reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
witam mamusie :)
wpadlam na chwilke zaczym sie smyk obudzi
dzisiejsza nocka byla straszna martyna musiala dostac 2 czopki caly czas goraczkowala i nic nie chciala temperatura spasc juz jest tak wymeczona ze sapie i ciezko oddycha dzwonilam do lekarza ale stwierdzila ze to normalne i mam jej nadal dawac czopki

mamy super pogode wieje ze glowe chce urwac zimno i na dodatek zapowiada sie na deszcze ::) ::) ::)
wybieramy sie na zakupy i zastanawiam sie co z mala zrobic co by sie nie zaprawila

Kociak może lepiej kup małej syrop np. Panadol dla dzieci albo Ibuprofen
na Maksa lepiej działa niż czopki, a szkoda Martynki

u nas też się zanosi na deszcz, znowu na spacerek nie pójdziemy...

za to wczoraj byliśmy u babci Damiana bo miała urodziny a nie chciałam tam iść jak będzie cała jego popier... rodzina:p
Maks jak zobaczył babcie to sie poryczał, przykleił się do mnie i tak siedziałam :p
potem poszliśmy mu pokazać krowy, bo to na wsi było i też sie popłakał:)

mam małego maminsynka:)
i się strasznie z tego cieszę:)

Witam Mamusie :)

Ledwo dzisiaj zyje- wychodzi kolejny zabek, ktory wszystkim od 2 dni zatruwa zycie- dobrze ze sa rodzice bo chyba bym padla- naszczescie pomaga paracetamol :p wiec nocka nieprzespana do tego dostalam @ , a za oknem sliczne sloneczko jak na zlosc...
chyba zaraz wskocze pod prysznic i pojade na miasto poprawic sobie humor a malego zostawie rodzicom ;D

Witka 8)

Baasia zrób tak koniecznie!!! Korzystaj z życia, dziewczyno ;D

Marta w szoku jestem!!! To szczepić czy nie ?

Mamy ząbkujących maluchów trzymajcie się dzielnie!!! U nas jedynym objawem jest ślinienie się. Muszę kupić nowy komplet śliniaczków, bo już nie mam co zakładać :p
Chciałam iść na spacer ale nagle niebo zrobiło się ołowiane i boję się,że spotka nas ulewa.Co za pogoda :(

Witajcie Mamusie, zdrowe i chore, zdrowia życzę obu grupom ;)
Majka w piątek jedzie na wakacje do rodzinki na mazurach i znó będę miała rodzinkę dwa plus jeden.
Cieszę się, bo bidula przez tą moją chrzanioną sesję nudzi się jak mops.
I was też moje kochane z powodu tej sesji zaniedbuję ostatnio. Ale zostały jeszcze tylko 2 tygodnie i papa książki i książeczki... papa

kangurki ja do tych czopkow podaje jeszcze ibufen i od dzisiaj biseptol
kupilam te szczoteczki o ktorych pisala ineczka ale jak moj smyk to zobaczyl to sie rozryczala i teraz sie tego boji
najlepszym przyjacielem jes smoczek
no i co 5 minut usypia i budzi sie z placzem :(
okolo 14 ma przyjechac lekarz i ja zobaczyc moze cos przepisze juz sama nie wiem
w tym naszym miescie zabitym dechami wychodzi slonce
szukalam cos do kupienia dla malej ale nigdzie nic nie ma same wiescniackie ubranka albo juz przebrane :(
moze jutro jeszcze mi sie uda cos wynalesc narazie kupilam jej 2 kompleciki sukieneczki z bluzeczkami :)

czesc Kobietki ;D

u nas leje od rana i to strasznie leje :(
wczoraj jak przestalo padac wywloklam nas na pozny spacer dla dobrego snu,
ale dzis to sie nie zapowiada nawet na godzinna przerwe w deszczu :(

Joanko tak sobie wlasnie myslalam co u Ciebie i jakiz to powod odciaga Cie od naszego szacownego forum, a to sesja jeszcze ;D trzymam kciuki, zeby szybko i bezbolesnie nastal czas zlozenia indeksu w dziekanacie ;D

kangurki pisze:
Maks jak zobaczył babcie to sie poryczał, przykleił się do mnie i tak siedziałam :p
potem poszliśmy mu pokazać krowy, bo to na wsi było i też sie popłakał:)

mam małego maminsynka:)
i się strasznie z tego cieszę:)
moja Milenka nie stracha sie nikogo, prawie kazdemu odpowiada usmiechem na usmiech, a jak jest w wozku to moge ja zostawic np. przy ekspedientce i pobuszowac miedzy regalami w sklepie
przeraza mnie to, bo mi ktos dziecko zwinie, a ta nawet alarmu nie wlaczy ;(
pewnie to sie jeszcze zmieni i zatesknie za usmiechajaca sie do wszystkich coreczka ;D

Kociak, ja mam jakies urojenia, ze biseptol jest zbyt inwazyjny i podaje sie go w ostatecznosci ??
ale mi sie tylko cos takiego obilo o uszy i szczegolow nie znam

marta3x pisze:
tak sobie czytam różne rzeczy i natrafiłam na coś czym jestem zszokowana :( :( :(
rzecz dotyczy naszych dzieci niestety
http://sonia.low.pl/sonia/art2/szczep_a_autyzm.htm
http://sonia.low.pl/sonia/rady/raport_fil.htm
od czasu do czasu tez wpadaja mi w oko takie rzeczy
wogole to jest od dawna trawjaca wojna miedzy zwolennikami i przeciwnikami szczepien
kuzynka meza (55l) nie szczepila swojej corki(dzis juz doroslej) dopuki nie dostala kolejnego wezwania na szczepienie w ktorym grozili jej sadem ::)
wtedy wszystkie szczepionki byly z martwych wirusow

te kontrowersje daja do myslenia, niestety te artykuly sa jednak malo aktualne (opracowania z lat 1987-1995) i troche sieja panike
chetnie poczytalabym cos nt. wspolczesnych szczepionek, ale nigdzie tego nie mozna znalesc
kilka lat temu byl skandal z tanimi i niezdrowymi szczepionkami zakupionymi przez nasz rzad ::)
Baasia i Anineczka (pewnie sie przeprowadza) czy wyspiarscy lekarze faktycznie odradzaja szczepienia ??

trzymajmy sie dzis zdrowo, bo aura nieciekawa ;D

reklama
Do góry