężem, że mnie następnym razem zatrudni na etat 30tys miesięcznie i będzie luz jak pójdę na zwolnienie ;D ;D ;D
ja nie narzekam na zus, łącznie ze zwolnieniem wyszło mi że 9 miesięcy pracowałam a drugie 9 mi płacili ;D i nikt się nie czepiał
ale słyszałam o takich numerach jaki piszesz kangurki... ale beznadzieja.
tak naprawdę to śmialiśmy sie z mężem, że mnie następnym razem zatrudni na etat 30tys miesięcznie i będzie luz jak pójdę na zwolnienie ;D ;D ;D
Dzien dobry
U nas piekne sloneczko, dziadkowie wlasnie poszli z mlodym na spacer wiec mam chwile dla siebie, oj jak bym chciala miec rodzicow nacodzien- gdyby nie oni to wczoraj chyba bym padla a tak wskoczylam pod prysznic, pojechalam na miasto- zakupki, solarium i odrazu lepiej, a dzisiaj ide do fryzjera
Ineczka u nas szczepienia sa obowiazkowe i nikt mnie sie nie pytal czy chce czy nie chce szczepic.
Kangurki widze ,ze naciagaczka z Ciebie ;D zycze Ci wygranej sprawy i zeby jeszcze odszkodowanie zaplacili.
U nas piekne sloneczko, dziadkowie wlasnie poszli z mlodym na spacer wiec mam chwile dla siebie, oj jak bym chciala miec rodzicow nacodzien- gdyby nie oni to wczoraj chyba bym padla a tak wskoczylam pod prysznic, pojechalam na miasto- zakupki, solarium i odrazu lepiej, a dzisiaj ide do fryzjera
Ineczka u nas szczepienia sa obowiazkowe i nikt mnie sie nie pytal czy chce czy nie chce szczepic.
Kangurki widze ,ze naciagaczka z Ciebie ;D zycze Ci wygranej sprawy i zeby jeszcze odszkodowanie zaplacili.
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
Czesc
U nas dzis pogoda nieladna zimno strasznie, ciemno i leje, choc miejscami wyjdzie slonko.
W piecu trzeba palic bo inaczej pomarznac mozna
Dzis mial do nas przyjechac chrzestny Sandrusi ze swoja laska. No i oczywiscie sie naszykowalismy a tu dupa blada
Odwidzialo im sie i przyjada jutro, chyba jutro jak znow im cos nie wypadnie.
Nie lubie takigeo czegos. Jak przyjezdzam to przyjezdam a nie odwoluje w ostatniej chwili aaaa bllleeee
A wogole mielismy dzis na zakupy do reala udezyc, a nie wiem czy w koncu pojedziemy bo troche sie wkurzylam.
I maz tez. Moze nam przejdzie.
U nas dzis pogoda nieladna zimno strasznie, ciemno i leje, choc miejscami wyjdzie slonko.
W piecu trzeba palic bo inaczej pomarznac mozna
Dzis mial do nas przyjechac chrzestny Sandrusi ze swoja laska. No i oczywiscie sie naszykowalismy a tu dupa blada
Odwidzialo im sie i przyjada jutro, chyba jutro jak znow im cos nie wypadnie.
Nie lubie takigeo czegos. Jak przyjezdzam to przyjezdam a nie odwoluje w ostatniej chwili aaaa bllleeee
A wogole mielismy dzis na zakupy do reala udezyc, a nie wiem czy w koncu pojedziemy bo troche sie wkurzylam.
I maz tez. Moze nam przejdzie.
M
Melanie
Gość
eeee do dupy z takimi gośćmi
nastepnym razem to ja bym odwołała jak byli by juz w drodze ;D
nastepnym razem to ja bym odwołała jak byli by juz w drodze ;D
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
heheeehe dobre
no do dupy do dupy
Musze o tym pomyslec ;D ;D i jutro ich odwolac
z jastrzebia troszke kawalek maja to moga wracac hihi
no do dupy do dupy
Musze o tym pomyslec ;D ;D i jutro ich odwolac
z jastrzebia troszke kawalek maja to moga wracac hihi
M
Melanie
Gość
no wiesz... zawsze możesz powiedziec, że dziecko ma zły dzień i tyle
dziecko to dziecko
i trudno... spotkanie trzeba odłożyc na poźniej ;D
dziecko to dziecko
i trudno... spotkanie trzeba odłożyc na poźniej ;D
Kochane mamusie, u nas od rana Słonko daje po oczkach i nie ma zlituj się, dzisiaj, jak nic, trzeba iść na spacer...
Majka godzinę temu zaliczyła odjazd. Jedzie moje szczęście tam gdzie mazurskie błękity pozwalają oderwać się od szarej rzeczywistości.
Miłego dnia MIłe Panie :laugh:
Majka godzinę temu zaliczyła odjazd. Jedzie moje szczęście tam gdzie mazurskie błękity pozwalają oderwać się od szarej rzeczywistości.
Miłego dnia MIłe Panie :laugh:
M
Melanie
Gość
Ciekawe czy do końca tygodnia uda mi się "wypracować" 10 000 postów ;D
u mnie pogoda "TAKA SE" może jeszcze będzie tak ładanie jak we Wrocku :
wczoraj mieliśmy super dzień
wieczorem wpadliśmy do mojego chrześniaka i fajnie się plotkowało z jego rodzicami
a później jeszcze wpadliśmy do znajomych na grila
kupilismy im takie tandetnie prezenty z okazji dnia dziecka ;D
chłopaki dostali szufle z plastiku
a dziewczyny skakanki i malowidła coś w stylu barbie ;D
zaczyna mi brakować anineczki
i czasu na opisywanie fotek z galerii :
u mnie pogoda "TAKA SE" może jeszcze będzie tak ładanie jak we Wrocku :
wczoraj mieliśmy super dzień
wieczorem wpadliśmy do mojego chrześniaka i fajnie się plotkowało z jego rodzicami
a później jeszcze wpadliśmy do znajomych na grila
kupilismy im takie tandetnie prezenty z okazji dnia dziecka ;D
chłopaki dostali szufle z plastiku
a dziewczyny skakanki i malowidła coś w stylu barbie ;D
zaczyna mi brakować anineczki
i czasu na opisywanie fotek z galerii :
reklama