reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

my bolące dziąsełka smarujemy żelem Calgel. Albo próbuje wsadzić Łukaszowi palec do buzi i pomasować dziąsełka, albo smaruję żelem smoczek i on sobie tym smoczkiem szoruje dziąsełka. Smaruje żelem przed jedzeniem i wtedy Łukasz zjada ( łyzeczką)

reklama
dobry wieczór!

ja mam wielki problem, mam mega zaj@#$%^&^** wysypkę na dekoldzie :p
sądzicie, że mogę to potraktować elocomem??
nie wiem od czego? podejrzewam dwie rzeczy balsam loreal nutrilift, i antybiotyk unidox.

wszystkich chorutkim, przesylam pozytywną energię :-*

hej

w nocy walczyliśmy z gruszką i Pariską :(
teraz mała śpi a jak siię obudzi to spadamy do lekarza
cholera jakie mam zawalone zatoki :p Pariska pewnie ma to samo - obu nam kapie woda z klamek

Witam :)
Byłam wczoraj na USG 3D/4D i jestem zadowolona :) Zdjątek może troszkę mało ale Maleńka wybadana na wszystkie mozliwe strony  ::) No i potwierdziło się że to Mariczka ;) A oto zdjecia mojej córeczki:

hello:)

u nas to samo Mel:)

ale ja już byłam u lekarza-zap. zatok i węzłów chłonnych
a z Maksem pójdziemy po południu, co prawda ma tylko katar, ale od 2 dni nie może zrobić kupki, a dziś rano miał na pieluszcze coś jakby krew ze śluzem i się przestraszyłam:/

miłego wesołego ciepłego spokojnego dzionka:)

Zapomniałam się przywitać.

Dzień dobry.
U nas świeci piękne słońce upał to może nie jest ale zawsze coś...
Zaraz zaczynam pracę i nawet mam dobry humor ;D

Choróbcia, mój suwaczek znowu stoi w miejscu... Później go zmienię.

Inez śliczne zdjątka.

reklama
Do góry