reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

ja dziś jestem tuniu :)

Melanie ale jazda - najbardziej mi się podoba, że martwiłaś się o obciach na przystanku ;D ;D ;D hehe
dlatego czasami bezpieczniej jest jeździć po ulicy :p

czyli sezon rowerowy na dobre rozpoczęty ;) czyżby OTB znaczyło over the bike? ja kilka zaliczyłam ale w tym roku jeszcze nie ::)

reklama
Beatka to z ciebie niezły zawodnik 8) Ja nigdy over the bike nie fruwałam, bogu dzięki..Mój Jacko za to i owszem.W szkole średniej i na studiach bardzo dużo jeżdził..kilka razy w tygodniu po 80-100 km. Teraz niestety mniej, bo praca nie pozwala :p Ale kondycja nie najgorsza .Jak w weekend gdzieś się wyrwie, to kilka godzin go nie ma ale za to jest..dziesiąt na liczniku .A przy tym wszystkie negatywne emocje wypoci i chłop do rany przyłóż ;D

A czy któraś z was wzięła udział w konkursie ? Ja nie, bo"mój mały odkrywca" jeszcze mało mobilny i niewiele odkrył, także opowieść byłaby mocno naciągana ;)

ja też nie wzięłam udziału w konkursie ::) następną razą

no kinek ja już latałam kilka razy ;D raz nawet w drzewo poleciałam ;D tylko nie wiem jak to się stało bo zamknęłam oczy i otworzyłam już na ziemi ;)
mój mąż też śmigał sporo w zeszłym roku, prawie codziennie 40 km, w tym się jeszcze nie rozkręcił

Dzień Dybry ;D

Jutro już Jacuś wraca !!!! Ale się cieszę .

Mel Trzymam za ciebie kciuki. Wygrasz napewno..Ciekawą niewątpliwie historię poprzesz pięknymi fotkami Paris i pieluchy twoje ;) ;D

Ja też używam huggisów i stwierdzam, że są najlepsze. Pampersy jakieś takie "plastikowe"

Kinek mam takie samo zdanie jak Ty dotyczące pieluch ;D

Co do konkursu, to ja nie liczę na wygraną, to bardziej z ciekawości było ::) ::) ::) ::)
A foteczkę dołączylismy jedną z tych ostatnich
tj Paris o poranku

Kinek noooo w końcu będziesz miała swojego bohhatera w domu :)

Co do OTB, to nie znaczy OUT OF THE BIKE tylko OVER TE BAR ;D (w tłumaczeniu chyba będzie jakoś tak .... wypad z baru ;D )

reklama
a ja używam papmersów i jestem zadowolona ::)
Mel no to blisko byłam, bo powiedziałam że to znaczy over the bike. co w Twoim przypadku bardziej nawet pasowało ;D

Do góry