reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Joanko witak skarbeczku. Jak nie urok to sra...a

co do zatok nie pomogę, a wyrostka pozbyłam się w 4 klasie podstawówki. I za wiele nie pamiętam.

Gratuluje 4+!!! Zdolniacho! Kiedy Ty masz jeszcze czs i siłuy na naukę??? Joanko jesteś wielka! Ja Cię podziwiam i uwielbiam. Jesteś moim autorytetem.

Pozdrawiam i zyczę z całego serca zdróweczka Tobie i bablom Twoim.

reklama
Beatko, palanty, co to w ostanim semestrze umieszczają takie perełki, mimo ze na humanistę mnie kształcą, powinni być powieszeni za j..a, jeśli są ich posiadaczami, lub za rzęsy, jeśli nie...
Nie mam nic przeciwko ogólnej wiedzy na pierwszych 3 latach, ale raczenie nią piszących pracę i myślami lawirjących zupełnie na innej planecie prawie-absolwentów, sadyzm, normalnie sadyzm ! ;D

Aniulko, ::) ::) ::) kurczę, nie wiem co napisać, buziam cię kochana i tyle :-* :-* :-*

A ja dzisiaj porwalam Kluske i samochod, pojechalismy "do powiatu" ;) i buszowalismy po sklepach. Otwarli nam nowy sklep z super tanimi butami (koncowki serii itp) i kupilam sobie eleganckie biale klapeczki za 23,50, a ponadto Kubie w second-handzie t-shirt i krotkie spodenki na lato. Potem wskoczylam do Arabow na przepyszna yufke :) Potem powloczylismy sie po ryneczku i wrocilismy do domku :) Fajnie bylo :) a jak Klusnik wstanie to pojdziemy na spacer bo za oknem sliczna pogoda.

joanko ja biorę od niedawna yasmine - podobno są najlepsze na naszym rynku, a powikłania i skutki uboczne to wszystkie mają:D

cena faktycznie powalająca, ale radzę pochodzić po aptekach i popytać, ja ostatnio kupiłam 2 paczki po 22 zł bo była promocja:)
u nas w ogóle takie różnice w cenach w aptekach że szok

ostatnio kupiłam sobie vichy na celulitis 2 opakowania lipidiose za 90 zł:) a za 1 opakowanie wcześniej zapłaciłam prawie 60

zrobiłam dziś na obiad: kalafiorową, pomidorową, spaghetti i smażone cycki i padam

ale Maks wczoraj nic nie jadł przez te pierdzielone zęby i dziś w końcu nadrobił:D

Joanko gratuluje zdanego egzaminu :) a te chorubska moglyby sie juz od was odczepic- ile mozna - trzymamy kciuki, zebys juz nie musiala tyle po tych lekarzach latac.

a my juz po spacerku wyszlismy ok 12 godz a wrocilismy o 16 bylo super cieplutko, a przede wszystkim slonecznie no ale teraz to juz nog nie czuje- za oknem zrobilo sie ciemno chyba znowu bedzie lalo -nawet nie jest mi tak smutno bo mam sterte prasowania i musze sie z tym uporac :p

Joanko, Aniulka wielkie buzie dla Was Kochane :-* :-* :-* :-* :-*

Joanko objawy mialam jak przy zapaleniu jajnikow, bol w dole podbrzusza (i to wlasciwie cale mnie bolalo), zero wymiotow, temperatury czy biegunki, lazilam z tym prawie 4 dni, pod koniec juz nie mialam sily lazic tak bolalo. Po badaniu przez chirurga i ginekologa (tu sie wlasciwie nie dalo badac, bo bol byl taki, ze sie nie dalo), dostalam skierowanie do szpitala na ginekologie z podejrzeniem zapalenia jajnika.
W szpitalu zbadalo mnie jeszcze kilku lekarzy (bez wdawania w szczegoly) w kazdym razie pan profesor na badaniu usg dopochwowym dopatrzyli sie, ze to wyrostek tylko mi sie opuscil tak nisko, pan doktor nasisnal kilka razy i - jak to okreslil - wypchnal go dla chirurgow.
Potem ciecie i mam chlasta na brzuchu, a wyrostka juz nie mam ::) ;)

GRATULACJE kujonie ;D ;D ;D

Joanko ja mialam wycinany wyrostek jak mialam 21 lat- rano zaczelo mnie bolec podbrzusze z prawej strony, bol sie ciagle nasilal i wieczorkiem trafilam do szpitala zbadal mnie lekarz, potem ginekolog zeby wykluczyc ciaze pozamaciczna i jeszcze tego samego dnia wyladowalam na stole operacyjnym. Pobolalo przez kilka dni i niestety zostala blizna.

reklama
Czesc Mamuski, czy mozna tu od czasu do czasu do was zajrzec? Moze "Mamusiem" nie jestem, ale tez mam wrzesniowego rozrabiake, ktorego pewnie poznajecie na zdjeciu....

Do góry