reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

aaach kangurki jeszcze troche i ja będa was wnerwiać opowieściami o opalonej twarzy nad morzem ;D

My bylismy dzisiaj w południe na basenie - jak co tydzień
a po basenie byliśmy z tatą Paris na patatajach ;D
własnie wróciliśmy
wyczyściliśmy po 2 konie i pojeździliśmy troszkę ::)
było cool 8)

Jutro lecimy na przyjęcie do chrześniaka
w co mam się ubrać ::) :p

reklama
Co tu tak pusto ??? Czyzby weekend sie zaczal ??? ;) Piszcie cos,bo sie nudze! Kuba oglada tv, Asiek spi po pracy, a ja nie mam co czytac i z nudow pojde sie obzerac, wiec jak nie chcecie zebym zgrubla to piszcie :p

Gosiczka, mnie tez sie dzis nudzi :(
maz na cale popoludnie wybyl na jakis pokaz
a ja szybko zwinelam sie ze spacerku, bo bylo zimno i czas mi sie wlecze
jutro moze pojdziemy poogladac zawody jezdzieckie (kontakt z koniem nie tak jak u Mel, ale zawsze ;D )
zeby tylko pogoda dopisala
nic nie ma w tv, na okraglo papiez, politycy nudnie grzeczni,
a w moim pop...onym miasteczku jedna z restauracji odmowila mlodej parze podania alkoholu na ich weselu, zamowionym wiele miesiecy wczesniej, bo jest prohibicja ::(

Ineczka pisze:
a w moim pop...onym miasteczku jedna z restauracji odmowila mlodej parze podania alkoholu na ich weselu, zamowionym wiele miesiecy wczesniej, bo jest prohibicja ::(
co za debile w tym naszym kochanym kraju...
terminy matur też musieli zmieniać...

z całym szacunkiem do papieża to przesadzili i to konkretnie

no to na pocieszenie powiem Wam, że w jednej restauracji /oficjalnie/ w POlsce alkohol był dostępny mimo prohibicji ;D
była to restauracja sejmowa oczywiście >:D

jakby mi na weselu taki numer wywinęli to bym jakąś rzeź urządziła normalnie

reklama
Ineczka pisze:
Melanie widze, ze tylko Ty nosisz wzorowo czepek na basenie ;D

nosze go bo nie chce całkiem moczyc włosów
a jedna zabawa jest taka, że trzeba przejść pod wodospadem ;D

Gosiczka ja dzisiaj nie posiedzę, obiecałam sobie , że sie dzisiaj wyśpię :p

Do góry