reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

witam wieczorową porą!

piękny był dzień, więc zaliczyłyśmy z Rozi dwa spacerki :)
poza tym ciężko się uczę.

a co do pieluch, my używamy tylko pampers, bo po wszystkich innych Rozi miała wieeeelkie czerwone plamy i bąble.

reklama
cześć tuniu, kurcze pożycz mi trochę swojego zapału naukowego ::) bo ja mam iść we wtorek do promotorki i chyba nic jej nie zaniosę, tylko odbiorę 3ci rozdział do poprawek :p
a teraz popijam piwerko i oglądam po raz n-ty krzyk. wiecie co, podobają mi się bardzo kryminalni, ten serial nie ustępuje klasyce gatunku

ja od początku używam pampersów i mi pasują, tzn. raz użyłam huggiesów i byłam totalnie rozczrowana. najwyraźniej każda pupina ma swoje preferencje ;)

dokładnie tak

a co do Huggiesów, które Cię rozczarowały, to pewnie nie były FLEXY ::)

Właśnie skończyliśmy grilować, mieliśmy białą od rodziny męża z wioski - pyyycha ;D

...ogólnie wqurza mnie to, że codziennie obiecuję sobie iż pójde o 22 spać
ale ciągle robie to samo
wpadam na bb ::)
i zleci do połnocy...

mam nieskończoną książkę, którą juz 2gi raz zaczęłam :p
i mam stos gazetek do przeczytania m.in o dzieciach ::)

Jutro ide na 10 na patataje ;D za płot

aaaaaa..... i jeszcze nym zapomniała
najprawdopodobniej jutro przyjedzie do nas moja mama i zostanie z Pariską ;D
pierwszy raz ją z kimś zostawię
a my z mezem pojeździmy na rowerkach ;D

o no to brawo! czyli z mamą już ok? suuuuper!!!!

tylko jeździj na tym kuniu ostrożniej niż na rowerze ;) ;D ;D

wiesz co Mel te huggiesy to były dawno, chyba newborny wogóle i nie pamiętam szczegółów

mnie wiele rzeczy wqurza, dziś objechałam znowu fryzjerów drących mi mordy po oknem od rana, a że mnie sprowokował gówniarz jeden to wyzwałam od baranów i kazałam się wynosić. i się zamknął :p
co jest z tymi ludźmi, że jak się prosi to ci się zaśmieje w twarz, zwłaszcza że usłyszał mnie - dziewczynę. i jakiś tam głupi komentarz puścił, żebym sama gdzie indziej poszła >:D
no i się doigrał ;D

Melanie ciesze się ze mama lepiej sie czuje :)

u mnie to samo obiecuje sobie iśc wcześniej spac i schodzi mi do pólnocy , albo dłużej

a ja kupiłam ostatnio pampersy bo nie było huggiesów i po 4 pieluszkach Maks miał rany na udach:( odesłałam im te pieluchy z komentarzem...

zdecydowanie wolimy huggiesy

a w konkursie jesteśmy pod Paris:p

Witam serdecznie :)
Dziewczyny zwracam się do Was z prośbą o radę. Zaczynam powoli rozglądać się za wózeczkiem dla mojego Maleństwa no i zdecydowana jestem praktycznie na wózeczek firmy Quinny Speedi + gondola i fotelik. Czy może któraś z Was używała gondoli firmy Quinny? Mam wątpliwości czy jest ona wygodna i wystarczająco duża dla dzidziusia na zimę? Bardzo proszę o rady i odpowiedź jeśli któraś z Was ma doświadczenie z wózkami tej firmy.

Pozdrawiam serdecznie i życze miłej niedzieli ;D

A i jeszcze jeden wózeczek... może któraś z Was ma i używa - Hauck Traxx Marlin 4 lub Jaguar 4. Szukam też opinii o tych wózkach :)

reklama
Dzień dobry. :)

Pamiętacie mnie jeszcze??

Tyyyle mam do czytania, że chyba nigdy tego nie nadrobię. Cały tydzień do tyłu z postami.... ::) ::)

Wreszcie zrobiło nam się pieknie i cieplutko. Pewnie teraz wszystkie jesteście gdzieś na rodzinnych spacerkach... Ja siedze w domu sama. :( Dzieci u babci, bo my z męzem dzisiaj pracujemy. Mąż teraz jest w pracy a ja ide na 19.
No ale cały tydzień spędziliśmy rodzinnie, więc coś za coś. ;)

Wyjazd zaliczam do udanych, z małym minusikiem. Dzieci się przeziębiły i smarkały i kaszlały jak nie wiem co. Łukaszowi jeszcze nie przeszło. Jutro wybieram się z nim do lekarza. A do tego wszystkiego, nie wiem czy od zmiany wody czy od zębów robi brzydkie kupki duże i często. Boję się żeby mi się nie odwodnił.
No ale pomimo wszystkiego Łuki jest pogodny i wesoły. Żywe sreberko. Wszedzie go pełno, na minutę nie można go z oka spuścic bo zaraz gdzieś ucieka na tych swoich małych kolankach. :laugh:

No dobra, nie będę Wam tu dużej zanudzać. Miłego dnia zycze wszystkim kochanym Wrześnióweczkom :-*

Do góry