reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Czesc, Dziewczyny! :)

u mnie wariacja - roboty fiull, a Moda szaleje ::) ::) ::)
w dodatku dzisiaj pol dnia nie mialam netu (nastapilo zwarcie) i musialam wszystko kurierem wysylac :mad:

Hej, Ines!
Wielkie gratulacje, ciesze sie bardzo, ze Malutka zdrowa :)
i, ze to juz polowa za Wami :laugh:
ja tez chcialam nazwac nasza corcie Marika, ale malzonek sie nie zgodzil ::)

jesli jeszcze mozesz to proponuje Ci odwolac to USG na Krakowskim Przedmiesciu
juz kilka moich znajomych bylo niezadowolonych...
ja robilam w Limie (w Marriocie), maja tam naprawde rewelacyjna aparature i lekarzy
tu sa zdjatka z usg, ktore tam robilam
https://www.babyboom.pl/forum/index.php/topic,2365.150.html
nagrywaja wszystko na plyte, dolaczaja tez filmiki, nie liczac oczywiscie b. dokladnego badania, naprawde warto!
cena 170 zl
U nas bylo juz troche ciasno (29 tc), no i Niunia byla ulozona posladkowo...

Anineczko
cieeesze sie bardzo, ze Antonio ma sie lepiej, wielkie buziole dla niego i dla Ciebie :-* :-* :-*

Witam serdecznie:)

Wczoraj pogoda byla przepiekna i caly dzien siedzialysmy na dworku ;D
Najpierw spacerek, a po obiadku na kocyku przd domkiem :)

Dzis natomiast pogoda do bani :( ciemno sie zrobilo i zaraz bedzie lac.
Wiec siedzimy w domku

Anineczko ciesze sie ze z Antosiem juz wszystko oki ;D ;D buziaczki od cioci Marty I Sandruni ;D :D :D :D

Ines suuupeeerrr, ze malenstwo zdrowe ;D ;D ;D polmetek, ale zlecialo co ?? Juz niedlugo i bedziesz corcie w ramionkach trzymac :D :D
Powodzenia zycze :D :D :D

A tu cos na polepszenie humorkow ;D
http://www.hour.pl/dzieci

Milego dzionka :laugh: ;) :laugh:

dziewczyny mam do was pytanie jak nauczyc dziecko spac w lzeczku martyna do tej pory spi razem z nami i mam problem bo w dzien tez spala a teraz polozylam ja do siebie i nie chce spac a musze sprzatac bo rodzinka nam sie zwala na tydzien do domu i porzadki trzeba trzymac :)

Ines bardzo sie ciesze.
I nam tutaj pod zadnym pozorem nie przeszkadzasz ;)

kociak ciezka sprawa, bo u mnie Antek jakos nie moze sie przyzwyczaic do naszego lozka ;D
A nawet powiedzialabym, ze u nas mu niewygodnie ;D ;D
Tak wiec spi w swojej twierdzy, i mu tam dobrze :laugh:

no to sie pocieszylam ze juz do konca bedie szpieg razem z nami spal :) :) tylko ona sie strasznie rozpycha ::) ::) ::)
potrafi w ciagu 10 minut kilka razy zmienic miejsce spania
nawet na glowie spi
wlasnie a wasze dzieci tez staja na glowie kiedy je kladziecie spac
martyna czasami takie cyrki odstawia a ja sie boje ze sobie cos zrobi ::)

Mateusz śpi różnie staram się go kłaść do łóżczeka, ale czasami w nocy tak marudzi (pewnie przez zęby) że go biorę do siebie.Dziś mogę się pochwalić przespał noc w łóżczeku :)

reklama
Ines pisze:
Dzień dobry :)
Ja znowu z doskoku wtrącam się w Wasz wątek :) :-[ Mam nadzieję że nie macie mi tego za złe ??? ::)
Wczoraj miałam USG połówkowe no i wiem że to na 99% Marika :) Maleńka jest cudowna! Skacze fika i kopie :) Bardzo ruchliwa jest no i co najważniejsze zdrowiusieńka!

Melanie 29 maja zamówiłam USG 4D na Krakowskim Przedmieściu :) Ale zapomniałam spytać czy oni mi nagrają tam na własną płytke czy mam przynieść ze sobą? Nie mogę się już doczekać tego USG!!! :)

Pogłaskaj Mariczkę od cioci Melci :) :) :) :) :)

Ja też byłam na Krakowskim !! :)
nie musisz mieć płyty - tam jest full serwis ... i fajny lekarz 8) 8) 8)

Do góry