reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Ines..moja koleżanka ma wózek Quinny ale tą starszą wersję bez obrotowego kółka. Jeżdzimy często razem na spacery, więc miałam okazję widzieć go w pracy. Ma kilka minusów:

- gondola jest mała : jej czteromiesięczny synek ledwo się w niej mieścił i musieli przesiąść się do spacerówy

-gondola nie ma regulacji podgłówka ; dzieciaczek skazany jest na jazdę na płasko a taki 4 miesięczny brzdąc raczej nie ma na to ochoty bez przerwy

-w spacerówce nie ma możliwości ustawiania jej przodem do mamy ; Pawełek bardzo z tego powodu rozpaczał i pierwsze spacery polegały na uspakajaniu go

-od razu trzeba dokupić śpiworek do spacerówy ; w chłodniejsze dni koleżanka nakrywała synka kocykiem , który niestety bez przerwy zsuwał się na ziemię

-w spacerówce nie można na zupełnie płasko rozłozyć oparcia poza tym regulacja wysokości oparcia odbywa się za pomocą takiego paska z tyły i nie jest to wygodne

To na tyle...
Najlepiej będzie jak oglądniesz wózek dokładnie w sklepie i porównasz go z innymi..Ogólnie fajnie wygląda ale niedociągnięcia są.

Ja mam bebecara racera i daję mu 4+

reklama
A tak w ogóle to Witam :)

Jacuś doleciał szczęśliwie. Hania poszła spać dopiero po 23, bo z tych emocji kompletnie się wybudziła.Prezenty, głownie ciuszki i dla mamusi i dla córeczkii śliczne . Uwielbiam powroty..Butelka winka poszła a zasnęliśmy nad ranem, no i Hanka zachowywała się wzorowo ::)

Anineczka pieseczek prześliczny. ;D..pamiętaj, że od początku musisz zacząć szkolenie. Wszystkie teriery maja bardzo twarde charakterki i jak popuścisz, to w domu psiak będzie rządził :p

witam :)

Mel świetnie wam sie dzien zlozyl tyyyylee atrakcji ;D :) i z twojego opisu dnia wywnioskowaam ze jestes bardzo szczesliwa, zakochana i masz duzo zapalu :) fajnie oby tak dalej. To chyba dlatego ze piekna pogoda sie robi i nie chce sie w domku siedziec ;D Ciesze sie, ze masz z kim zostawiac Pariske :) ja dalej moja core wszedzie ze soba ciagam :p i pewnie tak juz zostanie.

Anineczko swietny psiaczek :D podobja mi sie takie male, madre, sprytne kurdupelki ;D

U nas dzien jak co dzien :) niedawno zjadlysmy niunka kima a ja kawke pije i zaraz sie zbieram na jakis maly spacerk :)

Milego dnia

czesc ;D
stesknilam sie ;D
w piatek strasznie sie zatrulam makowcem i bylam nie do zycia :(
goraczka, wymioty, nawet na spacer nie wychodzilam
na szczescie juz doszlam do siebie ;D
i na szczescie dziecko zdrowe ;D

wczoraj bylismy u moich rodzicow,wiec troche wybawili mi core,
moja siostra zaszalala i Milenka od dzis na spacerki w adasiowym dresie moze jezdzic ::)
osobiscie uciekam od takiego firmizowania, ale co zrobic ;D
wreszcie nadrobilam czytanie zaleglosci
nie ogladalam tanca z gwiazdami, bo wracalismy wtedy do domu, ale na wojewodzkiego sie napalilam, jednak Gretkowska chyba tak pocieli, ze wlasciwie wywiad widmo, jakby go nie bylo :(

Mel, ale fajnie ;D i z mama i z wiatrem we wlosach ;D

Kangurki, Wasz opis w konkursie rotfl ;D

Anineczko, piesek chyba bedzie pasowal usposobieniem do Was ;D sliczny jest ;D

Beatko w 8 mcu ciazy na rowerku smigalas, to moze ten czteropolkolowy pomyslal, ze naciagasz publike na poduszke ;D

Ja już po spacerze .2.5 godziny maszerowania i nogi mi w d... włażą :p. Pies wykapany, dziecina dotleniona a mama uchodzona czyli wszystko w najlepszym porządku.

Ineczko dobrze że już ci lepiej...i że Milenka zdrowa i w nowym dresiku ;D

Witam Mamusie :)

U nas jak na zlosc caly weekend lalo jak z cebra- a dzisiaj piekne sloneczko- juz zaliczylismy spacerek i teraz maly spi, moze przyszly weeken bedzie ladniejszy to bedzie mozna sie gdzies wybrac. A juz 23 przylatuja moi rodzice nie moge sie doczekac nie widzialam ich od listopada.

Melanie fajnie ,ze mama juz w dobrej formie, i ze masz Pariske z kim zostawic :)
Anineczka cudowny piesek, Antonio napewno byl by zachwycony, wlasciciel naszego domu niestety nie zgozil sie na psa ani inne zwierzaki w domu, ale mamy raybki :)

beatka pisze:
Mel super dzień mieliście, fajnie tak się wyrwać we dwoje, nie?
co do potrącania przez samochody - byłam w 8mym miesiącu ciąży kiedy gówniarz potrącił mnie lusterkiem /na szczęście w dupę/i jeszcze mi fucka pokzał :p no comment

witajcie Aniulko i Edytka w ten piękn niedzielny wieczór :) oglądacie taniec? ::)

yyyyyyy a Ty w 8 miesiący na rowerze jeździłaś???????????????????????????????????????????????????????????

pewnie, że fajnie się tak wyrwać,
tak się cieszę, że moja mama może się już opiekować naszym Bzikiem ;D

reklama
anineczka pisze:
Ha z chatka wsio okey.
Dzisiaj nawet bylismy sobie ja obejrzec jeszcze raz. ;D
wyprowadzamy sie 27 maja i nowa wlasicielka musi jeszcze tylko rozwinac trawe na ogrodku(bo teraz wypalala chwasty)

A najlepsze jest to,ze jak sie zgodza wlasciciele to maz kupi mi pieska na pierwsza rocznice slubu.
rasa Jack Russell
Yoko-3m-ce2.jpg

pieski bardzo inteligentne i rozrywkowe.
no i robia kariery filmowe np. w Maska z Jimmem Careyem
Ale bedzie wesolo ;D

o ja cienie moge

znam tą rasę doskonale
ten piesek was zamęczy :D :D :D :D
wspaniały wybór !!!!

Do góry