reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Witam kochane mamusie :)
dzisaij dostalam wolne troszke sie przespalam za to stracilam garsc wlosow moja mala ksiezniczka wstala i postanowila obudzic mame szarpaniem wlosow ::) ::
basia nie marty sie samo moze przejdzie martyna jak sie przeziebila to do tej pory ma katar i charczy lekarz nie umie powiedziec co jej jest przepisywala leki nic nie pomagalo
wiecej problemu bo martyna plakala i nie chceiala brac wiec jej juz nie wpycham

U nas jakas taka pogoda raz sonce swieci a raz zawieje i jest zimno narazie sie nigdzie nie wybieramy
a jutro czeka nas szczepienie ::)

reklama
miyu moi rodzice mieszkają 600 km od Poznania i raczej nas w ogóle nie odwiedzają. Mama była tylko na naszych absolutoriach i jak wyszłam ze szpitala. My do nich jeżdzimy na jakieś większe święta. Teściowa też mieszka w Augustowie. Jest na emeryturze i mogłaby przyjechać ale się boi, sama nie wiem czego :p

kangurki nak na to wyglada zalezy ile moj tata szalu nie dostanie i modem nie zabierze jak zwykle nie moge sie od was odkleic :) :) :)

basia moja tesciowa mieszka 1,5 km od nas i tez nie ma jej

kangurki nie wiem
moze jak zmadrzeje troszke i nie bedziemy sie klucic po 5razy dzienie przez jego mame
w co watpie on nigdy nie zrozumie ze jego mam nie jest tego warta moze ktos mu kiedys oczy otworzy

wiesz co...
a ja pamiętam jak pisałaś, że ona jest całkiem ok
tylko Twój tata Wam przeszkadzał być razem ::)

melanie jak sie wiecej czasu mieszka razem to sie wiecej widzi
jego mama myslalam ze jest tez ok a jednak nie jest wiele obiecala a nic jak narazie nie zrobila

juz troszke mam dosc i sama nie wiem czy chce jeszcze z nim mieszkac

Dzień dobry :)
Ja znowu z doskoku wtrącam się w Wasz wątek :) :-[ Mam nadzieję że nie macie mi tego za złe ??? ::)
Wczoraj miałam USG połówkowe no i wiem że to na 99% Marika :) Maleńka jest cudowna! Skacze fika i kopie :) Bardzo ruchliwa jest no i co najważniejsze zdrowiusieńka!

Melanie 29 maja zamówiłam USG 4D na Krakowskim Przedmieściu :) Ale zapomniałam spytać czy oni mi nagrają tam na własną płytke czy mam przynieść ze sobą? Nie mogę się już doczekać tego USG!!! :)

reklama
Do góry