reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

dzień dobry!
jak tam zdrówko? bo moje całkiem nieźle :)

świeci słońce jest ciepło i żyć się chce :)

Ineczka pisze:
tunia pisze:
Joanko, a to wyzyskiwacz z tego szefa. współczuję ślubnemu i całej rodzince.
chcesz, możemy go pozwać? ;D 8)
chyba niestety nie ma szans na wygrana
od tego roku juz chyba nie obowiazuje ustawowo wolny dzien miedzy dwoma swietami :(
malo tego, trzeba odrabiac jeden dzien, jesli w tygodniu jest wiecej niz jedno swieto :(

np. na pewno trzeba bedzie w tym roku odrabiac jeden dzien ze Swiat Bozego Narodzenia ::)

nie pozywiemy go z tego powodu. znajdziemy coś innego ;D

reklama
Martusia ja również życzę WSZYSTKIEJO NAJ... NAJ.. NAJ... !!!! Z OKAZJI ROCZNICY :)

Anineczka mi kilka dni temu Paris przycisnęła coś na klawiaturze i pokasowało mi pamięć haseł itp
czyli jak wypisywałam przelew to wystarczyło, że wpisałam piekwsze literki i pojawiała się reszta
a teraz DUPA
wszystko trzeba pisać
:p :D

innym razem córcia wydłubała mi litrkę H z klawiaturki :p

a jeszcze innym położyla mi ekran tak mocno w tył, że do dzisiaj czem robi mi się nagle ciemno na monitorze
i musze wtedy wyłączyć kompa i włączyć go jeszcze raz ::)

Joanka mój mąz niby nie pracuje w święto ale...
pomagał dzisiaj mojemu tacie i cały dzień go nie było :( :( :(
a ja z tego powodu wieczorem załapałam doła
Paris wyczuła, że ja się denerwuję i skończyło się mega nerwami nas obu :( :( :( :( :( :( :(
no ale juz jest ok
córcia śpi
a tato Paris uspokoił mamusię :)

...a jutro idzie do pracy ::)

Beatka Ty mnie nie dobijaj
::) ::) ::) ::)
13 godzin :o

Mija kolejny weekendowy dzień i Bogu dzięki...bliżej powrotu Jacka :) Ciekawe jak wy spędzacie chwilki z rodziną...U nas od piątku leje..powoli mam dosyć :p Chciałabym nareszcie wyjść z Hanka na jakis porządny spacer no i z Ambrem też..
Mel..po kapieli psiaka nie kąpię..Woda najgorsza w stawiku nie jest..nawet ryby tam są ::) Wygląda nieciekawie, bo dno muliste..Jak byłam w 7 miesiącu ciąży Amber utopił w tym bajorku obrożę a że była nowa i ładna poświęciłam się i wlazłam tam...i znalazłam !!! Gdybym miała wannę to może bym go chociaż opłukała a tak.."się wysuszy...się wykruszy.." ;D

Kinek ja też słomiana wdowa już od tygodnia
i miło spedzam czas z 2 synami :p ::)

u nas chłodno sie zrobiło i wiało nieciekawie
po tych upałach ostatnich musieliśmy sie dobrze wyubierać aby nie zmarznąć na spacerku
Marcel jedną drzemke miał dzisiaj i spokojnie zasnął po kąpieli ;D

ciekawa jestem jaką pogodę ma Aniulka na majówce
mam nadzieje że lepsza niż u nas

czesc ;D
wymarzlismy sie dzis jakby zima wracala ::)
juz sie nie moge doczekac czwartku i ciepelka ;D

wyszlismy dzis tylko na mini spacer do knajpki salatkowej i do parku,
ale aura senna byla i caly dzien ziewam,
ciekawe kiedy mi przejdzie?
pojde spac, ale jak sie cisnienie nie zmieni to niewiele to pomoze ;D

dobrej nocki ;D

U nas po południu pogoda zrobiła się śliczna. Maciek poszedł na spacer z babcią i dziadkiem, a my pojechaliśmy do kina na "Wszyscy jesteśmy Chrystusami" - spore wrażenie zrobił na mnie ten film, nie powiem. Fajnie tak czasem gdzieś wyjść, ale ja wcale nie potrzebuję odpoczywać od Maćka, może dlatego, że moi rodzice naprawdę dużo nam pomagają i tak naprawdę to możemy wychodzić kiedy chcemy - ja niekoniecznie chcę ;D

Oststatnio nauczyłam Maćka spać ze sobą i teraz on jest uzależniony od cycka niesamowicie. Bywają noce że śpi przyklejony do piersi....... ::) Będę musiała oddać go na odwyk.

Uciekam już, bo nawet nie zauważyłam, że się zrobiło późno. DOBRANOC.

dzien dobry ;D
u nas dzis normalny dzien, slonce za oknem, maz w pracy ::)

wiecie moze co grozi na niezlozenie pita 38 z gieldy?

edyta27 pisze:
Oststatnio nauczyłam Maćka spać ze sobą i teraz on jest uzależniony od cycka niesamowicie. Bywają noce że śpi przyklejony do piersi....... ::) Będę musiała oddać go na odwyk.

Uciekam już, bo nawet nie zauważyłam, że się zrobiło późno. DOBRANOC.
Eeee, to Maciek nie jest wcale taki uzalezniony, skoro nie zauwazyl, ze siedzisz na necie ;)

Ineczka ja nie pomogę ::)

U mnie dzisija pogoda wróżąca całkiem fajną pogodę tzn sa chmury ale przebija się słonko ....tak jakby :p
Mąż poleciał do pracy a ja zastanawiam się jak ułożyć dzień ::)
wiem jedno - trzeba lecieć po pieluchy ;D
i wiem jeszcze drugie - trzeba tacie zawieźć drugie śniadanie - ucieszy się ;D

Słomiane wdowy łączę się dzisiaj z Wami w cierpieniu :p

reklama
Witam.
U nas w nocy byl sztorm na morzu i przez to niezle zmarzlismy w nocy. Antek musial do naszego wyra, bo strasznie zimno bylo w nocy. pomimo tego ze grzalismy ::)
Teraz tez pogoda nie zaciekawa :p Leje.
Ale za to wczoraj bylo ladnie i zrobilismy sobie wycieczke objazdowa. ;D

Do góry