reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Ineczka pisze:
wiecie moze co grozi na niezlozenie pita 38 z gieldy?

Ineczko - po pierwsze zależy z jakiego źródła pochodziły te przychody i czy dostałaś oficjalnie PIT informacyjny na ten temat . bo jeśli tak to jest duże prawdopodobieństwo że Cię namierzą że nie zapłaciłaś podatku. w najlepszym wypadku każą Ci zapłacić podatek z odsetkami i dostaniesz jakiś mandat.
jeśli nie dostałaś tego PITa i Cię namierzą to karą może być mandat a dodatkowo tzw. podatek od nieujawnionych źródeł który wynosi 75, czy 80% przychodu!
pamiętaj , że mogą Ci to "wypomnieć" przez 7 lat!

reklama
w takim wypadku jedynie kara porządkowa max. 1,5tys ;D ewentualnie jak się dowiedzą

właśnie jak dziś usłyszałam jaki mój teść zapłacił podatek od zysków na giełdzie to mi szczena opadła...

Witam wszystkie słomiane wdowy i szczęśliwą resztę wrześniowych mam, które mają swoich ukochanych przy sobie... ;)

Strasznie pusto zrobiło się na naszym forum..Nareszcie mamy śliczną pogodę, więc rozumiem, że korzystacie z pięknego słonka...Ja za chwilke pędze na spacer z Hanulką ..Już zapomniałam jak to jest pchac wózek , bo w zasadzie od piątku o spacerach nie było mowy..
Miłego Dzionka zyczę wszystkim... :)

Dziendobry.
fakrycznie tutaj pusto ::)
U nas pogoda nijaka i chyba znowu nici ze spaceru...juz 3 dni niebylismy. A Antek jak nie przewietrzy sie to strasznie marudzi.
Wczoraj w nocy maz zaproponowal mi przeniesienie sie do innego miasta i rezygnacje z pracy ::)
chcemy zamieszkac prawie sami (z jednym kolega). Znalezlismy tani domek obok w miescie (4sypialnie,3lazienki,ogrodek itp. za 600 euro) A tutaj placimy prawie 500 za dwa pokoje i w dodatku mamy 3 wspollokatorow :p
No i zauwazylam,ze powoli przestajemy sie miescic. antka zabawki zajmuja caly maly pokoik,a juz w kuchni krzeselko przeszkadza,bo kuchnia mala :p
A co do rezygnacji z pracy. Chce spedzic troche wiecej czasu z malym,na jesien znajde jakas, ale cale lato z nim pobede.
Jezeli maz proponuje to znaczy, ze przekalkulowal wszystko i chyba damy rade?!
A jak nie wytrzymam w domu bez pracy to sie oglosze i w domu bede strzygla :)

Witam serdecznie :)

Jeszcze raz dziekuje za zyczonka :) moj maz tez wam kazal podziekowac i wirtualnego :-* wyslac :D

U nas wszystko po stremu :p z tym, ze pogoda sie poprawila i swieci od wczoraj piekne slonce, a moja cora ma katarek :( i dzis w nocy strasznie marudzila bo nosek sie zatykal i prawie cala nocke spala z nami :)

Ide poczytac inne watki :D

Pozdrawiam i buziakuje :)

marta3x dla was rowniez wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu  ;D ;D ;D ;D
Duzo wspolnie spedzonych lat w szczesciu i w milosci wam zyczymy :-* :-* :-* :-* :-*

Dla obu Martuś z okazji rocznicy ślubu razem z Hanulinką przesyłamy gorące życzenia miłości, miłości, miłości..... i gwiazdki z nieba oczywiście !!!

roze9vm.jpg

Dziekuje bardzo :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Marta3x strasznie dużo buziaków z okazji rocznicy :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Anineczka jacie jak ja uwielbiam zmiany :) :) :) :)
tak dużo tu piszecie o wyjazdach, że ja też zaczynam się zastanawiać
ostatnio myślimy o Warszawie ;)
ale tylko myślimy ;D

reklama
heja kobitki:)

po weekendzie:/husbent w pracy więc nadrabiam zaległości:D
super tak być w domku razem i nigdzie się nie spieszyć-teraz zaczęłam marzyć tylko o cieplutkim morzu:)

szkoda tylko że pogoda zrobiła się ładna wczoraj wieczorem:)ale dziś będziemy opalać z Maksem stopy:D

miłego dzionka!!!

Do góry