reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Blanus pisze:
Hej, Ines!

jesli jeszcze mozesz to proponuje Ci odwolac to USG na Krakowskim Przedmiesciu
juz kilka moich znajomych bylo niezadowolonych...

::) ::) ::) ::) ::) hmmmmm...
ja byłam BARDZO ZADOWOLONA ;D
dlaczego znajome nie były ? Co je niezadawalało ::)

też mamy 2 filmiki - na jednym Pariska akurat ziewa ;D
tu nasza fotka:

reklama
Ines jak będziesz na Krakowskim to zapraszam do mnie na kawę :)
gratuluję zdrowej córci, również bardzo się cieszę że wszystko u Was ok :laugh:

a moja promotorka znowu zadzwoniła że zgubiła gdzieś mój trzeci rozdział :mad: dobrze, że zadzwoniła bo tydzień temu jechałam na próżno...
ale... Kochane Al odda jej dziś mój ostatni czwarty rozdział, jak dobrze pójdzie to za ok. 2 tyg będę miała gotową pracę i czekała na termin obrony!

Majka w całym swoim życiu spała chyba raz czy dwa w naszym łóżku, więc Wam nie pomogę w kwestii wyprowadzki ;)

anineczka pisze:
Kociak pisze:
nawet na glowie spi
;D ;D ;D ;D ;D
No nieno Antek takich akrobacji to nie robi ;D

Choc dzis bylam bardzo mile zaskoczona bo poraz pierwszy obudzil sie rano spiac na brzuchu.
To jego pierwszy taki wyczyn bo ma trudnosci z obkrecaniem sie :)

A Pariska robi ::) ;D
zanim zaśnie to się wuerci i rzuca jak ryba bez wody
trzaska o szczebelki, normalnie jak opętana ::) :D
i najczęściej zasypia z pupą u góry czyli na kolanach ;D
przeważnie śpi siebie w wyrku
aje jak już ją weźmiemy do siebie po karmieniu koło 4 lub 5, to czasem śpi z nami z godzinkę ::)
i też się wierci a najbardziej lubi spać w poprzek

Dzięki dziewczynki za gratulacje i miłe słowa! :-* Mariczka pogłaskana ;) Wierci się cały czas prawie :)

Blanuś wiesz czemu te koleżanki były niezadowolone?

Melanie a pamietasz kto Ci robił USG? Ja jestem zapisana do dr. Roberta Kuliga... Może zadowolenie pacjentki zależy od lekarza który robi USG?

Ines kochana musiałabym poszukać w papierach ale to był młody doktorek i chyba miał na imię Robert
poszukam póżniej i napisze Tobie :)

hej ;D
mielismy dzis rozjechany dzien
najpierw bylismy u neurologa z Milenka, bo miewala czasem niepokojace mnie drzenia w czasie karmien, ale wyglada na to, ze wszystko jest ok ;D
potem bylam u mojego gina,
a po poludniu kolejny raz u chirurga, pozbyc sie kolejnego piegusa ;D
na koniec dnia zasiadlam do wielkiego kawalka pysznej szarlotki w nagrode, ze przebrnelam przez ten lekarski dzien, nie potykajac sie o zadne strajki i protesty
uff ::)

Blanus
sliczna pamiatka z usg ;D
poza tym straszny z Ciebie pracus ;D trzymam kciuki, zeby robota szla gladko

Anineczko, dzielna mamusko, dobrze, ze Antosiowi sie odmienilo i odpoczeliscie, a on zwalczyl chorobsko

Ines, ciesze sie razem z Toba ;D ale ten czas leci, to juz polowka !

z Milenka do zasypiania mamy kilka podejsc ;D
jak sie rozbudzi, to pozwalamy sie troszke pobawic i znow do lozeczka ;D
za ktoryms razem sie udaje ;D
ale w nocy spi u siebie, tylko w dzien klade ja gdzie mi wygodniej

Beatko, z ta praca to wspaniala wiadomosc, widze, ze siedzisz cichutko w domku i stukasz ;D

Ines gratulacje, trzymam kciuki za Was :)

A Kuba ostatnio sypia kleczac na czworaka, kiwa sie przy tym przez sen i wali glowa w szczebelki i znow musze ochraniacz zalozyc zeby glowy nie rozwalil,a jak go obroce na plecy to jest ryk :p

hello:)

Maks zasypia (jak już zasypia:p) przeważnie na swoich kolanach skulony, ale wcześniej przemieszcza się po całym łóżku, robi 100 obrotów i biega:D

ale od 2 dni ma przerwe w ząbkowaniu ;D i wstał w nocy tylko 4 razy ;D

dostałam wczoraj wygrane pieluszki:) fajnie, zwłaszcza że to przed wypłatą ;D ;D ;D

miłego dzionka mamuśki

Elóweczka z raneczka :)
No tym razem nie udało się spać cała noc w łóżczeku :(
Mati przez sen w staje w łóżeczku i ryczy z zamkniętymi oczami żeby go wziąść :) a dziś sobie jeszcze usiadł i chciał wyrzucać poduszkę takie cyrki zawsze odstawia :)

reklama
miyu Maks też tak robi

raz go próbowaliśmy wziąć na przetrzymanie i wytrzymaliśmy godzine
a potem mały do rana spał spokojnie
oczywiście między nami ;D

Do góry