reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Ines pisze:
Kinek ogromne dzięki za informacje o wózeczku!!! :-*

Ines ja polecam mój wozik MUTSY
jak się Tobie podoba to mogę napisac o nim więcej :)

Ineczka dziewczyno skąd Ty ten makowiec wyczarowałaś :p :p :p
Pokaż Milenkę w dresiku ;D

Baasia
ale pies to obowiązek, kłaczy i trzeba rano na spacerki latać .... ;)

reklama
Melanie wiem o tym doskonale ale u mojego meza zawsze byl w domu pies i on najbardziej ubolewa nad tym ,ze teraz nie moze miec, dla mnie to rzeczywiscie mniej obowiazkow ;)

przecież nie napisałam, że na rowerze jeździłam! :laugh: szłam sobie po drodze i ten palant omijał gówniarzy na gokartach i mnie potrącił :p

niestety ja się nie nadaję do zajmowania psem ::) nie mam tyle zacięcia żeby w słońce, deszcz, rano etc wychodzić, bo piesek musi siku ;) leniwa jestem i tyle

Wlascicielka domu zgodzila sie na psa ;D Marek dzisiaj dzwonil do niej :laugh: Jupi ja jej!!!!
Te pieski sa ponoc niezmordowane, mysle ze to bedzie niezla kuracja odchudzajaca dla meza.
Wiem na co sie decyduje bo wychowalam sie z psami ;D maz tyz ;D ;D
Znalazlam jednego do sprzedania( maz woli psa, a ja niewiem-co lepsze?) ale 200km. od domu :p

Dziewczyny, jak się głosuje na historie Huggisowe, bo dojść nie mogę. Niby się trzeba zalogować..zalogowałam się i co dalej ?

kinek i pod kazdym opowiadaniem jest takie miejsce do zaznaczenia, a pod wszystkimi jest taki przycisk GŁOSUJ

a Maks jest 3ci od końca jakbyś szukała:p

wrocilysmy z popoludniowego spacerku ;D
Milenka rozdziawila buzke na widok pulku podhalanczykow w kapelusikach z puszkiem ;D maszerowali na uroczystosci ;D
Melanie pisze:
Ineczka dziewczyno skąd Ty ten makowiec wyczarowałaś :p :p :p
Pokaż Milenkę w dresiku ;D
makowiec maz mi przytaskal z cukierni ;D
a z dresika juz wyskoczylysmy, jutro moze tez bedzie pogoda na dresik to sie pochwalimy, ale bucikow to nie mamy do tego ;D

A ja nie mam pola do zaznaczania i głosuj tez nie ma tylko zarejestruj się. Zrobiłam to jeszcze raz i wyskakuje mi, że taki użytkownik już jest

reklama
Do góry