reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

czesc dziewczyny wpadlam do was na chwilke
wreszcie znalazlam troche czasu martyna po szczepiace jest strasznie marudna wczoraj miala prawie 40 stopni byla bardzo czerwona i goraca
dzisiaj niby nie ma goraczki ale marudzi ma podniesiona temperature

U nas dzisiaj taka pogoda byla ze strach wychodzic mnie juz od 2 dni cos meczy nawet nie mam ochoty jesc ::)

reklama
Witam

Widzę, że weekendowanie na całego , bo żywej duszy tu nie ma. U nas pogoda w kratkę a do tego wieje przestrasznie i zimno niestety.Wieczorem idę do kina na "kod Leonarda". Jestem bardzo ciekawa, bo opinie na temat tego filmu są bardzo różne. Książki nie czytałam, więc mam nadzieję, że specjalnie się nie wynudzę ::)
Mel zdjęcie basenowe świetne. Takie prawdziwe i pełne emocji. Jestem pewna, że przyciągnie na pływalnię całe tłumy mamuś z dzieciaczkami :).

elóweczka
U nas też wije jak cholera.
Nati ma temperature i nie wiem czy to zęby czy trzydniowka :/
Kinek Kodu nie polecam podobno strasznie nudny...poleciłabym Ci za to X-mena na ktorego wybieram sie za tydzien z tego co słyszałam cały czas coś się dzieje i ma o wile lepsze oceny niż Kod :)

Miyu Jacko ma bilety za pół ceny z firmy, więc pójdziemy. A X-mena z chęcia oglądne w przyszłym tygodniu ;)

Witam Kobiałki :D z mojej ponurej mieściny.

Ziąb u nas niemiłosierny - wieje, pada, wieje, pada i tak w kółko :( :mad:
Dziecko biedne w doumu cały dzień - teraz troszku usnęło, więc mama hyc - na forum bo juz dawno czasu nie miała, nad czym ubolewa ::)

A propos Kodu to mnie się bardzo podobał, ale ja nie jestem zbyt wybredna jeśli chodzi o kino i podoba mi się mnóstwo rzeczy, na których inni psy wieszają :)

beatka pisze:
jakby mi na weselu taki numer wywinęli to bym jakąś rzeź urządziła normalnie

Ja tak samo. A wogole co do wesel, to gdybym swoje miala robic tydzien pozniej niz robilam, to by wypadlo w dzien smierci naszego poprzedniego papieza :( Wiec dobrze trafilam z terminem.

reklama
Do góry