M
Melanie
Gość
kinek pisze:Dziewczyny, ja też uważam, że każdy ma prawo do własnego zdania i właśnie je wyraziłam. Nie zgadzamy się we wszystkim, ale chyba mamy do tego prawo.
Mel napisałaś :jedna woli stare pielesze inna nie zniesie stagnacji...wg mnie to znaczy, że ta, która woli stare pielesze akceptuje stagnację czyli "nicnierobienie". Ponieważ napisałaś tego posta w odpowiedzi na mojego sądziłam że są to słowa skierowane do mnie..
Kinek dlaczego sie tak ekcytujesz tym, że niektóre z nas piszą iż nie nawidzą Polski?
nie możesz nam kazać kochać swój kraj mam genetycznie zakodowany szacunek i miłość do ojczyzny.Obaj moi dziadkowie zginęli w jej obronie. Jeden dziadek już w pierwszych dniach w obronie Warszawy, drugi -Ułan w drugim roku wojny. Moi Wujkowie zgineli na wygnaniu w Sybirze o pradziadkach nie wspomnę.Dla mnie miłość i do ojczyzny i do drugiego człowieka to uczucie mimo wszysko a nie za coś
Oczywiście nikogo nie namawiam ani nie zmuszam ....wyrażam własne zdanie!!! Skoro wy piszecie, że nienawidzicie, to chyba ja też mogę napisać, że szanuję np.
Emocjonuję się, bo taki już mam charakter...choleryczny...po tatusiu a poza tym po 16 miesiącach dostałam @ .
hehehe a mi się zbliża @
Kinek podziwiam Twoją postawę i szacuneczek dla dziadków
A ja jestem egoistką : wiem... : ale taka jestem
i to co napisałaś o miłości, to u mnie działa odwrotnie jak u Ciebie