reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

znow po 16tej przestalo padac i bylysmy sie przewietrzyc ;D
niestety okazalo sie, ze sa derby rzeszowa i juz z daleka dawalo sie wyczuc zadyme wiszaca w powietrzu
mijajac nasz ukochany pomnik ;) zobaczylam zgraje kibicow z fragmentami chodnika w rekach
musialam skorygowac czym predzej trase naszej wycieczki ;D

reklama
Ineczka pisze:
znow po 16tej przestalo padac i bylysmy sie przewietrzyc ;D
niestety okazalo sie, ze sa derby rzeszowa i juz z daleka dawalo sie wyczuc zadyme wiszaca w powietrzu
mijajac nasz ukochany pomnik ;) zobaczylam zgraje kibicow z fragmentami chodnika w rekach
musialam skorygowac czym predzej trase naszej wycieczki ;D
;D ;D ;D

Ineczko
ty masz zajebiste poczucie humoru:)
oby ci kibole mieli podobne :p :p

Ineczka pisze:
Kangurki, ale nie pracowalas przeciez w rodzinnej firmie i tylko na kilka miesiecy przed porodem??
w rodzinnej nie, ale kilka mcy przed porodem, tzn. pracowałam w sumie bez przerwy, tylko w różnych firmach i w tej ostatniej pracowałam od maja
ale wcześniej ciągle pracowałam
najpierw w wku, potem w banku, potem w kantorze-i tam właśnie rzekomo zatrudniłam się po to żeby wyłudzić kase od zusu

kangurki ja tez nie mam macierzynskiego ani wychowawczego stwierdzili ze jestem za mloda i za malo pracowalam
nawet tego slynnego becikowego nie dostalam

chu...je dzikie
wykasowało mi:)
idę kąpać małego bo Damian montuje hamak na podwórku
co prawda nie wiem po co bo co pół godziny pada

dzikie dzikie
:)

a co smyka do hamaka bedziecie wkladac ???
u nas sa wszystkie drzewa wyciete ;D
nawet nie ma gdzie chustawki zrobic

kangurki pisze:

Ineczko
ty masz zajebiste poczucie humoru:)
oby ci kibole mieli podobne :p :p
niestety tlum ma instynkt - barani
wiec, jak to stado, pedzi na oslep
i poczucie czegokolwiek,
a tym bardziej humoru, nic tu nie zmieni
i nawet jesli wsrod kibicow byliby ludzie ktorzy mnie znaja, sa sasiadami itd. to obawiam sie, ze mogloby byc nieciekawie ;D

kangurki pisze:
najpierw w wku, potem w banku, potem w kantorze-i tam właśnie rzekomo zatrudniłam się po to żeby wyłudzić kase od zusu
bede mocno trzymac kciuki, zebys wygrala
uwazam, ze to zus ludzi robi w bambuko, slyszalam o wielu zlodziejskich praktykach tego przybytku
czlowiek pracuje, oni skladki zdzieraja i jeszcze klopoty robia!!!

reklama
zagadałam dzisiaj do Siwaska na gg
mówi, że jej czasu bardzo brakuje ale czasem wpada i poczyta troche ale już nie ma czasu odpisać
i kazałam Was pozdrowic i wszystkie maluszki :)

Do góry