reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Dzień dobry :laugh:

U nas pogoda taka sobie jak na razie, niezdecydowana. ;)

Łukasz i ja tez mamy jeszcze katarale radzimy sobie :)

Zdróweczka wszystkim zakatarzonym!

Ines
ogromne gratulacje. Śliczna dziewuszka. :-*

reklama
Witam
wlasnie przyjechalam z zakladu a moja coreczka ma znowu goraczke 39,3 zaraz jej dam czopka
a myslalam ze juz goraczka odpuscila
w nocy budzila sie co troche i plakala glodna a ja dziaselka bola
czopek + zel moze cos pomoze i zje
jutro jedziemy na zakupy z okazji dnia dziecka i kupie jej jakies gryzaczki i poszukam tych szczoteczek moze znajde :)

a u nas pogoda do d... cala noc padalo i jak narazie tez leje slonca nigdzie nie widac zeby sie cos przejasnialo
jeden + tego ze nie trzeba podlewac kwiatkow ;D ;D
ale tez trzeba siedziec w domu i strasznie zimno( wybieram sie do pieca zaraz napalic) brakuje mi sloneczka lepiej sie czuje a teraz to tylko bym cal;ymi dniami spala ::) ::)

Cześć Dziewczyny!!! :)
Dawno mnie nie było na babyboom i nie wiem co się u was dzieje :(. Postaram się w skrócie zrelacjonować co u nas. Ja niestety nie mam swobodnego dostępu do komputera, bo dzielę się nim z mężem i córką. Dlatego tak rzadko tu zaglądam.
No to zaczynam:
Od trzech tygodni walczymy z ospę, którą do domu przyniosła z przedszkola Sara. Po dwóch tygodniach wysypało mnie (w ten sposób dowiedziałam się, że jednak ospy nie przechodziłam :mad:) i zaraz następnego dnia Robercika. Ja w sumie (mimo wieku) przechodziłam najłagodniej. Tydzień minął, a na ciele zostało mi kilka strupków. Natomiast Robert jest niemiłosiernie wysypany :( ::) i niestety się drapie.
Jeżeli chodzi o postępy Roberta, to od ponad trzech tygodni podziwiamy jego raczkowanie ;D. Raczkuje klasycznie. Przemieszcza się już bardzo swobodnie, sam siada i staje przy mebelkach oraz woła: baba, papa, mama i inne różne niartykułowane dźwięki. Jego ulubionym zajęciem jest huśtanie i zwiedzanie różnych niebezpiecznych zakątków naszego mieszkania ;)
Wszystkim malutkim chorowitkom życzę dużo zdrówka :)

Dzien Dobry Kobitki :)

kurcze ale mam zaleglosci :p
u nas pogoda ladna, slonecznie ale jest chlodny wiatr, maz juz po urlopie dzisiaj wrocil do pracy, zaraz z Nicolasem i rodzicamy wyruszamy na zakupy :)

Wszyszystkim chorowitkom zyczymy zdrowka :-*
Inez super zdjecia :)

czesc Kobietki ;D

u nas dzis zimno i nie chce mi sie isc na sacer :(
Karioka ustalcie sprawiedliwie dyzury przy kompie i zagladaj czesciej ;D
ospa jest chyba strasznie uciazliwa, pamietam z dziecinstwa to smarowanie i swedzenie ;D

Inez ale sliczne malenstwo ;D super, ze wszystko ok ;D

trzymam kciuki za wszystkie dzieciaczki i ich mamusie idace do lekarza i poprzeziebiane
zdrowiejcie wtepedy, wkoncu lato idzie ;D

trzytygodniowy synek moich sasiadow od 5 nocek ma kolke
pamietacie jak to bylo?
bo ja sobie juz nie przypominam ;D
jak ten czas leci i leczy rany ;D

powiesiłam pranie i zaraz zacznie pewnie padać:p

przysłali mi paczkę z pampersa, pisałam wam kiedyś że Maks po pampersach miał poobcierane nóżki do krwi
odesłałam im te pieluchy i napisałam co i jak
i dostałam spowrotem dużą paczkę pieluch, małą paczkę pieluszek lets go-majteczki i paczkę chusteczek mokrych:)mamy zapas pieluszek na 2 mce:)))
i jeszcze list dostałam że przepraszają i skontrolowali całą partię tych pampersów i niby była ok, ale może je źle dopasowałam czy coś:p

no może:p

Maks znowu śpi-3 raz dziś
w sumie powinnam się cieszyć, ale to dziwne i raczej mnie to martwi

u nas sie rozpadalo i sie bycze w domu

Kangurki nam sie tez czasem zdaza, ze falbanki podczas raczkowania tak sie zwina, ze cialko dotyka tego foliowego zapiecia i obtarcie gotowe,
smaruje wtedy sudokremem i znika, ale widac, ze Twoj pomysl z odeslaniem pieluch jest kozystniejszy ;D

nie cierpie wyskakujących reklam, nawet zabawek:p

Ineczko, takie obtarcia to nam się też zdarzały, ale po tamtych pampersach to Maks miał rany jakby go ktoś nożem delikatnie ponacinał:/

swoją drogą to fajne te pampersy lets go, to w sumie majteczki, bardzo mięciutkie

teraz na noc kupowaliśmy huggiesy pull up - też takie majteczki, co prawda droższe 2 razy od normalnych pieluch, ale Maks nie budzi się zasikany w nocy

a w ogóle to polecam taki sposób załatwiania spraw:p
jestem wredna cipa i jak ktoś mnie zdenerwuje to nie odpuszczam:D

Witam wrzesnoweczki :)

U nas wszystko dobrze. Na szczescie jestesmy zdrowi ;D
Sandrunia dzis w nocy pobila rekord wedrowania miedzy naszym lozkiem, a lozeczkiem :)
Moze zeby jej dokuczaja i non stop sie budzi w nocy, bo zwykle to przesypia bez pobodek.
Pogoda do bani zimno, ciemno i leje caly czas. Zostajemy dzis w domku.

Wszystkim chorowitkom zyczymy szybciutkiego powrotu do zdroweczka ;D
i wielkie buziaczki dla was :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Ines superanckie foteczki ;D I ciesze sie, ze Marika rosnie zdrowo ;D :D :D :D

Milego dzionka wam zyczymy.

reklama
Dzięki kochane za super komplementy dla mojej Mariczki :) Ja to się na nia napatrzeć nie moge i dla mnie jest przecudowna no ale to normalne u matki ;) ;) ;D ::)

Do góry