reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

o rany Kociak ;D
wstała, bo w nocy nie spała bidula z okazji chorego dziecka
a teraz była opiekunka i zajmowała się Anthonym

reklama
Tak jak mowisz Melanie. ;D
U nas teraz jest 20:53 czyli i godzine wczesniej ;)
Dziecko wykapane i chyba zapowiada sie ze bedzie dobrze ::)
Nie marudzi tylko prowadzi powazne rozmowy z samym soba ;D

anineczka biedactwo ja pamietam jak martyna miala ta dniowa goraczke ile ona nie spala
mam nadzieje ze dzisiaj bedziesz miala spokojna noc i trzymam kciuki :*

Dziekuje Kociak.
A najgorsze jest w tym wszystkim to, ze dziecko jest tak male i nie powie Ci co je boli ::)
i zachodzisz w glowe, domyslasz sie, a i czasami i tak nie trafiasz w bol :(

Ale ale co ja widze... Antek ma dobry humor, czyli zamiast spac czaruje mame ;D

Dzien Dobry Dziewczynki :)
Jestem nieprzytomna i nie moge sie wyprostowac, chyba przesadzilam z tym sprzataniem, zeszlo mi do polnocy a o 6:00 pobudka.
Dzisiaj mamy swieto- nie pada deszcz 8) za to okropnie wieje
maz pojechal na lotnisko po rodzicow powinni wrocic ok 14:00 - boshe co tu sie dzisiaj bedzie dzialo ::)

bRy bry :)
Basia fajnie że bedzieisz miała rodzinkę blisko, na długo przylatują? Moi rodzice mieszkają odemnie 150 km a bywaja dwa razy w roku na pare godzin :/
U nas nocka nawet, nawet Matisię jeszcze gili i się zastanawiam czy nie iść z nim znoawu do lekarza...ile może trwać przeziębienie?
Pogoda do dupy wije i pochmurno więc siedzimy w chałupie :p
Anineczka daj znać jak tam Antonio mam nedzieję że szybko wyzdrowieję i nie będzie Cię męczył :)

heloł:)

baasia to sobie odpoczniesz pewnie? I zapomnisz że masz dziecko:D

u nas zbiera się na deszcz
za to wczoraj było tak ładnie po południu że Maks bawił się z tatą w ogrodzie w krótkich spodenkach i koszulce
potem nie mógł zasnąć z wrażenia:p

miyu Maksa przeziębienie trwało jakiś miesiąc-tzn. katar i czasem pokasływał
byłam z tym u doca ze 3 razy i odpuściłam a zaraz potem katar odpuścił
bo to zawsze może być alergia zresztą::)

no a jak się urodził i w szpitalu zarazili go katarem to 2 miesiące go trzymało :mad:
wtedy to dopiero byłam zła:D

Cześć

Baasia to chałupka pewnie na błysk zrobiona skoro ledwo chodzisz ;D . Ale masz fajnie. Pewnie cos ci jeszcze do upichcenia zostało.Życzę cia bardzo fajnego dzionka ;)
Ja Hanię mogłabym zostawić z teściową bez problemu, bo wiem, że jest w Hani zakochana i krzywdy by jej nie zrobiła. Moim rodzicom tez bym zostawiła ale na krótko. Są starsi i pewnie byłoby im ciężko. Największe zaufanie mam do mojej siostry.Razem ze mną przeszła całą ciążę. Była na wszystkich usg i przy porodzie. Jest mamą chrzestną Hani i traktuje ją ja córeczkę ::)

Miyu beda do 8 czerwca, takze ladnych pare dni :)
Kangurki mam nadzieje ,ze tak bedzie ;)
wszystkim chorowitkom- zdrowka, zdrowka i jeszcze raz zdrowka.

reklama
Dzzieeeeennnnnnnnndddooooobrrrrrrrryyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Antonio zyje!!! Spal nocke cala z mala pobudka na smoka. Ja wychrapalem sie za wszystkie czasy, wstalem rzeski, z wielka checia  ;)(do zycia). Nawet mamuska jakas taka rozweselona, wniosek jeden: maly zdrowieje, no i jeszcze 2 wniosek - jedna przespana noc na trzy
nie znikna z pod oczu wory

Antosia Tato

Do góry