reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

no Kociak ja też bym biesptolu małemu dziecku nie dawała...
Ineczka Maks też się uśmiecha do wszystkich ale dopóki widzi mnie :)

to nawet bekowo wygląda, bo każdy mówi jakie to mam radosne i pogodne dziecko, a jak ktoś wyciągnie ręce żeby Maksa wziąć to on od razu buzia w podkowe:)))

reklama
Moja bratowa ma termin porodu na 1 czerwca i już jutro jedzie do prywatnej kliniki w Białymstoku. Poród tam kosztuje 1000 zł i ponoć opieka jest extra. Szkoda, że w Poznaniu nie można "prywatnie" rodzić. Mam totalną awersję do szpitali :p
Tu przyjdzie na świat Kubuś:

http://www.arciszewski.pl/klinika.php

o 19tej w Faktach na tvn beda cos wiecej mowic o bezpieczniejszym foteliku samochodowym dla dzieci, za wymyslenie ktorego Polak dostal nagrode w USA
jeszcze go nie produkuja :(

dziewczyny dzisiaj na wizycie domowej moja doktorka raczyla znalesc przyczyne czemu martyna tak goraczkuje i placze
okzalo sie

Moja corka ma wirusa jamy ustnej !!!
ma 3 biale kropy ktore ja strasznie bola jedna juz jest czerwona jak by byla krew
dziecko tyle czasu sie meczylo
a pna pi..... nie widziala tego

Kociak pisze:
dziewczyny dzisiaj na wizycie domowej moja doktorka raczyla znalesc przyczyne czemu martyna tak goraczkuje i placze
okzalo sie

Moja corka ma wirusa jamy ustnej !!!
ma 3 biale kropy ktore ja strasznie bola jedna juz jest czerwona jak by byla krew
dziecko tyle czasu sie meczylo
a pna pi..... nie widziala tego

dobrze kociak że już wiesz o co chodzi
nie będziesz się martwić że to zęby
Maksiu przesyła Martynce buziaka na szybsze wyzdrowienie:)
Ineczka pisze:
o 19tej w Faktach na tvn beda cos wiecej mowic o bezpieczniejszym foteliku samochodowym dla dzieci, za wymyslenie ktorego Polak dostal nagrode w USA
jeszcze go nie produkuja :(
no dostał za to milion dolarów:)widziałam ten fotelik, to taka kapsuła
pewnie będzie kosztował kupe kasY:p

kinek pisze:
Moja bratowa ma termin porodu na 1 czerwca i już jutro jedzie do prywatnej kliniki w Białymstoku. Poród tam kosztuje 1000 zł i ponoć opieka jest extra. Szkoda, że w Poznaniu nie można "prywatnie" rodzić. Mam totalną awersję do szpitali :p
Tu przyjdzie na świat Kubuś:

http://www.arciszewski.pl/klinika.php
W Gdańsku poród w prywatnym szpitalu kosztuje 3000 zł
a mimo wszystko babki nie decydują się tam rodzić, bo pracują tam nieprzyjemni lekarze:p
i wolą wybrać państwowy szpital ale z fajnymi położnymi itp

mi szkoda by było kasy na taki bajer:p
szczerze:)

a ja mam jutro tą pier$%#^# sprawę w sądzie

chyba dziś nie zasnę:p

i co mi z tego że jest dzień dziecka jak ja się będę stresować:)

kangurki martynka dziekuje az sie cala czerwona zrobila ;D ;D ;D ;D

kangurki to co przeskrobalas ze do sadu idziesz

reklama
kociak ja tam nic nie zrobiłam, po prostu ZUS nie przyznał mi zasiłku macierzyńskiego bo podobno pracowałam tylko po to żeby go wyłudzić
a ja im nie odpuszczę, w końcu to jakieś 2400 zł
tylko wqrwia mnie to że Maks za 1,5 mca skończy rok, a ta sprawa będzie trwała jeszcze pewnie raz tyle

popierdolony za przeproszeniem mamy ZUS

Do góry