reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Witam
dzis pogoda chyba ladna...sama niewiem bo jeszcze sie nie obudzilam :p ;D
Dzisiaj do pracy, no i czeka mnie rozmowa z szefostwem. Musze im powiedziec ze 27maja koncze prace ::)
Melanie pisze:
Marta3x strasznie dużo buziaków z okacji rocznicy  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Anineczka jacie jak ja uwielbiam zmiany  :) :) :) :)
tak dużo tu piszecie o wyjazdach, że ja też zaczynam się zastanawiać
ostatnio myślimy o Warszawie  ;)
ale tylko myślimy  ;D
Wczoraj bylismy obejrzec dom. Okazalo sie ,ze to jest na nowym osiedlu,dom ma raptem kilka miesiecy.
U gory sa cztery pokoje(jeden z prysznicem)no i oprocz tego wspolna lazienka z wanna.
Na dole wielgachna kuchnia z wyjsciem na ogrod( :laugh:hurra), kacik gospodarczy(pralka,suszarka i takie tam). No i Living room ze skorzanym wypoczynkiem.
Na wszystkich podlogach drewno i kafle...Normalnie lux za tak niska cene. ::)
Miasteczko nieduze,ale za to z klimatem, niedaleko jest basen i jakies tam centrum zabaw dla dzieciaczkow.
Za dwa,trzy tygodnie sie wprowadzamy.

reklama
Witam

Nocka byla zakatarzona strasznie :( niunia sie o 3 obudzila z takim zatkanym noskiem ze nie wiedzialam co robic :( Ale dalam rade i bidulka usnela o 5 jak juz sie rozwidnialo.

Dziewczyny jak wy udrazniacie noski. Ja woda morska i gruszka, a dzis musialam uzyc kropelek do noska na sam koniec.

Dopije kawke i sie zbieramy na jakis maly spacerek.

Anineczko strasznie sie ciesze z twojego domku. Fajnie ze ci sie udalo :) z tego co mowisz to domek bajka ;D

Ja tez lubie uzadzac mieszkanko w myslach :) tylko z realizacja tych marzen sa czasem problemy :p

Marta3x usciski i spelnienia marzen ;D :-* :-* :-*

Anineczko, jak fajnie macie, trzymam kciuki i juz Cie widze oczami wyobrazni w ogrodzie przy domku ;D
operatywny ten Twoj maz ::)

Dzien Dobry Mile Panie :)

My juz tez po weekendzie -wracamy do codziennosci.
Bylo naprawde fajnie- ciesze sie ,ze zdecydowalam sie pojechac -maly byl grzeczny i dzielnie znosil codzienne wycieczki- chociaz troche rozregulowal mu sie plan dnia.
Potem wkleje zdjecia
Anineczko trzymamy za was kciuki, zeby wszystko sie udalo, a my jak dobrze pojdzie to niedlugo tez bedziemy w nowym domku :) ale w tym samym miescie.

Witam

My już po spacerku i "mega" zakupach...Pogoda śliczna, więc chodziło się rewelacyjnie..W lesie pachniało żywicą i dzikimi sliwami..super..i kukulka kukala. Pojechałam z Hanką tez do Tesco, bo i mleko i pieluchy skonczyly sie i wydalam 180 zl a niby nic nie kupilam...troche sloiczkow , jakies kaszki, huggisy, no i jedzenie do domu- niewiele..szok :p

Anineczko gratuluje nowego domku...superowo macie..tez bym chciala miec cos większego ale pewnie nieprędko..A meblowanie to samoa przyjemność ;)

dziękuje bardzo za życzenia, kochane jesteście dziewczyny :)

odwiedzili nas dobrzy znajomi, mile spedzilismy czas
jutro przyjezdza moja siostra najmłodsza z Wiednia razem ze swoim chłopakiem
więc na brak towarzystwa dorosłych nie narzekam ;D

Anineczko ja też gratuluje domku,ciesze się razem z Tobą.

Marcel coś niespokojnie spi ostatnio, budzi się często, nie wiem sama o co chodzi??
zęby, nadmiar wrażeń w dzień?/???

pewnie znów nie prędko zajrzę , więc pozdrawiam wszystkie wrześniowe babki :laugh: :laugh:

reklama
Anineczko, rety, ale się cieszę :laugh: ;D :D :) ;D gratuluję domku i prawie samotnego mieszkania, swoje na stancjach przeżyłąm i wiem co to znaczy dzielić z kimś kibelek, lodówkę, pralkę, na szczęście nie łóżko ;) ;D
Tym bardziej się cieszę, że będziemy mieli gdzie spać jak się do Was zwalimy ;D
żartowałam owkoooors ;D
a my już zabukowaliśmy 2 bilety, na 2 tygodnie :laugh:. Wylatujemy 4 października a wracamy 18 ( mam nadzieję, że tylko po bąble) i wszystko razem na dwie osoby będzie nas kosztować około 370 zł. Żadna tragedia, jeżeli weźmiemy ze sobą namiot i konserwy wagi lekkiej ;) Majka i Krzyś zostaną pod czujnym i troskliwym okiem, a raczej ich 3 parami babci klapci, siostry babci i dziadka wsadka - brzuchatka. Rety, czuję się jak przed obozem wędrownym kiedy miałam naście lat. ;D

Do góry