czesc Kobietki ;D
u nas leje od rana i to strasznie leje
wczoraj jak przestalo padac wywloklam nas na pozny spacer dla dobrego snu,
ale dzis to sie nie zapowiada nawet na godzinna przerwe w deszczu
Joanko tak sobie wlasnie myslalam co u Ciebie i jakiz to powod odciaga Cie od naszego szacownego forum, a to sesja jeszcze ;D trzymam kciuki, zeby szybko i bezbolesnie nastal czas zlozenia indeksu w dziekanacie ;D
kangurki pisze:
Maks jak zobaczył babcie to sie poryczał, przykleił się do mnie i tak siedziałam
potem poszliśmy mu pokazać krowy, bo to na wsi było i też sie popłakał
mam małego maminsynka
i się strasznie z tego cieszę
moja Milenka nie stracha sie nikogo, prawie kazdemu odpowiada usmiechem na usmiech, a jak jest w wozku to moge ja zostawic np. przy ekspedientce i pobuszowac miedzy regalami w sklepie
przeraza mnie to, bo mi ktos dziecko zwinie, a ta nawet alarmu nie wlaczy ;(
pewnie to sie jeszcze zmieni i zatesknie za usmiechajaca sie do wszystkich coreczka ;D
Kociak, ja mam jakies urojenia, ze biseptol jest zbyt inwazyjny i podaje sie go w ostatecznosci ??
ale mi sie tylko cos takiego obilo o uszy i szczegolow nie znam
marta3x pisze:
tak sobie czytam różne rzeczy i natrafiłam na coś czym jestem zszokowana
rzecz dotyczy naszych dzieci niestety
http://sonia.low.pl/sonia/art2/szczep_a_autyzm.htm
http://sonia.low.pl/sonia/rady/raport_fil.htm
od czasu do czasu tez wpadaja mi w oko takie rzeczy
wogole to jest od dawna trawjaca wojna miedzy zwolennikami i przeciwnikami szczepien
kuzynka meza (55l) nie szczepila swojej corki(dzis juz doroslej) dopuki nie dostala kolejnego wezwania na szczepienie w ktorym grozili jej sadem :
wtedy wszystkie szczepionki byly z martwych wirusow
te kontrowersje daja do myslenia, niestety te artykuly sa jednak malo aktualne (opracowania z lat 1987-1995) i troche sieja panike
chetnie poczytalabym cos nt. wspolczesnych szczepionek, ale nigdzie tego nie mozna znalesc
kilka lat temu byl skandal z tanimi i niezdrowymi szczepionkami zakupionymi przez nasz rzad :
Baasia i Anineczka (pewnie sie przeprowadza) czy wyspiarscy lekarze faktycznie odradzaja szczepienia ??
trzymajmy sie dzis zdrowo, bo aura nieciekawa ;D