reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Wczorajszy Majewski- rewelacja!!! Ja to chyba tak jak Janda będę posypywała głowę popiołem ;D Wydaje mi sie, że Polska politycznie sięgneła dna :( .Jak to się stało, że ci ludzie są u władzy? Ciekawe jak by był, żeby prezydentem został Tusk ?

@ rozbiła mnie emocjonalnie. O dziwo prawie w ogóle nie boli a kiedyś miałam straszne jazdy. Tak ćmi i jest dośc obfita :p A poza tym mam mega ochotę na słodkie...

reklama
kinek moja pierwsza @ po urodzeniu trwała 2 tygodnie, podpaski na noc wystarczały mi na 2 godziny a brzuch bolał bardziej niż po porodzie:DDD
wczoraj miałam dzikie smaki, w końcu zjadłam 3 ogórki żeby się zapchać i zasnęłam:)

Mnie sie wczoraj podobal pokaz Majewskiego pt. Jak z konia zrobic prezydenta :) Polecam, ogladnijcie powtorke koniecznie

kangurki pisze:
kinek moja pierwsza @ po urodzeniu trwała 2 tygodnie, podpaski na noc wystarczały mi na 2 godziny a brzuch bolał bardziej niż po porodzie:DDD
wczoraj miałam dzikie smaki, w końcu zjadłam 3 ogórki żeby się zapchać i zasnęłam:)

Kangurki, co to za smaki? czyzbys nam cos sugerowala ??? hihi ogorki to chyba na chlopca?

no, to sobie nastawiam przypominacz na majewskiego ;D

Kinek ja pierwsza @ tez mialam krotko i bezbolesnie, ale juz nastepna taka jak przed ciaza :( bol podbrzusza i z krzyza
i ogolnie krew mnie zalala :-[

Dzien doberek :)

i wkoncu zawitalo sloneczko :) troche tylko posprzatam i zaraz uciekamy na spacerek.
Niki dzisiaj bardzo grzeczny i dal mi sie wyspac- zapowiada sie mily dzionek :)

chyba musze sobie zalatwic polska telewizje bo tez bym sobie obejzala majewskiego, albo taniec z gwiazdami, albo m jak milosc itd; a moze dobrze, ze nie mam bo bym za duzo czasu przed tv spedzala ;D

Baasia Taniec z Gwiazdami się już skończył
ale kolejna emisja może być interesująca

a u nas dzisiaj leje :p

Witam.

U nas właśnie wyszło słońce, a od rana były chmury.

Wczoraj wieczorem wróciliśmy, a tak bardzo się nie chciało wracać do rzeczywistości. Spędziliśmy tam czas na spacerach, jeżdżeniu na rowerach, spacerach, rozmowach, spacerach, grillowaniu. Było super. Dzisiaj od rana pralaka już chodzi, bo lada dzień trzeba się znowu pakować (w piątek lecimy do Londynu).
Mel jestem pod wrażeniem decyzji. Mnie mąż też namawia do podjęcia podobnych kroków, ale ja jestem panikara i się strzasznie boję takich rzeczy.
Życzę powodzenia z całego serducha.
A teraz jedziemy do teściów opowiadać o pierwszych wakacjach Olafa.

reklama
Witam Drogie Panie.
Grooha to swietnie,ze wakacje sie udaly!
Jak ja tez bym chciala pojechac sobie gdzies z mezulkiem i Antkiem ::)
Moze we wrzesniu?!
bassia ja mam cyfre+ przywieziona z Polski i uwiez mi i tak niemam zaduzo czasu siedziec przed telewizorem :p
Moje @ sa o niebo lepsze. Przed ciaza mialam straszne bole podbrzusza, a teraz jak reka odjal.
Czuje sie szczesciara ;D
Melanie bardzo ladnie pisza o nas w angielskiej prasie :)
To bardzo milo. U nas na szczescie tez nie maja zlego zdania o nas ;D
Blanusku :o :o :o :o WoW Arisa ma tyle zebow!!
No no mistrzyni  ;D

Do góry