anineczka
królowa mrówek :P
Witam
dzis pogoda chyba ladna...sama niewiem bo jeszcze sie nie obudzilam ;D
Dzisiaj do pracy, no i czeka mnie rozmowa z szefostwem. Musze im powiedziec ze 27maja koncze prace :
U gory sa cztery pokoje(jeden z prysznicem)no i oprocz tego wspolna lazienka z wanna.
Na dole wielgachna kuchnia z wyjsciem na ogrod( :laugh:hurra), kacik gospodarczy(pralka,suszarka i takie tam). No i Living room ze skorzanym wypoczynkiem.
Na wszystkich podlogach drewno i kafle...Normalnie lux za tak niska cene. :
Miasteczko nieduze,ale za to z klimatem, niedaleko jest basen i jakies tam centrum zabaw dla dzieciaczkow.
Za dwa,trzy tygodnie sie wprowadzamy.
dzis pogoda chyba ladna...sama niewiem bo jeszcze sie nie obudzilam ;D
Dzisiaj do pracy, no i czeka mnie rozmowa z szefostwem. Musze im powiedziec ze 27maja koncze prace :
Wczoraj bylismy obejrzec dom. Okazalo sie ,ze to jest na nowym osiedlu,dom ma raptem kilka miesiecy.Melanie pisze:Marta3x strasznie dużo buziaków z okacji rocznicy :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Anineczka jacie jak ja uwielbiam zmiany
tak dużo tu piszecie o wyjazdach, że ja też zaczynam się zastanawiać
ostatnio myślimy o Warszawie
ale tylko myślimy ;D
U gory sa cztery pokoje(jeden z prysznicem)no i oprocz tego wspolna lazienka z wanna.
Na dole wielgachna kuchnia z wyjsciem na ogrod( :laugh:hurra), kacik gospodarczy(pralka,suszarka i takie tam). No i Living room ze skorzanym wypoczynkiem.
Na wszystkich podlogach drewno i kafle...Normalnie lux za tak niska cene. :
Miasteczko nieduze,ale za to z klimatem, niedaleko jest basen i jakies tam centrum zabaw dla dzieciaczkow.
Za dwa,trzy tygodnie sie wprowadzamy.