reklama
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
Ja tez nie moge glosowac
M
Melanie
Gość
koniecznie trzeba to zgłosić olice: ;D
dzisija też pojeździliśmy z mężem na BAJKACH
ale dzisiaj daliśmy czadu jak na rajdzie terenowym
jeździliśmy po lesie ...ale jakim wyboistym
zmachałam się egegancko ;D
i znowu zamiast spać to kurde tu stukam :
dzisija też pojeździliśmy z mężem na BAJKACH
ale dzisiaj daliśmy czadu jak na rajdzie terenowym
jeździliśmy po lesie ...ale jakim wyboistym
zmachałam się egegancko ;D
i znowu zamiast spać to kurde tu stukam :
Hi
Nareszcie udało mi się zagłosować ;D !!! Jacko dzisiaj o 4 wyjechał do Szczecina i wraca w czwartek i ja znowu sama...cały czas sobie podśpiewuję
...bo rzeczą męską być daleko a kobieca wiernie czekać
Jacek zaproponował mi żebyśmy na ten weekend wybrali się do Kazimierza ale zaraz sobie przypomniał, że z wyjazdu nici, bo obiecał swojej
szefowej, że zawiezie ja z dzieciakami na lotnisko. A mogło być tak pięknie...Ta i następna niedziela z głowy..Szefowa na jednej z firmowych
imprez wygrała wycieczkę do jakiegokolwiek ciepłego kraju...i wybrała Grecję Ja na jej miejscu zażyczyłabym sobie Kubę albo Dominikanę ale to
rodowita Poznanianka, więc oszczędza nawet cudze
Oczywiście do Kazimierza pojedziemy na bank ale za jakieś 2 tygodnie..Dziewczyny, czy może macie namiary na jakiś romantyczny pensjonacik
w Kazimierzu ?
Nareszcie udało mi się zagłosować ;D !!! Jacko dzisiaj o 4 wyjechał do Szczecina i wraca w czwartek i ja znowu sama...cały czas sobie podśpiewuję
...bo rzeczą męską być daleko a kobieca wiernie czekać
Jacek zaproponował mi żebyśmy na ten weekend wybrali się do Kazimierza ale zaraz sobie przypomniał, że z wyjazdu nici, bo obiecał swojej
szefowej, że zawiezie ja z dzieciakami na lotnisko. A mogło być tak pięknie...Ta i następna niedziela z głowy..Szefowa na jednej z firmowych
imprez wygrała wycieczkę do jakiegokolwiek ciepłego kraju...i wybrała Grecję Ja na jej miejscu zażyczyłabym sobie Kubę albo Dominikanę ale to
rodowita Poznanianka, więc oszczędza nawet cudze
Oczywiście do Kazimierza pojedziemy na bank ale za jakieś 2 tygodnie..Dziewczyny, czy może macie namiary na jakiś romantyczny pensjonacik
w Kazimierzu ?
anineczka
królowa mrówek :P
Helolek
Pogoda sie chyba robi?! Antek spal dzis przepieknie. Od 19.00 do 6.30 dostal butle i jeszcze dosypial do 9.00
Teraz szaleje na rodzicach lozku ;D
Trzeba sie chyba zaczac ubierac bo kolezanka ma wpasc na kawe
Musze sie z nia umowic bo przed przeprowadzka musze jej balejaz zrobic...uwielbiam robic balejaze ;D
No. to by chyba bylo na tyle...
Kinek nie pomoge bo nigdy tam nie bylam : :laugh:
Sprawdz moze w necie?
Caluski buziaczki i milego dnia :-*
Pogoda sie chyba robi?! Antek spal dzis przepieknie. Od 19.00 do 6.30 dostal butle i jeszcze dosypial do 9.00
Teraz szaleje na rodzicach lozku ;D
Trzeba sie chyba zaczac ubierac bo kolezanka ma wpasc na kawe
Musze sie z nia umowic bo przed przeprowadzka musze jej balejaz zrobic...uwielbiam robic balejaze ;D
No. to by chyba bylo na tyle...
Kinek nie pomoge bo nigdy tam nie bylam : :laugh:
Sprawdz moze w necie?
Caluski buziaczki i milego dnia :-*
dzień dobry!
no i niestety ciągle nie moge głosować. myślałam że machnęłam się w haśle, więc kazałam je sobie przypomnieć, i dostałam zwrotnego maila, że żaden użytkownik nie ma takiego maila!!! cholerka a ja przecież właściwie tylko tego używam, więc adres napewno ten sam.
brrr!!!!! to siem wkurzyłam na dzień dobry!
no i niestety ciągle nie moge głosować. myślałam że machnęłam się w haśle, więc kazałam je sobie przypomnieć, i dostałam zwrotnego maila, że żaden użytkownik nie ma takiego maila!!! cholerka a ja przecież właściwie tylko tego używam, więc adres napewno ten sam.
brrr!!!!! to siem wkurzyłam na dzień dobry!
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
Czesc
U nas caly czas katarzysko doszla chrypka i lekki suchy kaszelek
A tak to po staremu Kupilismy wczoraj fotelik ;D ;D ;D ;D wreszcie
Dopijam kawke i zmykam na plac sie przewietrzyc. Chmury sie zbieraja to moze padac, wiec nigdzie dalej sie nie wybuieramy
A zaraz sprawdze czy glosowac sie juz da
Mel ale sie wciagnelas tym jezdzeniem ;D i dobrze trzeba robic to co cieszy ;D
Kinek niestety nie znam tego miasta szkoda, ze nie moge pomoc.
Ok zmykam poczytac
U nas caly czas katarzysko doszla chrypka i lekki suchy kaszelek
A tak to po staremu Kupilismy wczoraj fotelik ;D ;D ;D ;D wreszcie
Dopijam kawke i zmykam na plac sie przewietrzyc. Chmury sie zbieraja to moze padac, wiec nigdzie dalej sie nie wybuieramy
A zaraz sprawdze czy glosowac sie juz da
Mel ale sie wciagnelas tym jezdzeniem ;D i dobrze trzeba robic to co cieszy ;D
Kinek niestety nie znam tego miasta szkoda, ze nie moge pomoc.
Ok zmykam poczytac
reklama
Gosiczka
Mamusia Kubusia
A ja jestem mega wsciekla, bo zamowilam taki fajny basenik dla Kuby na allegro,a facet przez pomylke przeslal inny, ktory mi sie nie podoba. Napisalam mu maila, ze ma mi go wymienic na swoj koszt na basenik zgodny z opisem i na razie czekam na odpowiedz.