reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Właśnie wrósiliśmy od lekarza, Matiego nadal trzyma przeziębienie, a Emila zdrowieje. Wózek przeszedł chrzest bojowy wniosłam Matiego i wózek na trzecie piętro i składałam go jedną reką z Matim na race drugiej. Dało radę i jestem z siebie dumna ;D Fotek nie ma bbo zapomniałam aparatu :p

Witam.

U nas na szczęście na razie przeziębienia nie ma - Maciek tylko trochę zakatarzony, za to w domu mamy 15 stopni, a ja jestem ciepłolubna i jest mi podwójnie zimno.

Wszystkim chorowitkom życzę szybkiego ppowrotu do zdrowia i żeby wreszcie jakaś fala upałów nas zalała.

witam kochane mamusie'
mamy straszny problem z martyna zeby man nie chca wyjsc sa bardzo szerokie i strasznie ja boli nawet cyca nie mozeny ciagnac przy jedzeniu tez jest problem caly czas placze i ma goraczke nawet do 40 stopni caly czas jedziemy na czopkach i lekach przeciwbolowych i goraczkowych
lekarz kazal jej pomagac ale zupelnie nie wiem jak slyszalam o takich szczotkach do gryzienia dla malych dzieci niby to ulatwia zabkowanie
moze macie jakies sprawdzone metody na nieprzespane noce i przebicie sie szybsze zebow ::) ::) ::)

Kociak pisze:
nawet cyca nie mozeny ciagnac przy jedzeniu tez jest problem caly czas placze i ma goraczke nawet do 40 stopni

Jak to Kociak??? Cyca???? Jesli dobrze pamiętam to nie karmiłas Martynki piersią. Coś się zmieniło????

Łukasz jak nie chce pić z butli kiedy dokuczają mu zeby, to zagęszczam mu mleko kaszka i daję łyzeczką

Kociak przykro mi to pisać ale my od kiedy Maks skończył 3 mce mamy przeboje z zębami, w krytycznych momentach też jeździliśmy na ibuprofenie i to dzień w dzień bo tylko to pomagało
na zęby jeszcze nikt nie wymyślił super lekarstwa:(

muszą wyjść i tyle

przysłali mi dziś zamówiony hamak:)zajebiście szeroki, już chcę lato i będziemy się bujać z Maksem:)

w ogóle to uwielbiam allegro:)

dziewczyny, a wiecie może czy taki pchacz jest ciężki? Stabilny? taki chodzik-pchacz np. fisher price
bo chcę kupić jak najszybciej-Maks dziś wstał przy swoim samochodziku i przeszedł pół pokoju pchając go:)niestety samochodzik jest za lekki i spadł na Maksa:p

Witam popoludniowa pora

U nas w porzadku ;)

Kociak nie znam szczoteczek do gryzienia. U nas pomaga zel do dziaselek Bobodent.

Kangurki ja tez jestem na etapie rozgladania sie za pchaczami, ale niestety nie wiem ile waza.

Wszystkim chorowitkom tym malym i tym duzym zyczymy szybciutkiego powrotu do zdrowka ;D

reklama
Kociak, my mamy do dziasel taki zelowy masowacz podobny do "nabieraczki do miodu", zelowa szczoteczke, szczoteczke do zabkow
wszystko canpola
Milenka sobie sama tym masuje dziaselka po krotkim kursie uzywania :)

Do góry