reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

kinek pisze:
Dziewczyny, ja też uważam, że każdy ma prawo do własnego zdania i właśnie je wyraziłam. Nie zgadzamy się we wszystkim, ale chyba mamy do tego prawo.
Mel napisałaś :jedna woli stare pielesze inna nie zniesie stagnacji...wg mnie to znaczy, że ta, która woli stare pielesze akceptuje stagnację czyli "nicnierobienie". Ponieważ napisałaś tego posta w odpowiedzi na mojego sądziłam że są to słowa skierowane do mnie..

Kinek dlaczego sie tak ekcytujesz tym, że niektóre z nas piszą iż nie nawidzą Polski?
nie możesz nam kazać kochać swój kraj
mam genetycznie zakodowany szacunek i miłość do ojczyzny.Obaj moi dziadkowie zginęli w jej obronie. Jeden dziadek już w pierwszych dniach w obronie Warszawy, drugi -Ułan w drugim roku wojny. Moi Wujkowie zgineli na wygnaniu w Sybirze o pradziadkach nie wspomnę.Dla mnie miłość i do ojczyzny i do drugiego człowieka to uczucie mimo wszysko a nie za coś
Oczywiście nikogo nie namawiam ani nie zmuszam ....wyrażam własne zdanie!!! Skoro wy piszecie, że nienawidzicie, to chyba ja też mogę napisać, że szanuję np.

Emocjonuję się, bo taki już mam charakter...choleryczny...po tatusiu a poza tym po 16 miesiącach dostałam @ . :p

hehehe a mi się zbliża @ :p

Kinek podziwiam Twoją postawę i szacuneczek dla dziadków

A ja jestem egoistką ::) :p wiem... ::) ale taka jestem
i to co napisałaś o miłości, to u mnie działa odwrotnie jak u Ciebie

reklama
Ile ludzi ,tyle opini.
Ja tylko mam nadzieje,ze calego zycia nie spedze na obczyznie. ::)
Moze nadejda takie czasy,ze w Polsce ktos madry wezmie sprawy w swoje rece i Polacy beda wracac.
W koncu Irlandczycy tez 15-20 lat temu masowo emigrowali do USA i teraz wracaja.

A np. miasto Wroclaw juz teraz sie reklamuje w Irlandii haslem "Polacy wracajcie, mamy dla was prace" :)

a ja bym chciała skakać z kwitka na kwiatek ;D
i wcale nie ma na myśli facetów :p

P.S. Nawpier...łam się kiełbasek z grila i teraz żałuję :( :p

czesc wieczorowa pora ;D
wialo u nas dzis nieprzecietnie :(
zaliczylysmy park, poczytalam troche, gdy Milenka spala i ot cala rozrywka
za to wczoraj bylismy pod parasolami na ogladaniu meczu i pizzy (mniam, jak ja uwielbiam ten placek dla ubogich ;D )

Kinek, ze tez @ musiala akurat teraz Cie dopasc
ja jeszcze nie mam i nie tesknie
mam tylko nadzieje, ze nie cierpisz bardzo

Edytko
, szkoda, ze pogoda Was wygonila z sielskiej krainy, ale jeszcze wieksza szkoda, ze nie masz tam netu :(

Joanko
, zaczynam sie coraz bardziej niepokoic co u Ciebie, ostatnie wiesci nie byly najweselsze, napisz prosze

Beatko
, stolica ma faktycznie sporo do zaoferowania, pamietam jak kilka lat temu wielu moich znajomych tam wyjechalo (zamiast na zachod) robic kariery, bynajmniej polityczne ;D
masz racje, ze mozna sie tam piac wysoko
jednak ma sie to nijak do pozostalej czesci kraju

Blanusku coreczka wystawia Was na cierpliwosc ::) 8 zebow ::) az nie moge uwierzyc
mam nadzieje, ze Cie nie gryzie

a ja jak zwykle przegapilam majewskiego, maz przyszedl z wiescia, ze program byl tak odjechany, ze go zdejma,
ciekawe czy puszcza powtorke ;D

Ineczka pisze:
a ja jak zwykle przegapilam majewskiego, maz przyszedl z wiescia, ze program byl tak odjechany, ze go zdejma,
ciekawe czy puszcza powtorke ;D

o kurcze, musze poszukac powtorki ::)
ja oczywiscie zasnelam, ostatnio padam juz na twarz o 21-22 ::) nic nie jestem wstanie obejrzec :-[

Ineczka pisze:
za to wczoraj bylismy pod parasolami na ogladaniu meczu i pizzy (mniam, jak ja uwielbiam ten placek dla ubogich ;D )

Blanusku coreczka wystawia Was na cierpliwosc ::) 8 zebow ::) az nie moge uwierzyc
mam nadzieje, ze Cie nie gryzie

Ineczko ja tez pjestem wielka fanka tegoz placka ;D
im mniej skaldnikow tym lepszy ;)

a a propos gryzienia - do wczoraj corka mnie nie naruszala zebem... a wieczorem byla mocno nieprzytomna i zniecierpliwiona, spieszac sie dziabnela mnie tak, ze mam krew na wkladce laktacyjnej ::) :(
jednak generalnie nie gryzie :)

Kinek wyrazy wspolczucia @

powtórki Majewskiego są w soboty jakoś o 15 czy później trochę
to moja jedyna szansa na obejrzenie, bo nawet do Na wspólnej nie wytrzymuję kondycyjnie jak już poczuję poduszkę:D

reklama
kangurki pisze:
powtórki Majewskiego są w soboty jakoś o 15 czy później trochę
to moja jedyna szansa na obejrzenie, bo nawet do Na wspólnej nie wytrzymuję kondycyjnie jak już poczuję poduszkę:D

;D ;D ;D ;D wcale sie nie dziwie, po tym jak opisalas Wasze nocne walki o lozko ;)

Do góry