reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
anineczka pisze:
A jutro chyba kupie mojemu hakerowi jakas klawiature z odzysku. facet sie normalnie trzesie jak moze sobie poklikac(czytaj. walic z calych sil, gryzc kabel i slinic enter) ;D

ja oddałam Rozi moją starą klawiaturę i dzięki temu mam lekki luzik :)

Joanko, a to wyzyskiwacz z tego szefa. współczuję ślubnemu i całej rodzince.
chcesz, możemy go pozwać? ;D 8)

marta3x pisze:
łoj boze mój ssak dopiero zasnął
jak śpi 2 razy w dzień takie cyrki mi odstawia w nocy ::)
pełen sił gdy ja już mam dość
jak Rozulka kimnie w dzień to później też trzeba z nią lekko walczyć. naszczęście rzadko się to zdarza.

przed chwilą wszczęła alarm, bo wcisnęła nogę razem z kolanem, między szczeble łóżeczka i nie mogła wyjąć. mam nadzieję, że sobie krzywdy nie zrobiła.

no to powiem Wam, ze Majka potrafi spać w dzień 20 minut... max to ok. 1,5 godziny. a najczęściej 30-40 min na spacerze i finito.
za to w nocy śpi osatnio 13 godzin ;D od 20.30 do 9.30

Beatko ale macie fajnie z tymi 13 godzinami snu ::)
u nas minimalizm sypialniany ;D

tunia pisze:
Joanko, a to wyzyskiwacz z tego szefa. współczuję ślubnemu i całej rodzince.
chcesz, możemy go pozwać? ;D 8)
chyba niestety nie ma szans na wygrana
od tego roku juz chyba nie obowiazuje ustawowo wolny dzien miedzy dwoma swietami :(
malo tego, trzeba odrabiac jeden dzien, jesli w tygodniu jest wiecej niz jedno swieto :(

np. na pewno trzeba bedzie w tym roku odrabiac jeden dzien ze Swiat Bozego Narodzenia ::)

Ineczko wszystko super, ale dzisiaj jest 1, i Piotrek grzeje niewygodne krzesło na Kwiskiej ...
O wolnym wtorku nawet nie śmiał marzyć, ale łudził się na choćby poniedziałek... :-[

Jak rzekł szefuńcio: ".... ochoczo wykonywaną pracą od soboty do końca świata i jeden dzień dłużej..." :-[

No i jak zwykle najpierw biznes, później maniery..
Zatem kochane mamusie, witam się z Wami w ten paskudnie deszczowy i chłodny poniedziałek, powiedzenie " Jak ja nie cierpię poniedziałków" jest u mnie dzisiaj jak najbardziej na miejscu...
Siedzę nad pracą i mam już 3 strony . Wow.  ;D

Zmykam do Krzysia, bo synek mój jak słyszę ma dzisiaj również nie najciekawszy dzień....
Dużo słońca mimo wszystko głównie w serduchach Wam życzę :-*

Ciao  :)

reklama
Witam serdecznie ;D

Dzieki za zyczonka. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Jak mi sie milo na serduchu zrobilo :D ;D :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Ineczko jestesmy razem 6 lat ;D a od roku na papierku :D wiec wierze, ze moglo sie pomylic :p

Wczorajszy dzionek byl wspanialy :) Bylismy na zakupkach i oczywiscie Sandrunia najwiecej skorzystala :)
Potem w Sfinksie na obiadku, bardzo dobry byl az sie przejadlam :p
Na koncu wyladowalismy u znajomych i wrocilismy do domku po 10 :) tak, ze dzien pelen wrazen ;D

Dzis nocka minela baaardzo fajnie ;D ;D
Ranek rozpaprany wiec w domku siedzimy

Pozdrawiamy was serdecznie i zyczymy milego, ladnego i cieplego dzionka ;)

Do góry