reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

witam

ja dzisiaj zdycham.... jakas infekcja mnie dopadła. Teraz dopiero wracam do życia bo cały dzień jak betka w łóżku leżałam

Pogoda u nas taka jak wszędzie wieje, pada, czasem słońce....

miłego wieczoru życzę :-*

reklama
to i ja się witam i zapowiadam swoją obecność CAŁY WIECZÓR!!! ;)
edytka miło Cię znów widzieć :-*
Aniulka kuruj się Ślicznotko nasza :)

ja miałam wesele 2 tyg po śmierci Jana Pawła II... też dobrze z terminem trafiliśmy
my wczoraj byliśmy u mojej mamy więc spacer zaliczony o tyle o ile, tam i z powrotem, oczywiście w deszczu.
ale dziś się nie ruszałam, bo jak wyszło słońce o 16 to mi się już nie chciało ruszać.
a teraz znowu sama siedzę, dobrze że Majka śpi od 19.30 to mam luz blues ;D

Dzięki beatko, już mi trochę lepiej. Polopirynka i rutinoscorbim zadziałały. ;)

Teraz też mam luzy blusy bo dzieciaczki spia i mąż tez ;D ;D

witam wieczorową pora ;D ;)

Aniulka to kuruj się bidulko :)
Edytka dawno cie nie było

Marcel śpi juz , Igor na polu jeszcze::)

u nas też wiało , padało ale spacerek zaliczyliśmy

moja mama jutro przyjeżdza ::) ( oby nie na długo :p) coś tęskni za wnukami

Aniulka pisze:
Martusia to sobie przynajmniej odpoczniesz, prawda?? Skoro tęskni za wnukami to Cię troszeczkę odciąży ;)

oj kochana nie bardzo , moja mama nie lubi sie zajmowac małymi dziećmi, pozachwyca się chwile i tyle ::)
napewno mi coś pomoże ale nie przy Marcelu

Marta to szkoda, bo taka babcia to skarb - wiem to bo doświadczam na własnej skórze. Moi rodzice szaleją za Maćkiem i zajmowaliby się nim na okrągło. Aż się dziwię, skąd mają tyle siły.

A ja też ostatni nie mam na nic czasu, z niczym się nie wyrabiam, w pracy kociołek, ale już tylko 4 tygodnie i 2 miesiące luzu - już odliczam dni :), a jak ładna pogoda to uciekamy na wieś bo mi szkoda Maćka męczyć w mieście - tam jest całe dnie na dworku i już się do tego przyzwyczaił, w domu mi marudzi.

chmmm jakbys o mojej tesciowe pisała.... No to rozumiem teraz Twoje emoty przy poscie. Trzymam kciuki, może jej sie odmieniło ;)

edyta zazdroszczę Tobie tych dwóch miesięcy luzu... no ale w sumie ja tez na mój tryb pracy nie narzekam, bo mam duuuzo czasu dla dzieci. Tylko nie mam babci na wsi i pozostaje mi tylko wypad do "parku"

reklama
Do góry