reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

cos forum dzis szwankuje, moze juz cos z nim robia ::)

Marta zywe dziecko czasem moze wykonczyc
ja dzis wyslalam moich na spacer a sama walnelam w poduszke i poodpoczywalam troche, ale po pol godzinie mialam takiego dola, ze chcialam zasnac i sie nie obudzic
jednak po 2 godzinach odzylam, znow napelnily mnie sily i wszystko jesy ok

reklama
Martusia uwierz mi, ze wiem co czujesz ::)
moje dziecko też jest wyposażone w dodatkowe bateryjki
a ostatnio, to ciągle domaga się towarzystwa
kiedyś mogłam ja wstawić na chwilke do kojca i się sama bawiła
a teraz już mineły te czasy :p no o ubieraniu to juz nawet nie wspomnę
mam kilka ładnych sweterków dla Pariski ale jej ich nie ubieram, bo trzeba je przekładac przez głowę
i unikam tej czynności jak ognia ;D

Kuba z okazji dnia matki zafundowl mi pobudke ciagnac mnie za grzywke :p Bo go wzielam rano do siebie zeby nie musiec wstawac z nim o 6 :p

No to ja tez przyłączam sie do życzeń dla wszystkich mamuś, a zwłaszcza dla tych, które pierwszy raz w życiu obchodzą dzisiejsze święto.

Zanim tu dotarłam ( na wrzesień) opisałam mój dzień matki na innym wątku ( chyba placu zabaw>>>0 więc nie bede się powtarzać. Mimo wszystko fajny miałam dzień.

cześć KObitki!
i ja się dołączam do życzeń, zwłaszcza że mi nikt nie złożył.. a myślałam naiwna że tatuś stanie na wysokości zadania
za to poszedł z kolegą na wódkę i tyle go widziałam. w związku z tym otworzyłam sobie winko i piję Wasze zdrowie!
Majka drugi dzień z rzędu zasnęła w momencie odłożenia do łóżeczka, mimo szaleństw na przewijaku ::) kochane dziecko :laugh:

mi też ostatnio takie cyrki odstawia przy ubieraniu, że hej! na głowie staje, a tak piszczy jakby ją żywcem obdzierali ze skóry ;D
miała dziś dzień odkrywcy i w każdy zakątek pokoju wpełzła, mam wrażenie że jakiś nowy etap zaczyna :laugh:

nie poszłam dziś na spacer chyba pierwszy raz od tych mrozów lutowych... i dobrze mi z tym :p lało jak z cebra i nawet nie wyszłam pomachać Papieżowi, wczoraj machaliśmy, cała trójka :)

spokojnie tu widzę, normalne łikend ;)
czuje się jak na kacu, odwiedzili mnie znajomi :laugh:wczoraj , wypiłam trochę likieru , powąchałam śliwowicy i głowa mnie boli ::) :p
no i posiedzielismy troche, poszłam spać o 2;30 , Marcel wspaniałomyslnie zrobił pobudke o 6 ::)
na jutro zapowiedział się kuzynka co w Kanadzie mieszka a teraz jest w Polsce
zyc nie umierać, musze posprzątac , upiec jakiś placek :mad:
nie chce mi się :p

miłego łikendowania babeczki ;)

reklama
do d... weekend, pada od rana:(

wczoraj wróciliśmy o 22 z Gdańska, padliśmy wszyscy w naszym wyrku i nawet fajnie się spało:) Byliśmy godzinke nad morzem i dziś pali mnie twarz:)opaliłam się normalnie:D

a Damian pojechał na uczelnie i sama bede do wieczora:/

Do góry