reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

anineczka pisze:
Witam
U nas tez piekne slonko...i co z tego :(
Antek chory. Bylismy wczoraj na pogotowiu bo goraczke mial i wogole byl nie do zniesienia.
Dostal antybiotyk, ma tez jakas infekcje oczek.
No i jak przyjechalismy od lekarza gdzies kolo 23.00 to wtedy dopiero akcja sie rozpoczela :mad:
Ryczal, non stop do 4 nad ranem. I to byl straszny placz!
Niewiadomo co mu bylo.
Na lozko reagowal histeria. O 4 usnal i spal 2,5 godziny.
jestem nietomna ::) :p

Anineczka naprawdę szczerze wsółczuję :( :( :( :( :( :(
pogłaskaj Anthonego od cioci Melci u uściskaj od Pariski :)

reklama
Dziekujemy wszystkim ciociunom.
Widze,ze dalej jest marudny, ale juz o niebo lepiej niz wczoraj.
Chociaz najgorsze jeszcze przed nami-nocka.

A ja wymiekajac zadzwonilam po Antkowego nianie ;D .
Ona szaleje z Antkiem a ja ide spac! :p
Kurde, czasami jestem wsciekla,ze niema tutaj mojej mamy lub tesciowej.
Oddalabym wnuka i poszla spac, albo bym sobie chociaz poprasowala, albo albo...
Wczoraj mialam taki niecny plan spakowac czesc rzeczy na przeprowadzke, no i sie spakowalam... ::)
Moze dzisiaj jak nie umre ;D

Jutro jedziemy wplacic kase na depozyt za chatke...uwaga beda zdjecia ;D

A ja się dzisiaj czuję jakby była niedziela, bo Jacko ma wolne. Wczoraj przyjechał z tej Warszawy ok 4 nad ranem i szefowa wspaniałomyślnie nakazała mu odpoczywać w domu. Niestety już dzis o 18 wyjeżdza do Szczecina. No ale ciesze się, bo trochę z dnia skorzystaliśmy. bylismy na długim spacerze i było słonecznie i rodzinnie czyli tak jak lubię :)
Anineczko dużo zdrowia dla Antosia :-*

kangurki zeby to sie tak dalo wszystkie z kompa sie skasowaly a mam tak zamulony komputer ze sie nawet nie da ich sciagnac teraz bede czekac na formata
przez tego neta to ja newet nowych foteczke nie widzialam wcale mi sie nie otwieraja ::) ::) ::) :(

zegnam sie moze jeszcze wpadne na chwilke jak bede sie zajmowac fakturami a narazie musze isc wywietrzyc malenstwo jeszcze sloneczko swieci wstala
a i tak nie ma co robic w domu :)
buziaczki dla wszystkich kochanych mamus :*:*:*:*

Anineczka woow fotoski będą ;D ;D ;D ;D ;D ;D

co do tematu : szkoda, że nie mam may albo teściowej, to jest tak, że się tęskni za tym czego sie nie ma
a jak się ma to się nie tęskni :p ;D

Ogólnie chciałam wyrazić to, że ja mam teściówke na miejscu :p ::) i dziecka bym jej nie oddała
a jak z moją mamusią zostawie to jest ok ale też nie lubię za często i za długo ::)

Melanie swoja mama to swoja mama wiesz ze krzywdy dziecku nie zrobi a tesciowe to sa tesciowe

Znowu sie przysalam a moje dziecko chce spac wiec musze uciekac do jutra mamusie :*:*:*

teściowa też by pewnie nie chciała krzywdy zrobić swojej wnuczce ale....
ja nie mam zaufania ::)
a bez tego ani rusz

reklama
anineczka jak to wstalas ??? ktora jest u was godzina /?????
a co dolega antosiowi ????
ja to chyba mam bardzo duze zaleglosci jak ja to nadrobie

Do góry