reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Dzień dobry, ja tylko na momencik.

Od wtorku siedzimy na wsi u moich rodziców, tam nie ma internetu dlatego ostatnio nie zaglądam na forum.

Teraz zajechaliśmy na chwilę do domu i zaraz wracamy, bo Maciek tam został.

Już się za Wami stęskniłam, wracamy do domu chyba we wtorek to może uda mi się nadrobić co napisałyście.
Uciekam.

Pa pa :laugh:

reklama
Witam kochane :)

Wczoraj bylismy pojezdzic za fotelikiem i nie bylo nic ciekawego i nie kupilismy, jutro powtorke robimy ;)
i jeszcze prezent na komunie trzeba kupic ;)

Sandrusia kicha i smarka,a ja razem z nia i chyba tatus tez pomalu sie zaraza od nas.
Dzisiaj jestesmy jak trzy ciapki i cala niedziela siedzimy w domu i wylegujemy sie w lozku ;D

Niestety nie znam tych wozkow to ci Ines nie pomoge :( my mamy Tako City Voyager i jestem bardzo zadowolona ;D ;D ;D ;D

My uzywamy pampersow i jak dla mnie sa super ;D ;D
kiedys byla promocja haggisow dwie paczki trzecia gratis. to wzielismy i szczerze mowiac takie sobie, byly bo byly trzy paki zuzylam, ale wrocilam do pamopersow :D :laugh: Nie bylo odparzen czy tp ale chyba kwestia przyzwyczajenia ;) :p Wole pampersy i juz :p :p

Aniulka witam cie serdecznie :-* i nikt napewno o tobie nie zapomnial ;D czekalysmy na ciebie, relacje z wyjazdu i fotki ;D :D ;D :laugh:

A teraz lece papatki

Milego wieczorku

Aniulka, Edytka Helołoek , KUPE LAT ! ::) ;)

Ines na wątkach regionalnych a dokładniej na wątku Bydgoszcz ReAkTyWaCjA jest Natalya i ona miała Quinny ale jej kilka dni temy ukradli :( możesz ją podpytać

....ale miała dzisiaj dzień :) MEGA REWELACJA ! ;D

najpierw konie, ...byłysmy w terenie - ale było zajebiście, normalnie spełniło sie jedno z moich marzeń - kolejne jest takie, żeby pojeździc konno po plaży ;D
potem moja mama ze swoim mężem zaopiekowałą się Pariską
a my z mężem pojechalismy na rowery - ale dalismy czadu 26 km po lesie i po ulicach, nawet w centrum byliśmy
jutro moja mama też zostanie z Pariską
a my na rowerek ale tylko po lesie pojeździmy, bo na ulicach debili w samochodach nie brakuje, dzisiaj jeden prawie zachaczył lusterkim mojego męża >:D >:D >:D

W czwartek jesteśmy zaproszenia na wieczór do leśniczego (od koni) na ognisko :) :) :)

Całe szczęście, że mamy już z kim zostawić Parisę :)

....a za 3 dni przyjeżdża Parisy chrzestny z Anglii :) - ale będzie wesoło

Dzieki Melanie :) Już napisałam do Natly :)

Kangurki a ten wózek Hauck nie jest awaryjny? To jedyne co do tej pory negatywne usłyszałam o tych wózkach ;)

Mel super dzień mieliście, fajnie tak się wyrwać we dwoje, nie?
co do potrącania przez samochody - byłam w 8mym miesiącu ciąży kiedy gówniarz potrącił mnie lusterkiem /na szczęście w dupę/i jeszcze mi fucka pokzał :p no comment

witajcie Aniulko i Edytka w ten piękn niedzielny wieczór :) oglądacie taniec? ::)

elóweczka
Ogladałam i normalnie cieszę się ż Koroniewska odpadła, mam nadzieję że wygra Ola bo oni najlepiej tańczą.

Hellooo
Co tu taka cisza?
Taniec z gwiazdami zaliczony.
Aaaa no i glosowanie na bb tez ;D
Witajcie Aniulka i Edytka

Piekna dzis pogoda byla co?
U nas tyz ;D
Anatol dopiero niedawno zasnal...i co tu robic?
Nudy...? Ale mi sie japa drze.Chyba tez mykne na sen :p
No chyba ze sie ktos pojawi? ;D

reklama
Ha z chatka wsio okey.
Dzisiaj nawet bylismy sobie ja obejrzec jeszcze raz. ;D
wyprowadzamy sie 27 maja i nowa wlasicielka musi jeszcze tylko rozwinac trawe na ogrodku(bo teraz wypalala chwasty)

A najlepsze jest to,ze jak sie zgodza wlasciciele to maz kupi mi pieska na pierwsza rocznice slubu.
rasa Jack Russell
Yoko-3m-ce2.jpg

pieski bardzo inteligentne i rozrywkowe.
no i robia kariery filmowe np. w Maska z Jimmem Careyem
Ale bedzie wesolo ;D

Do góry