reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

znow po 16tej przestalo padac i bylysmy sie przewietrzyc ;D
niestety okazalo sie, ze sa derby rzeszowa i juz z daleka dawalo sie wyczuc zadyme wiszaca w powietrzu
mijajac nasz ukochany pomnik ;) zobaczylam zgraje kibicow z fragmentami chodnika w rekach
musialam skorygowac czym predzej trase naszej wycieczki ;D

reklama
Ineczka pisze:
znow po 16tej przestalo padac i bylysmy sie przewietrzyc ;D
niestety okazalo sie, ze sa derby rzeszowa i juz z daleka dawalo sie wyczuc zadyme wiszaca w powietrzu
mijajac nasz ukochany pomnik ;) zobaczylam zgraje kibicow z fragmentami chodnika w rekach
musialam skorygowac czym predzej trase naszej wycieczki ;D
;D ;D ;D

Ineczko
ty masz zajebiste poczucie humoru:)
oby ci kibole mieli podobne :p :p

Ineczka pisze:
Kangurki, ale nie pracowalas przeciez w rodzinnej firmie i tylko na kilka miesiecy przed porodem??
w rodzinnej nie, ale kilka mcy przed porodem, tzn. pracowałam w sumie bez przerwy, tylko w różnych firmach i w tej ostatniej pracowałam od maja
ale wcześniej ciągle pracowałam
najpierw w wku, potem w banku, potem w kantorze-i tam właśnie rzekomo zatrudniłam się po to żeby wyłudzić kase od zusu

kangurki ja tez nie mam macierzynskiego ani wychowawczego stwierdzili ze jestem za mloda i za malo pracowalam
nawet tego slynnego becikowego nie dostalam

chu...je dzikie
wykasowało mi:)
idę kąpać małego bo Damian montuje hamak na podwórku
co prawda nie wiem po co bo co pół godziny pada

dzikie dzikie
:)

a co smyka do hamaka bedziecie wkladac ???
u nas sa wszystkie drzewa wyciete ;D
nawet nie ma gdzie chustawki zrobic

kangurki pisze:

Ineczko
ty masz zajebiste poczucie humoru:)
oby ci kibole mieli podobne :p :p
niestety tlum ma instynkt - barani
wiec, jak to stado, pedzi na oslep
i poczucie czegokolwiek,
a tym bardziej humoru, nic tu nie zmieni
i nawet jesli wsrod kibicow byliby ludzie ktorzy mnie znaja, sa sasiadami itd. to obawiam sie, ze mogloby byc nieciekawie ;D

kangurki pisze:
najpierw w wku, potem w banku, potem w kantorze-i tam właśnie rzekomo zatrudniłam się po to żeby wyłudzić kase od zusu
bede mocno trzymac kciuki, zebys wygrala
uwazam, ze to zus ludzi robi w bambuko, slyszalam o wielu zlodziejskich praktykach tego przybytku
czlowiek pracuje, oni skladki zdzieraja i jeszcze klopoty robia!!!

reklama
zagadałam dzisiaj do Siwaska na gg
mówi, że jej czasu bardzo brakuje ale czasem wpada i poczyta troche ale już nie ma czasu odpisać
i kazałam Was pozdrowic i wszystkie maluszki :)

Do góry